Închide meniul

Două reveniri în primul 11 al FCSB-ului, pentru meciul cu Maccabi Tel Aviv! Helmut Duckadam, reacţie imediată: „Surpriză!”

Viviana Moraru Publicat: 23 iulie 2024, 19:31

Reclamă
Două reveniri în primul 11 al FCSB-ului, pentru meciul cu Maccabi Tel Aviv! Helmut Duckadam, reacţie imediată: „Surpriză!

Două reveniri în primul 11 al FCSB-ului, pentru meciul cu Maccabi Tel Aviv

Jucătorii FCSB-ului, în timpul unui meci/ Profimedia

Două reveniri în primul 11 al FCSB-ului, pentru meciul cu Maccabi Tel Aviv. Campioana se duelează cu israelienii în turul secund preliminar din Champions League. Partida se va disputa azi, de la ora 20:30, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida retur dintre Maccabi Tel Aviv şi FCSB se va disputa săptămâna viitoare, miercuri, de la ora 21:00, şi va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Două reveniri în primul 11 al FCSB-ului, pentru meciul cu Maccabi Tel Aviv

Alexandru Băluţă a revenit în primul 11 al campioanei, pentru meciul cu Maccabi Tel Aviv. Mijlocaşul a fost rezervă în duelul cu Unirea Slobozia, din a doua etapă din Liga 1. De altfel, Băluţă a început de pe banca de rezerve şi duelul din prima etapă a sezonului, cu U Cluj.

Totodată, o altă revenire în primul 11 la FCSB este cea a lui Valentin Creţu, care de asemenea a fost rezervă în partida cu Unirea Slobozia. Helmut Duckadam s-a declarat surprins de faptul că fundaşul este titular, în detrimentul lui Nana Antwi.

„Da, surpriză, Creţu. În rest, asta e echipa că alta nu au! Ştefănescu şi Băluţă au mai jucat în cupele europene, ceea ce Musi nu a făcut”, a declarat Helmut Duckadam la digisport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Daniel Popa a fost titularizat pe postul de atacant, în detrimentul lui David Miculescu. Popa bifează al patrulea meci ca titular la formaţia roş-albastră, din cele cinci disputate de echipă. Acesta a fost lăsat pe banca de rezerve doar la returul cu Virtus.

În centrul defensivei au fost titularizaţi Joyskim Dawa şi Siyabonga Ngezana, iar Vlad Chiricheş a fost lăsat pe banca de rezerve.

De la Maccabi Tel Aviv lipseşte vedeta echipei, Felicio Milson. Cel mai bine cotat jucător din lotul isrelienilor nu e nici măcar rezervă pentru duelul din Ghencea, cu FCSB.

Reclamă

Echipele de start:

FCSB: Târnovanu – Crețu, Dawa, Ngezana, Radunovic – Lixandru, Șut – Ștefănescu, Olaru, Băluță – Popa

Rezerve: Vlad, Panţîru, Haruţ, Miculescu, Kiki, Edjouma, Antwi, Chiricheş, Baeten, Musi, Baba Alhassan, Luis Phelipe

Antrenor: Elias Charalambous

Maccabi Tel Aviv: Mashpati – Cohen, Shlomo, Nachmias, Asante, Davidzada – Peretz, Van Overeem, Kanichowsky – Addo, Zahavi

Rezerve: Melika, Biton, Malede, Hozez, Niddam, Baltaxa, Abu Farchi, Rosen, Nawi, Lin, Cordoba, Bitton

Antrenor: Zarko Lazetic

Elias Charalambous, mesaj de luptă înainte de FCSB – Maccabi Tel Aviv

Elias Charalambous a transmis un mesaj de luptă, înainte de FCSB – Maccabi Tel Aviv, duelul din turul secund preliminar din Champions League. Antrenorul cipriot nu se teme înaintea confruntării cu campioana din Israel.

„O echipă serioasă, similară cu noi, le place să ţină mingea, vor să facă presing sus, suntem două echipe similare. Trebuie să fim foarte agresivi, concentraţi, detaliile fac diferenţa, în astfel de jocuri. Cine nu poate fi bătut!? În fotbal, cred că toate echipele pot fi bătute.

În startul sezonului, nu cred că este vreo echipă în lume care să spună că este sută la sută, este un lucru normal.

(N.r. Despre Sparta Praga) Să o luăm pas cu pas, sper să mergem în runda următoare, este prea devreme acum, sunt două jocuri, mâine avem un joc, cu siguranţă că vrem să trecem în runda următoare, în fotbal nu se ştie niciodată, nu pot spune cu siguranţă că vom câştiga, noi ne dorim, vrem să mergem mai departe.

Cred şi sunt sigur că avem astfel de jucător în echipă, să facă diferenţa când este nevoie, echipa noastră are foarte multă calitate şi nu trebuie să uităm, ţinând cont de ultimele rezultate, să uitmă ce au făcut băieţii ăştia. Am încredere multă în ei şi consider că avem cel mai bun lot din România, în acest moment”, a declarat Elias Charalambous, în conferinţa de presă.

Cine crezi că va deveni selecţionerul României după plecarea lui Edi Iordănescu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:22

Spectacol total în meciul care ar putea decide viitoarea adversară a FCSB-ului din Europa! Hat-trick în 13 minute

21:20

Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024

21:18

„Hagi acceptă” Motivul pentru care Helmut Duckadam e convins că „Regele” va deveni selecţionerul României!

21:00

Florinel Coman şi-a încordat muşchii la antrenamentele lui Al-Gharafa. „Mbappe”, gata să fie golgheter şi la arabi!

20:49

„Nu există om să nu fie înlocuit” Gică Popescu, prima reacţie despre venirea lui Gică Hagi la naţională!

20:45

LIVE TEXTFCSB – Maccabi Tel Aviv 0-0. Campioana României are meci tare în Ghencea. Ştefănescu i-a umplut de cartonaşe pe adversari!

1 FotoFotografie de colecţie cu Gică şi Ianis Hagi, pe ringul de dans! Elena Hagi a postat totul: „Ne-am distrat!” 2 FotoScoţienii anunţă că Ianis Hagi s-a înţeles că noua echipă: „Este clar!” Salariul uriaş pe care îl va avea 3 Oţelul – Farul 0-0! Gică Hagi rămâne fără victorie în noul sezon! Gol anulat pentru constănţeni 4 Ce şanse îi dau americanii lui David Popovici să doboare recordul mondial? Verdictul experţilor înaintea Jocurilor Olimpice 5 Tragerea la sorţi a turului 3 preliminar Europa League. FCSB şi Corvinul Hunedoara şi-au aflat posibilele adversare 6 Lando Norris a dezvăluit la ce s-a gândit când a primit ordinele de echipă în Ungaria: „Uneori trebuie să fii egoist”
Citește și