Închide meniul

CFR Cluj și FCSB, licitație pentru Louis Munteanu. Echipa la care este așteptat: „Finanțatorul a avut argumente solide!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 iulie 2024, 18:11

Reclamă
CFR Cluj și FCSB, licitație pentru Louis Munteanu. Echipa la care este așteptat: „Finanțatorul a avut argumente solide!

CFR Cluj și FCSB, licitație pentru Louis Munteanu

Louis Munteanu / Profimedia Images

CFR Cluj și FCSB au început o adevărată licitație pentru Louis Munteanu. Granzii României încearcă să îl convingă pe atacantul de 22 de ani să revină în Liga 1. Fiorentina pare dispusă să renunțe la jucătorul care a „rupt” plasele sezonul trecut, la Farul lui Gică Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali nu a renunțat la jucătorul cotat la 1.8 milioane de euro și a făcut o nouă ofertă, dar Neluțu Varga este sigur că Munteanu va ajunge în cele din urmă în Gruia. „Va fi la noi”, a afirmat patronul CFR-ului.

CFR Cluj și FCSB, licitație pentru Louis Munteanu

Cristi Balaj a avut o intervenție de ultimă oră și a dat de înțeles că Louis Munteanu va fi antrenat de Dan Petrescu. Președintele lui CFR Cluj l-a felicitat pe Neluțu Varga, care ar fi câștigat „războiul” de la distanță cu Gigi Becali.

Când finanțatorul echipei a vorbit despre transferul lui Louis Munteanu a avut argumente solide și nu avem de ce să nu îl credem. Am purtat un dialog. Este dorința lui Dan Petrescu și nu suntem decât bucuroși pentru efortul pe care este dispus să îl facă finanțatorul.

Chiar dacă am vorbit despre o redresare financiară care s-a și întâmplat… Sava este urmărit, sunt convins că și Bîrligea va fi un transfer excelent. Jucătorii care sunt ai CFR-ului sunt cu credibilitate. Se știe pe plan internațional că jucătorii de la CFR au calitate superioară„, a declarat Cristi Balaj pentru digisport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Atacantul român în vârstă de 22 de ani mai are contract cu Fiorentina până în vara anului viitor. Gruparea din Serie A își dorește un transfer definitiv, mai ales că în 2020 a plătit 1.7 milioane de euro pentru a-l aduce de la Farul.

Sezonul trecut, în 34 de meciuri din Liga 1, Louis Munteanu a înscris 12 goluri și a oferit 5 pase decisive.

Gică Hagi îi simte lipsa lui Louis Munteanu la Farul

Gică Hagi a spus că nu există nicio şansă să îl aducă pe Louis Munteanu la Farul şi că va încerca să găsească o alternativă. Sezonul trecut, Louis Munteanu a fost împrumutat de Farul de la Fiorentina. Munteanu este dorit în Liga 1 de CFR Cluj, Rapid şi FCSB.

Reclamă

Căutăm un număr 9, dar pe stilul nostru, combinativ, asociativ, să lucreze bine cu colegii. L-am pierdut pe Louis. Trebuie să avem și banii să-l luăm. Voi ați văzut cât vrea Louis? O spunem și noi așa, dar, practic, cine nu-l vrea? Este imposibil!

Suntem la început de drum. Eu cred că am făcut un meci bun cu Slobozia, ne-a lipsit acea penetrare în ultimii metri, unde trebuia să înscriem. Băieții au alergat, au recuperat mingii, au dat tot ce au avut mai bun. Adversarul, chiar dacă a venit din liga secundă, s-a întărit. Drept dovadă, s-a văzut și în meciul de aseară că au făcut transferuri bune și că sunt o echipă greu de bătut”, a spus Gică Hagi.

Ce rezultat va fi la Maribor - Universitatea Craiova?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:02

VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!

0:01

Costel Gâlcă, discurs clar după Maribor – Universitatea Craiova 2-0: „Nu e imposibil, putem să întoarcem rezultatul!”

23:34 25 iul.

EXCLUSIV„Maccabi nu e Manchester City!” Jugurtha Hamroun, convins că FCSB nu va avea emoţii în returul din Ungaria: „Toţi banii pe ei!”

23:06 25 iul.

Florin Maxim, discurs tare după ce Corvinul a obţinut un nou rezultat istoric în Europa: „Doar la noi se pun întrebările astea!”

23:00 25 iul.

Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024

23:00 25 iul.

VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars

1 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 2 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15) 3 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 4 „M-a sunat cineva de la City pentru un jucător din România” Adrian Ilie, dezvăluiri fabuloase: „Am crezut că fac glume” 5 Mutarea de zeci de milioane de euro care i-a fost propusă lui Gigi Becali: „Se duce în grupele Ligii Campionilor” 6 Dosar penal pentru Gică Craioveanu după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat
Citește și