Închide meniul

După Kylian Mbappe, Real Madrid e la un pas să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Starul şi-a dat acordul să semneze

Bogdan Stănescu Publicat: 26 iulie 2024, 19:13

Reclamă
După Kylian Mbappe, Real Madrid e la un pas să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Starul şi-a dat acordul să semneze

După Kylian Mbappe, Real Madrid e la un pas să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor!

Zinedine Zidane, Pirri, Kylian Mbappe şi Florentino Perez, la prezentarea superstarului francez / Profimedia Images

Real Madrid e la un pas să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! După ce Kylian Mbappe a fost prezentat oficial, Real Madrid continuă lupta pentru staruri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Presa spaniolă scrie că Alphonso Davies (23 de ani) şi-a dat acordul să meargă la Real Madrid.

După Kylian Mbappe, Real Madrid e la un pas să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor!

Potrivit AS.com, Alphonso Davies va evolua la Real Madrid din vara lui 2025. El va semna cu echipa antrenată de Carlo Ancelotti din postura de jucător liber de contract.

Real l-ar fi dorit de acum, dar Bayern Munchen insistă să primească 50 de milioane de euro în schimbul jucătorului cu care mai are contract doar un an! Aceasta este, de altfel, şi cota de pe transfermarkt.com a jucătorului canadian.

Alphonso Davies a fost cumpărat în ianuarie 2019 de Bayern Munchen de la Vancouver, în schimbul sumei de 14 milioane de euro. Davies era cotat atunci la 10 milioane de euro.

Reclamă
Reclamă 4

Fundaşul stânga a fost titular la Bayern Munchen sezonul trecut. El a adunat 42 de prezenţe sezonul trecut în tricoul lui Bayern Munchen. El a înscris de 3 ori şi a dat 6 assist-uri.

Alphonso Davies are 5 titluri de campion al Germaniei cu Bayern Munchen. El a cucerit şi Liga Campionilor şi Supercupa Europei cu formaţia germană, în 2020.

Alphonso Davies este căpitanul naţionalei Canadei. A evoluat în 53 de meciuri pentru Canada, marcând şi 15 goluri.

Reclamă

Ferland Mendy rămâne la Real Madrid! Francezul a refuzat petrodolarii șeicilor și continuă pe Santiago Bernabeu

Ferland Mendy s-a decis și rămâne la Real Madrid. Fundașul francez a avut mai multe oferte din Arabia Saudită, dar a ales să semneze o nouă înțelegere cu campioana Europei.

Fundaşul lateral francez Ferland Mendy îşi va prelungi contractul cu echipa spaniolă de fotbal Real Madrid, anunţul oficial fiind aşteptat în curând, informează cotidianul sportiv Marca.

Mendy, în vârstă de 29 de ani, a participat la EURO 2024 cu selecţionata Franţei, iar oficializarea noului său contract ar urma să fie făcută la revenirea sa din vacanţă, anunța news.ro.

Real Madrid l-a transferat pe Mendy în 2019 de la formaţia Olympique Lyon, în schimbul sumei de 48 de milioane de euro, la insistenţele antrenorului de atunci al madrilenilor, francezul Zinedine Zidane.

Confruntat cu diverse probleme de sănătate, Ferland Mendy nu şi-a putut demonstra întregul potenţial pe Santiago Bernabeu, însă ultimul sezon a fost cu siguranţă cel mai mai bun pe care fotbalistul francez l-a avut de la sosirea sa la Real Madrid, fapt care i-a convins pe conducătorii clubului şi pe antrenorul Carlo Ancelotti să-i propună prelungirea contractului scadent în iunie 2025, scria sursa citată.

Presa franceză precizează că Ferland Mendy a fost abordat de mai multe cluburi saudite în această vară, însă prioritatea sa rămâne Real Madrid.

Luka Modric şi-a prelungit contractul cu Real Madrid, la 38 de ani

Luka Modric şi-a prelungit contractul cu Real Madrid, la 38 de ani. Croatul cu şase Ligi ale Campionilor în palmares va fi jucătorul grupării blanco până în iunie 2025.

Balonul de Aur din 2018 are 26 de trofee câştigate alături de galactici. Anunţul oficial al prelungirii contractului a venit la o zi după ce Real Madrid l-a prezentat pe Kylian Mbappe.

Real Madrid şi Luka Modric au ajuns la un acord pentru prelungirea contractului căpitanului, care va rămâna la club până pe 30 iunie 2025. Modric a ajuns la Madrid în 2012 şi, în cei 12 ani petrecuţi aici, a devenit o legendă a lui Real şi a fotbalului mondial.

Alături de Real Madrid, Modric a câştigat 26 de trofee: 6 Ligi ale Campionilor, 5 Campionate Mondiale ale Cluburilor, 4 Supercupe ale Europei, 4 titluri în La Liga, 2 Cupe ale Spaniei şi 5 Supercupe ale Spaniei. Modric este unul dintre cei 5 jucători care au câştigat 6 Ligi ale Campionilor.

Individual, Modric a câştigat Balonul de Aur în 2018. El a jucat 534 de meciuri pentru Real Madrid şi a marcat 39 de goluri. Pentru Croaţia, el a adunat un record de 178 de selecţii”, se arăta în comunicatul emis de Real Madrid.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:03

Vlad Chiricheş, două gafe uriaşe în doar două minute! A „îngropat-o” pe FCSB, în meciul Oţelul

22:45

FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena

22:40

LIVE TEXTFCSB – Oţelul 0-1. Cisotti a deschis scorul după o gafă a lui Chiricheş! Ratare monumentală a lui David Miculescu!

22:33

David Miculescu, ratare monumentală în FCSB – Oţelul! Atacantul nu a putut înscrie din câţiva metri, cu portarul aflat pe jos!

22:20

Decizia incredibilă luată de marele rival al lui David Popovici de la Jocurile Olimpice 2024, cu 3 zile înainte de marea finală

22:09

„Sunt cu tot sufletul alături de voi!” Edi Iordănescu, mesaj superb pentru Team Romania în ziua deschiderii Jocurilor Olimpice!

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 FotoFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 a început! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris 6 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și