Închide meniul

Noi detalii despre negocierile dintre Gică Hagi şi Răzvan Burleanu: „Gică are niște pretenții destul de greu de acceptat”

Dan Roșu Publicat: 27 iulie 2024, 10:38

Reclamă
Noi detalii despre negocierile dintre Gică Hagi şi Răzvan Burleanu: „Gică are niște pretenții destul de greu de acceptat

Noi detalii despre negocierile dintre Gică Hagi şi Răzvan Burleanu

Gică Hagi, într-o conferinţă de presă - Antena Sport

Noi detalii despre negocierile dintre Gică Hagi şi Răzvan Burleanu au fost făcute de Ciprian Marica. Acţionarul minoritar al Farului e sigur că „Regele” are nişte dorinţe greu de îndeplinit de către FRF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La prima întâlnire Hagi – Burleanu, fostul lider al Generaţiei de Aur i-a explicat şefului de la FRF în ce condiţii poate lăsa Farul, fără să existe mari probleme la club după plecarea sa. Negocierile vor continua, dar Hagi are ultimatum până pe 16 august.

Noi detalii despre negocierile dintre Gică Hagi şi Răzvan Burleanu

„Mă așteptam ca Federația să facă mai mult pentru Edi Iordănescu. Mă aștept să facă unele compromisuri și să facă niște lucruri și pentru Gică Hagi. Îmi imaginez că Gică are niște pretenții destul de greu de acceptat.

Gică e obișnuit de la Farul ca el să decidă tot ce se petrece la echipă. Și atunci, din punctul ăsta de vedere, Federația trebuie să facă niște concesii și să accepte niște reguli clare pe care Gică le va avea

Eu știu cât de mult își dorește Gică o nouă provocare. Și pentru el, pentru că știu că-și dorește să fie antrenorul echipei naționale, mi-aș dori ca acest lucru să se îndeplinească. Chiar dacă nu avem un backup și nu știm ce vom face sau care vor fi datele problemei mai departe pentru Farul. Dar pentru Gică personal, mă gândesc că acestă provocare ar fi benefică”, a spus Marica, citat de fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Un nume important din FRF a făcut anunţul: „Eu cred că Gică Hagi vine selecţioner!”

Un nume important din FRF, Aurel Ţicleanu, a făcut anunţul legat de venirea lui Gică Hagi pe banca naţionalei României. Membru în Comisia Tehnică a FRF, Ţicleanu susţine şi că „Regele” trebuie să îi dea răspunsul lui Răzvan Burleanu până pe 16 august.

„Eu am înţeles că Gică Hagi a fost ofertat oficial, personal de către preşedintele federaţiei. A rămas ca Gică să se gândească, mingea este la Gică. După mine, ca analiză aşa, este ultima şansă a lui Gică. Nu e nemuritor nici Gică, face 60 de ani. Eu ştiu că el vrea foarte tare, dar sunt nişte lucruri acolo, cu legislaţia.

El este şi acţionar şi antrenor, e puţin complicat, dar se poate degreva de lucruri de acolo, după mine, e ultima lui şansă. Cine vine selecţioner? Eu cred că Gică Hagi.

Reclamă

Mi-aduc aminte că a fost o discuţie acum vreo doi ani de zile, exact după ce am luat ultimul loc în Liga Natiunilor, că Hagi a intrat la televizor şi a zis că se poate face performanţă în România, noaptea a fost ofertat, iar a doua zi au venit sponsori şi primarul de la Constanţa, Gică, ne-ai adus pe toţi lângă tine şi acum pleci şi Gică a spus, domne, eu nu pot.

De data aceasta, diferenţa este că Gică a spus, lăsaţi-mă să văd, iar preşedintele i-a dat termen până pe 16 august. În timpul ăsta, eu cred că Gică va rezolva problemele. România, atacând calificarea la Mondial cu Gică Hagi, parcă dă încredere mai mare tuturor”, a spus Ţicleanu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:30

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Încep emoţiile la canotaj, tenis şi tenis de masă! Programul complet

17:25

LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Belgiei sunt acum pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Oscar Piastri, cel mai rapid pilot în Q1

17:25

LIVE SCORECaroline Garcia – Jaqueline Cristian se dispută ACUM! Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024!

16:28

„Am avut piele de găină” Ana Bogdan, după prima participare la Jocurile Olimpice 2024: „Meciul acesta îmi dă speranţă”

16:16

„Ne-am distrat azi, așteptăm finala!” Simona Radiș și Ancuța Bodnar, gata să scrie istorie la Jocurile Olimpice 2024

15:39

Endrick a fost prezentat oficial la Real Madrid! Mesaj emoționant transmis de puștiul-minune al Braziliei

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOCursa de sprint din Formula 2 din Belgia, amânată din cauza ploii! O’Sullivan va pleca din pole-position, live în AntenaPLAY
Citește și