Închide meniul

Cât a ajuns să coste o porţie de cartofi prăjiţi cu mici la terasa lui Rică Răducanu! „Tamango”, obligat să mărească preţurile

Publicat: 28 iulie 2024, 12:46

Reclamă
Cât a ajuns să coste o porţie de cartofi prăjiţi cu mici la terasa lui Rică Răducanu! „Tamango, obligat să mărească preţurile

Cât a ajuns să coste o porţie de cartofi prăjiţi cu mici la terasa lui Rică Răducanu!

Rică Răducanu, pe stadion / Hepta

Un client a dezvăluit cât a ajuns să coste o porţie de cartofi prăjiţi cu mici la terasa lui Rică Răducanu. Fostul portar al Rapidului are o terasă în Neptun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un client a arătat, pe Facebook, cât costă micii şi cât costă cartofii prăjiţi la terasa lui Rică Răducanu.

Cât a ajuns să coste o porţie de cartofi prăjiţi cu mici la terasa lui Rică Răducanu! „Tamango”, obligat să mărească preţurile

Un mic se vinde la terasa lui Rică Răducanu cu 5 lei, în timp ce porţia de cartofi prăjiţi este 10 lei la terasa fostului portar al Rapidului.

Terasa Sirena – pe faleza Neptun, la nea’ Rică Răducanu, fostul portar al României, cu palma cât clătita. Același nebun simpatic…”, a scris utilizatorul respectiv pe Facebook.

Clientul respectiv a comandat 6 mici, pentru care a plătit 30 de lei. Totodată, a cerut două porţii de cartofi prăjiţi, pentru care a plătit 20 de lei. Nota a fost de 62 de lei, el cerând şi două chifle (una costă 2 lei) şi o apă plată, de 8 lei.

Reclamă
Reclamă 4

Un mic costa anterior la Rică Răducanu 4,4 lei. Rică Răducanu dezvăluia că unul dintre motivele pentru care nu va mări mult preţurile este că vărul său are o fermă la Constanţa şi se poate aproviziona de acolo. El a fost, totuşi, nevoit, să majoreze preţurile.

Rică Răducanu stă toata vara pe litoral!

Fostul portar al Rapidului şi al naţionalei României preciza că stă toată vara pe litoral, având în vedere că are afacerea respectivă în Neptun.

Eu voi sta și anul acesta toată vara pe acolo. Turiștii zâmbesc când mă văd, iar dacă nu sunt întreabă de mine. Pe unii îi servesc chiar eu, mai dau un autograf. Acolo te bagă lumea în seamă, la București, aici, m-au uitat toți, nu mai sunt invitat la evenimentele de la club.

Reclamă

Ziariștii și televiziunile mă mai sună, uite că pentru ei am rămas totuși important și asta mă bucură. Nu vom scumpi cu mult mâncarea. Avem noroc că vărul meu Costică are ferma lui, în Constanța, gătim acolo din ce produse produce el, așa că putem ține prețurile cât mai jos, ca să atragem turiștii. În prezent, lucrăm la prețuri, vedem care vor fi, înainte de deschidere”, declara Rică Răducanu pentru playtech.ro.

Rică Răducanu are probleme de sănătate! A fost sincer și a dezvăluit totul

Rică Răducanu are probleme de sănătate. Fostul mare portar al Rapidului a vorbit despre starea sa. Legenda din Giulești a împlinit vârsta de 78 de ani în luna mai, iar problemele nu au încetat să apară. După dezvăluirile sale, a fost diagnosticat cu diabet în ultima perioadă, dar mai are și alte probleme!

Rică Răducanu are și probleme la picioare, din cauza cartilajelor, care îi dau mari bătăi de cap.

Totodată, acesta a făcut și o glumă uluitoare și a spus că va scăpa de toate probleme de sănătate atunci când va muri.

„Fac mereu analize. Mi-a ieșit puțin că am diabet. Că e acolo. Dar la mine picioarele sunt problema, nu mai am cartilaje. De la alergări. M-am dus la tratamente. Vorba lui Oprescu: ‘Nea Rică, la morgă îți mai trece’

Nu mai e, nu mai e cartilajul. Am găsit oameni la tratamente pe care i-am întrebat ce sporturi au făcut. Unul era lăcătuș mecanic, altul era electrician. Problema asta e din cauza statului în picioare”, a spus Rică Răducanu, la fanatik.ro.

„Tamango” a jucat la Rapid în perioada 1965-1975. Au urmat apoi transferuri la Sportul Studențesc, Steaua București, FCM Reșita și Rocar. S-a retras din activitate în anul 1982.

De asemenea, a adunat și 56 de selecții în echipa națională a României. A jucat ultimul meci în tricoul primei reprezentative în anul 1978, împotriva Iugoslaviei. Atunci, România câștiga partida cu scorul de 3-2.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:27

Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu luptă pentru un loc în semifinale la dublu mixt (17:00, LIVE TEXT), la Jocurile Olimpice 2024

16:23

Amalia Bereş anunţă o cursă uriaşă în finala de patru rame feminin: „Promitem spectacol! Ar putea fi o cursă perfectă!”

16:00

LIVE VIDEOCursa din Marele Premiu al Belgiei e ACUM pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Hamilton e lider, Leclerc e pe 2

15:40

LIVE TEXTTeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 2. Bernie Szocs, victorie de senzaţie. David Popovici s-a calificat în semifinale

15:40

UPDATEMălina Călugăreanu a fost eliminată în turul trei la floretă feminin, la Jocurile Olimpice! Românca, învinsă de Alice Volpi

15:38

Cum l-a numit presa maghiară pe David Popovici, după cursa fantastică a înotătorului român din seriile de la 200 metri liber!

1 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45) 2 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEOIsack Hadjar a câştigat cursa principală de Formula 2 din Belgia, LIVE în AntenaPLAY 5 UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Performanțe obținute de tricolori la canotaj, tenis şi tenis de masă! 6 VIDEOCallum Voisin a câştigat cursa principală din Formula 3, LIVE în AntenaPLAY! Prema Racing a cucerit titlul la constructori
Citește și