Închide meniul

Gigi Becali a anunțat o schimbare majoră în primul 11 la FCSB! Decizia luată după eșecul cu Oțelul: „Îmi vine și mie să râd!”

Viviana Moraru Publicat: 27 iulie 2024, 8:13

Reclamă
Gigi Becali a anunțat o schimbare majoră în primul 11 la FCSB! Decizia luată după eșecul cu Oțelul: Îmi vine și mie să râd!”

Gigi Becali a anunțat o schimbare majoră în primul 11 la FCSB

Gigi Becali, în timpul unui interviu / Hepta

Gigi Becali a anunțat o schimbare majoră în primul 11 la FCSB. Patronul roș-albaștrilor a declarat, imediat după eșecul cu Oțelul, că William Baeten va deveni titular în locul lui Marius Ștefănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB și-a menajat titularii în duelul cu Oțelul, pierdut cu 0-2. Campioana se pregătește pentru returul cu Maccabi Tel Aviv, care va fi miercuri, de la ora 21:00, în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Gigi Becali a anunțat o schimbare majoră în primul 11 la FCSB

Gigi Becali l-a criticat din nou pe Marius Ștefănescu, jucător trimis în teren la pauza meciului cu Oțelul. Acesta a transmis că îl va titulariza pe William Baeten în locul mijlocașului transferat de la Sepsi, în această vară.

Totodată, Gigi Becali s-a declarat nemulțumit și de transferul lui David Kiki. Acesta a transmis că nici Nana Antwi nu l-a impresionat, jucător care a fost titularizat în meciul cu Oțelul.

Îmi pare rău că nu l-am băgat pe Baeten să îl cunosc. Am fost fraier, o să joc cu el în locul lui Ştefănescu. Ce să fac, îl văd pe Ştefănescu că se uită pe teren?

Reclamă
Reclamă 4

Dai 1.3 milioane pe un jucător şi vezi că el stă pe teren, nu face nimic.

Am dat-o în bară şi cu Antwi. Am dat-o în bară şi cu Kiki şi cu Antwi. Am dat-o în bară rău de tot. Îmi vine şi mie să râd de mine.

Când îl văd pe Kiki îmi vine şi mie să râd de mine. O repar eu acum, că mai e până în septembrie”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Reclamă

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după ce FCSB a fost învinsă de Oţelul, scor 0-2. Patronul campioanei nu a avut milă de Vlad Chiricheş, cel care a greşit decisiv la primul gol marcat de gălăţeni.

Gigi Becali a declarat că Vlad Chiricheş a fost cel care a pierdut meciul FCSB-ului. Patronul de la FCSB a transmis că fundaşul a pasat doar la adversar în meciul cu Oţelul.

(N.r. Sunteţi îngrijorat) Ăsta este obiectivul. Nu e nicio îngrijorare, pentru că acolo o să avem fundaşi centrali. Au fost astăzi?

Greşeşti o dată, de două ori, de 5 ori, dar tot dai pasă la adversar. Chiricheş, a făcut, a dres, îi mulţumim, dar nu poţi să dai doar pasă la adversar.

E adevărat, e jucător valoros Chiricheş, dar e prea lejer, dă pase la adversar, te nenoroceşte. El a pierdut meciul.

A mai greşit vreo trei şi îl tot ceartă pe ăla că nu e acolo unde dă el pasa. Într-un fel îl respect, că am făcut lucruri mari cu el, dar nu se poate aşa ceva”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:16

„Ne-am distrat azi, așteptăm finala!” Simona Radiș și Ancuța Bodnar, gata să scrie istorie la Jocurile Olimpice 2024

15:39

Endrick a fost prezentat oficial la Real Madrid! Mesaj emoționant transmis de puștiul-minune al Braziliei

15:20

VIDEOCursa de sprint din Formula 2 din Belgia, amânată din cauza ploii! O’Sullivan va pleca din pole-position, live în AntenaPLAY

15:17

Când îi va da Gică Hagi răspunsul final lui Răzvan Burleanu! Anunțul „Regelui” despre preluarea naționalei

15:15

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Încep emoţiile la canotaj, tenis şi tenis de masă! Programul complet

14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

1 VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45 2 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 3 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 4 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 5 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena
Citește și