Închide meniul

Rebecca Diaconescu s-a calificat în semifinale la 200 metri liber, la Jocurile Olimpice!

Publicat: 28 iulie 2024, 13:54

Reclamă
Rebecca Diaconescu s-a calificat în semifinale la 200 metri liber, la Jocurile Olimpice!

Rebecca Diaconescu s-a calificat în semifinale la 200 metri liber, la Jocurile Olimpice!

Rebecca Diaconescu / captura YouTube Federaţia Naţională de Nataţie şi Pentatlon Modern

Înotătoarea Rebecca Diaconescu s-a calificat în semifinale 200 metri liber, de la Jocurile Olimpice de la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Născută la Las Vegas, în urmă cu 18 ani, Rebecca-Aimee Diaconescu a încheiat seria sa pe locul 16, cu timpul de un minut, 59 secunde şi 29 de sutimi.

Rebecca Diaconescu s-a calificat în semifinale la 200 metri liber, la Jocurile Olimpice!

Rebecca a ocupat locul 16 la general, ultimul care a adus calificarea în semifinale. Semifinalele sunt programate de la ora 22.50, relatează news.ro.

Anterior performanţei Rebeccăi Diaconescu, David Popovici s-a calificat în semifinale la 200 de metri liber cu cel mai bun timp, 1:45:65! Înotătorul român a făcut o cursă fantastică, fiind la un moment dat foarte aproape de recordul mondial.

Popovici a câştigat detaşat seria a 4-a, în care a concurat. Urmează semifinalele pentru „Fenomenul” Popovici, care vor avea loc după 21:45 (n.r.: ora României).

Reclamă
Reclamă 4

David Popovici, dublu campion mondial şi cvadruplu campion european, are în palmares un loc 4 la Jocurile Olimpice de la Tokyo. El a fost foarte aproape de medalia de bronz în finala de la 200 de metri liber de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Popovici avea atunci numai 16 ani.

David Popovici, LeBron James, Simone Biles sau Rafael Nadal, printre vedetele de la Jocurile Olimpice 2024

David Popovici, LeBron James, Simone Biles sau Rafael Nadal se numără printre vedetele de la Jocurile Olimpice 2024.

Înotătorul David Popovici, gimnasta Simone Biles, jucătorul de tenis Rafael Nadal sau baschetbalistul LeBron James sunt câteva dintre marile vedete aşteptate să strălucească şi să încânte fanii la Jocurile Olimpice de la Paris.

Reclamă

Prezent pentru a doua oară la Jocurile Olimpice, David Popovici a zburat spre Paris cu gândul la podiumul olimpic, după locul 4 pe care s-a clasat la Tokyo 2020 la 200 m liber. În prima lui cursă de la Jocurile Olimpice 2024, David Popovici a reuşit o performanţă extraordinară. El şi-a câştigat seria la 200 metri liber. Totodată, a avut cel mai bun timp din serii.

În 2022, David a uimit mapamondul după ce a devenit cel de-al patrulea cel mai rapid înotător al lumii, al doilea înotător din lume care a câştigat probele de 100 şi 200 m liber la aceeaşi ediţie a CM, cel mai tânăr campion mondial din istoria nataţiei şi primul înotător român care a cucerit aurul mondial la seniori.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:24

Discursul lui Ovidiu Ionescu, după ce a pierdut în sferturi duelul de la dublut mixt, alături de Szocs: „E mare dezamăgirea”

19:07

VideoGeorge Russell s-a bucurat ca un copil după victoria uriaşă din Marele Premiu al Belgiei! Imagini fabuloase cu pilotul Mercedes

18:55

LIVE SCOREFarul – Botoşani 0-0. Poate fi meciul de adio al lui Gică Hagi pe banca Farului. „Regele”, aproape de naţională

18:29

Bernadette Szocs, după eliminarea de la dublu mixt, la JO 2024: „Sunt supărată. Îmi pare rău că i-am dezamăgit pe români”

18:25

LIVE TEXTTeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 2. Bernie Szocs, victorie de senzaţie. David Popovici s-a calificat în semifinale

18:21

Dănuţ Lupu a reînviat „războiul” cu Gică Hagi: „Nu va reuşi niciodată să facă ce a făcut Edi Iordănescu la naţională!”

1 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45) 2 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEOIsack Hadjar a câştigat cursa principală de Formula 2 din Belgia, LIVE în AntenaPLAY 5 UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Performanțe obținute de tricolori la canotaj, tenis şi tenis de masă! 6 VIDEOCallum Voisin a câştigat cursa principală din Formula 3, LIVE în AntenaPLAY! Prema Racing a cucerit titlul la constructori
Citește și