Închide meniul

Răzvan Burleanu s-a înțeles cu viitorul selecționer al României: „90% el va fi!”

Publicat: 27 iulie 2024, 21:47

Reclamă
Răzvan Burleanu s-a înțeles cu viitorul selecționer al României: „90% el va fi!

Răzvan Burleanu s-a înțeles cu viitorul selecționer al României

Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Răzvan Burleanu a dat lovitura și s-a înțeles cu viitorul selecționer al României. Președintele Federației Române de Fotbal i-a găsit înlocuitor lui Edi Iordănescu, cel care nu și-a dorit să își mai prelungească contractul după ce i-a dus pe tricolori în optimi la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Însoțit de Mihai Stoichiță, Burleanu a purtat mai multe rânduri de negocieri în aceste zile și ar fi bătut palma cu Gică Hagi. „Regele” ar fi acceptat, în cele din urmă, să plece de la Farul și să revină, după 23 de ani, pe banca naționalei României.

Răzvan Burleanu s-a înțeles cu viitorul selecționer al României

În proporție de 90%, el va fi selecționerul României!„, anunță digisport.ro. Sunt șanse infime ca negocierile să mai pice.

Hagi a primit cele mai multe voturi în ședința Comisiei Tehnice și a fost principala opțiune a oficialilor Federației. Chiar dacă inițial au existat zvonuri că va refuza propunerea FRF, Hagi a fost înduplecat în cele din urmă să renunțe la echipa din Constanța.

Gică Hagi poate fi numit oficial după ce va renunța la pachetul majoritar de acțiuni pe care îl are la Farul. Sursa citată anterior anunță că anunțul numirii lui Hagi pe postul de selecționer ar umra să fie făcut săptămâna viitoare.

Reclamă
Reclamă 4

Întrebat la conferința de presă despre varianta de a prelua reprezentativa tricoloră, Gică Hagi nu a exclus varianta. A dezvăluit când va da răspunsul final.

Mai întâi este meciul cu Botoșani, care este unul foarte important. Ne concentrăm asupra acestui joc, iar după meci, cu siguranță, veți afla în ce direcție voi merge.

Vă dați seama că este un proiect important la Constanța”, a declarat Gică Hagi, la conferința de presă.

Reclamă

Gică Hagi ar avea două variante pentru postul de antrenor la Farul, în cazul în care va ajunge la națională. Urmează să aleagă între Adi Mutu și Cristi Chivu.

Noi detalii despre negocierile dintre Gică Hagi şi Răzvan Burleanu

Noi detalii despre negocierile dintre Gică Hagi şi Răzvan Burleanu au fost făcute de Ciprian Marica. Acţionarul minoritar al Farului e sigur că „Regele” are nişte dorinţe greu de îndeplinit de către FRF.

Mă așteptam ca Federația să facă mai mult pentru Edi Iordănescu. Mă aștept să facă unele compromisuri și să facă niște lucruri și pentru Gică Hagi. Îmi imaginez că Gică are niște pretenții destul de greu de acceptat.

Gică e obișnuit de la Farul ca el să decidă tot ce se petrece la echipă. Și atunci, din punctul ăsta de vedere, Federația trebuie să facă niște concesii și să accepte niște reguli clare pe care Gică le va avea

Eu știu cât de mult își dorește Gică o nouă provocare. Și pentru el, pentru că știu că-și dorește să fie antrenorul echipei naționale, mi-aș dori ca acest lucru să se îndeplinească. Chiar dacă nu avem un backup și nu știm ce vom face sau care vor fi datele problemei mai departe pentru Farul. Dar pentru Gică personal, mă gândesc că acestă provocare ar fi benefică”, a spus Marica, citat de fanatik.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
1:26 28 iul.

Eduard Ionescu, victorie uriaşă la Jocurile Olimpice. A revenit de la 0-3 la seturi şi a salvat şase mingi de meci

0:46 28 iul.

Jaqueline Cristian – Angelique Kerber, în turul 2, la Jocurile Olimpice 2024

0:33 28 iul.

Cu cine luptă David Popovici pentru aur la proba de 100 m liber, la Jocurile Olimpice. Timpii lui Pan Zhanle, la 4×100 m

0:20 28 iul.

Jucătorii lui Dinamo visează la convocări la națională după remiza cu Sepsi: „E ceva special!” / „Mă simt foarte bine”

23:50

Sepsi – Dinamo 1-1! Neagu, gol la 2 minute după ce a intrat pe teren. „Câinii” rămân fără victorie la Sfântu Gheorghe din 2019

23:23

Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 2. David Popovici şi Bernie Szocs intră in actiune. Programul complet

1 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45) 2 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEOCursa de sprint din Formula 2 din Belgia nu se va mai relua! Zak O’Sullivan a fost declarat câştigător, LIVE în AntenaPLAY 5 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Performanțe obținute de tricolori la canotaj, tenis şi tenis de masă!
Citește și