Închide meniul

Gafe uriaşe în apărarea FCSB-ului, la golul marcat de Maccabi Tel Aviv! Creţu şi Ngezana s-au întrecut în erori colosale

Viviana Moraru Publicat: 23 iulie 2024, 22:17

Reclamă
Gafe uriaşe în apărarea FCSB-ului, la golul marcat de Maccabi Tel Aviv! Creţu şi Ngezana s-au întrecut în erori colosale

Gafe uriaşe în apărarea FCSB-ului, la golul marcat de Maccabi Tel Aviv

Valentin Creţu şi Siyabonga Ngezana/ Colaj Profimedia

Gafe uriaşe în apărarea FCSB-ului, la golul marcat de Maccabi Tel Aviv. Campioana din Israel a reuşit să deschidă scorul în duelul cu roş-albaştri, în urma unor erori colosale comise de Valentin Creţu şi de Siyabonga Ngezana.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB se dulează cu Maccabi Tel Aviv, în turul secund preliminar din Champions League. Returul decisiv se va disputa miercurea viitoare, de la ora 21:00, şi va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Gafe uriaşe în apărarea FCSB-ului, la golul marcat de Maccabi Tel Aviv

Maccabi Tel Aviv a deschis scorul prin Dan Biton, cel care a marcat în minutul 75, la doar câteva minute după ce a fost trimis în teren, în locul lui Zahavi.

Siyabonga Ngezana a greşit la mijlocul terenului, la faza golului marcat de israelieni. Fundaşul sud-african a ratat o intervenţie, iar jucătorul israelienilor a pasat către Addo în careu.

Mijlocaşul a trecut fără emoţii de Valentin Creţu şi a şutat către poarta FCSB-ului, şutul fiind respins de Ştefan Târnovanu. Balonul a ajuns însă la Dan Biton, care a marcat cu o reluare din faţa porţii goale.

Reclamă
Reclamă 4

FCSB a reuşit, la doar patru minute distanţă, să restabilească egalitatea. Joyskim Dawa a marcat cu o lovitură de cap imparabilă, din lovitura liberă executată de Darius Olaru.

Echipele de start:

FCSB: Târnovanu – Crețu, Dawa, Ngezana, Radunovic – Lixandru, Șut – Ștefănescu, Olaru, Băluță – Popa

Reclamă

Rezerve: Vlad, Panţîru, Haruţ, Miculescu, Kiki, Edjouma, Antwi, Chiricheş, Baeten, Musi, Baba Alhassan, Luis Phelipe

Antrenor: Elias Charalambous

Maccabi Tel Aviv: Mashpati – Cohen, Shlomo, Nachmias, Asante, Davidzada – Peretz, Van Overeem, Kanichowsky – Addo, Zahavi

Rezerve: Melika, Biton, Malede, Hozez, Niddam, Baltaxa, Abu Farchi, Rosen, Nawi, Lin, Cordoba, Bitton

Antrenor: Zarko Lazetic

Adrian Şut a ieşit accidentat de pe teren, în FCSB – Maccabi Tel Aviv! Roş-albaştrii, în pericol să piardă un jucător important

Adrian Şut a ieşit accidentat de pe teren, în FCSB – Maccabi Tel Aviv! Mijlocaşul FCSB-ului a rămas întins pe gazon în minutul 63 şi a fost înlocuit imediat.

Malcom Edjouma i-a luat locul lui Adrian Şut. Şut este considerat o piesă de bază la mijlocul terenului de către Gigi Becali. Patronul roş-albaştrilor insista că Şut şi Lixandru trebuie să fie perechea de închizători la FCSB.

Până la schimbarea necesară a lui Adrian Şut, FCSB efectuase deja două înlocuiri. Mihai Lixandru şi Daniel Popa au fost schimbaţi în minutul 46 al meciului şi înlocuiţi cu Baba Alhassan, respectiv David Miculescu.

Cine crezi că va deveni selecţionerul României după plecarea lui Edi Iordănescu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:40

„E foarte bună FCSB!” Gigi Becali, anunţ războinic înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB (31 iulie, 21:00, Antena 1 şi AntenaPLAY)

23:33

„Să ne întoarcem calificați din Ungaria!” Alexandru Băluţă, mesaj de luptă înaintea returului dintre FCSB şi Maccabi Tel Aviv

23:30

„Are aceeași problemă ca anul trecut” Basarab Panduru, semnal de alarmă pentru echipa lui Gigi Becali, după FCSB – Maccabi 1-1!

23:19

William Baeten, mesaj clar după ce a debutat la FCSB! Reacţie fermă după egalul cu Maccabi Tel Aviv: „Am avut ghinion!”

23:11

Joyskim Dawa, prima reacţie după golul marcat în FCSB – Maccabi Tel Aviv 1-1: „Mă bucur că returul este în Ungaria!”

23:00

Gigi Becali, sfat pentru naşul Gică Hagi! Patronul FCSB-ului i-a transmis „Regelui” dacă să preia sau nu naţionala României!

1 FotoScoţienii anunţă că Ianis Hagi s-a înţeles că noua echipă: „Este clar!” Salariul uriaş pe care îl va avea 2 FotoTeodora Meluţă se căsătoreşte! Cine e bărbatul care îi va deveni soţ: „Mai mult de o viaţă!” 3 FCSB – Maccabi Tel Aviv 1-1. Dawa, salvatorul din preliminariile UCL! Returul, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (31 iulie, 21:00) 4 FotoDavid Popovici, primul antrenament la Paris, înainte de startul Jocurilor Olimpice! Anunţul COSR 5 FotoCu cât a putut să îi vândă fiica lui Ilie Năstase un tablou lui Ion Ţiriac: „Cu atât l-a cumpărat, e suma corectă!” 6 Gică Hagi, reacţie fermă după plecarea lui Edi Iordănescu de la naţională: „Trebuia să rămână!” Ce a spus după Farul – Oţelul 0-0
Citește și