Închide meniul

„O echipă retrogradată!” Cea mai dură reacție, după înfrângerea FCSB-ului cu Oțelul! Mesaj categoric despre Vlad Chiricheș

Viviana Moraru Publicat: 27 iulie 2024, 9:43

Reclamă
O echipă retrogradată!” Cea mai dură reacție, după înfrângerea FCSB-ului cu Oțelul! Mesaj categoric despre Vlad Chiricheș

Cea mai dură reacție, după înfrângerea FCSB-ului cu Oțelul

Jucătorii de la FCSB, la finalul meciului cu Oțelul/ Hepta

Cea mai dură reacție, după înfrângerea FCSB-ului cu Oțelul, a fost oferită de Basarab Panduru. Acesta a transmis că roș-albaștrii au părut ca o echipă retrogradată în repriza a doua a duelului cu gălățenii, pierdut cu scorul de 0-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB se pregătește acum de returul cu Maccabi Tel Aviv, din turul doi preliminar din Champions League. Partida va fi miercuri, de la ora 21:00, în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Cea mai dură reacție, după înfrângerea FCSB-ului cu Oțelul

Vlad Chiricheș a fost criticat în termeni duri de către Basarab Panduru. Fostul internațional consideră că fundașul a greșit grav în meciul cu Oțelul. De asemenea, Panduru a subliniat că gafele comise de stopperul campioanei nu ar trebui să existe, dată fiind experiența sa.

S-ar putea ca Vlad Chiricheș să aibă o explicație, dar atât de slab, indiferent cât stai, nu poți să joci. Să dai trei pase la adversar, două de gol… rar vezi ca un căpitan să îi dea celuilalt căpitan pasă de gol. Numai aici vezi, Chiricheș dă pasă de gol pentru Cisotti. Imediat, după un minut, iar pasă de gol.

În repriza a doua, iar pasă de gol, numai că nu s-a mai dat gol. Mie mi se pare că te faci de râs dacă continui așa. Nu poți continua așa. Ce a fost în seara asta e de neconceput pentru Chiricheș. Nu e ușor să mai speri că vei mai juca. La vârsta lui, dacă stai pe bancă, n-ai cum să fii în formă niciodată, dar greșelile astea, la valoarea lui, nu ai cum să le faci.

Reclamă
Reclamă 4

Repriza a doua a fost din cale afară de urâtă. FCSB a părut o echipă de retrogradare, nu a arătat nimic”, a declarat Basarab Panduru, conform primasport.ro.

Gigi Becali a anunțat o schimbare majoră în primul 11 la FCSB

Gigi Becali a anunțat o schimbare majoră în primul 11 la FCSB. Patronul roș-albaștrilor a declarat, imediat după eșecul cu Oțelul, că William Baeten va deveni titular în locul lui Marius Ștefănescu.

Îmi pare rău că nu l-am băgat pe Baeten să îl cunosc. Am fost fraier, o să joc cu el în locul lui Ştefănescu. Ce să fac, îl văd pe Ştefănescu că se uită pe teren? Dai 1.3 milioane pe un jucător şi vezi că el stă pe teren, nu face nimic.

Reclamă

Am dat-o în bară şi cu Antwi. Am dat-o în bară şi cu Kiki şi cu Antwi. Am dat-o în bară rău de tot. Îmi vine şi mie să râd de mine.

Când îl văd pe Kiki îmi vine şi mie să râd de mine. O repar eu acum, că mai e până în septembrie”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:26

LIVE VIDEOCursa de sprint din Formula 2 din Belgia este ACUM în AntenaPLAY ! Startul, amânat pentru ora 19:30

19:25

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Încep emoţiile la canotaj, tenis şi tenis de masă! Programul complet

19:19

Jaqueline Cristian, victorie fabuloasă cu Caroline Garcia! Performanță uriașă! Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la JO 2024

18:36

Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu s-au calificat în sferturi la dublu mixt, la Jocurile Olimpice 2024! Victorie superbă la Paris

18:28

Helmut Duckadam a analizat-o pe FCSB și l-a readus cu picioarele pe pământ pe Gigi Becali: „Champions League? Să fim serioși!”

18:02

VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45)

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1
Citește și