Închide meniul

„Îngrozitor de mult!” Reacţie categorică despre viitorul lui Ianis Hagi la Rangers! Ce se întâmplă cu internaţionalul român

Viviana Moraru Publicat: 26 iulie 2024, 16:24

Reclamă
„Îngrozitor de mult! Reacţie categorică despre viitorul lui Ianis Hagi la Rangers! Ce se întâmplă cu internaţionalul român

Reacţie categorică despre viitorul lui Ianis Hagi la Rangers

Ianis Hagi / Profimedia

Un fost jucător scoţian a avut o reacţie categorică despre viitorul lui Ianis Hagi la Rangers. Alan Hutton a transmis că preţul pe care scoţienii i l-au stabilit internaţionalului român este unul „îngrozitor” de mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi şi-a încheiat împrumutul la Alaves şi va reveni la antrenamentele lui Rangers. Totuşi, oficialii scoţieni i-au stabilit viitorul şi sunt decişi să-l vândă pe internaţionalul român.

Reacţie categorică despre viitorul lui Ianis Hagi la Rangers

Rangers cere suma de 3,5 milioane de euro în schimbul lui Ianis Hagi, sumă pe care clubul scoţian a plătit-o pentru transferul definitiv al românului, în 2020, de la Genk.

Fostul internaţional scoţian, Alan Hutton, consideră că oficialii scoţieni vor ajunge la o înţelegere cu echipa care-l doreşte pe Ianis Hagi şi suma de transfer va fi una mai mică decât cea stabilită iniţial.

„Cred că e îngrozitor de mult. Vorbim despre un jucător care nu a confirmat când a fost împrumutat și nici la Rangers nu s-a impus. Potențial are și cred că este un jucător de calitate care pur și simplu nu s-a potrivit în liga scoțiană. Dar am văzut sclipiri la el și este capabil de mai mult, a arătat-o la EURO.

Reclamă
Reclamă 4

Înțeleg de ce Rangers cere atât, vrea să obțină cât mai mult posibil, dar cred că vor ajunge la o soluție de mijloc pentru că știm cu toții că viitorul lui nu mai e la club. Sunt aproape sigur că în următoarele săptămâni vor ajunge la o înțelegere”, a declarat Alan Hutton, conform footballinsider247.com.

Scoţienii anunţă că Ianis Hagi s-a înţeles că noua echipă: „Este clar!”

Presa din Scoţia anunţă că Ianis Hagi s-a înţeles cu italienii de la Fiorentina, acolo unde a mai fost legitimat 2016 – 2018. Rangers vrea pentru Ianis suma plătită în 2020 la Genk: 3.500.000 de euro.

„Este de așteptat ca playmakerul român Ianis Hagi să plece de pe Ibrox fără să mai revină la club, pentru pregătirea dinaintea sezonului. După ce a petrecut un an în Spania, la Alaves, sub formă de împrumut, el s-ar fi înțeles cu Fiorentina.

Reclamă

Rămâne de văzut dacă italienii vor plăti suma cerută de Rangers, 3 milioane de lire sterline (n.r. 3,5 milioane de euro), dar interesul este unul clar. Dacă totul va merge conform planului, Rangers va încasa pentru Ianis Hagi suma plătită în 2020 celor de la Genk”, au scris cei de la rangersnews.uk.

De cealaltă parte, italienii au dezvăluit şi ce salariu va avea Ianis Hagi la Fiorentina.

Născut în 1998, Ianis Hagi ar putea pleca din Scoția, după ce s-a înțeles deja cu Fiorentina pentru un salariu de 1 milion de euro pe sezon. Prețul fotbalistului se ridică la 3,5 milioane de euro, iar mutarea nu a fost confirmată oficial, deocamdată. Gică Popescu, președintele celor de la Farul Constanța și fostul agent al lui Ianis Hagi, ar avea un rol important în negocierile secrete.”, scrie fiorentinanews.com.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:08

Surprize uriaşe în echipa de start a FCSB-ului! Darius Olaru nu e nici măcar în lot la meciul cu Oţelul

20:59

Probleme la Jocurile Olimpice 2024! Restaurantul din satul sportivilor, criticat: carnea e „prea crudă” şi lipsesc oulăle de pui

20:49

Primul caz de dopaj de la Jocurile Olimpice 2024! Un judoka, depistat pozitiv

20:45

VIDEOLarry ten Voorde, cel mai rapid în antrenamentele Porsche Supercup din Belgia! Marea cursă e duminică, de la 12:45, în AntenaPLAY

20:30

FotoFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 a început! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

20:27

Gigi Becali a răbufnit după ce a aflat care e lovitura pe care ar putea să o primească FCSB de la UEFA: „Unii nu înţeleg”

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și