Închide meniul
EXCLUSIV

Alex Băluţă, promisiune uriaşă înainte de Maccabi – FCSB (miercuri, ora 21:00, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Vom aduce calificarea!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 iulie 2024, 23:54

Reclamă
Alex Băluţă, promisiune uriaşă înainte de Maccabi – FCSB (miercuri, ora 21:00, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Vom aduce calificarea!

Alex Băluţă, promisiune uriaşă înainte de Maccabi - FCSB (miercuri, ora 21:00, Antena 1 şi AntenaPLAY)

Captură AntenaSport

Alex Băluţă a făcut o promisiune uriaşă înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB, meci care va fi miercuri, de ora 21:00, în direct pe  Antena 1 şi în AntenaPLAY. Unul dintre cei mai apreciaţi jucători ai campioanei a promis că va face totul pentru ca FCSB să se califice în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB speră la o calificarea miraculoasă în turul al treilea preliminar. În turul care s-a jucat pe Ghencea, FCSB şi Maccabi Tel Aviv au remizat, scor 1-1. Speranţele campioanei României sunt mari, având în vedere numprul mare de ocazii ratate.

Alex Băluţă, promisiune uriaşă înainte de Maccabi – FCSB (miercuri, ora 21:00, Antena 1 şi AntenaPLAY)

Băluţă poate fi arma secretă a celor de la FCSB în returul cu Maccabi Tel Aviv, care va fi miercuri, de la ora 21:00, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

n.r. Cum ar fi să dai tu golul calificării?) Da, ar fi ideal pentru mine. Îmi doresc din tot sufletul să, dar nu contează cine va înscrie. Mai presus de golul meu este calificarea„, a spus Alex Băluţă în exclusivitate pentru AntenaSport.

Mai mult, Alexandru Băluţă a avut şi un mesaj pentru fani, cărora le-a promis că va face totul pentru calificarea în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor. „Sper ca toată galeria să fie alături de noi. Toţi suproterii să vină în număr cât mai mare pentru că avem nevoie de ei. Vă vom aduce acea calificare de care cu toţii avem nevoie„, a mai spus Băluţă.

Reclamă
Reclamă 4

Ce a scris presa din Israel despre FCSB şi Gigi Becali, înainte de returul decisiv cu Maccabi Tel Aviv

Iată ce a scris presa din Israel despre FCSB şi Gigi Becali, înainte de meciul Maccabi Tel Aviv – FCSB, care e în direct miercuri, 31 iulie, de la ora 21:00, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Israelienii au relatat ce s-a întâmplat în tabăra FCSB-ului după înfrângerea din Ghencea cu Oţelul. FCSB – Oţelul s-a terminat 0-2.

Israelienii au remarcat şi că Gigi Becali l-a criticat dur pe Vlad Chiricheş, care a greşit la faza primului gol al gălăţenilor. Chiricheş a mai comis şi alte erori.

”Steaua (n.r. FCSB) se împiedică din nou și patronul l-a certat pe căpitan: ‘Din cauza lui am pierdut’“, a titrat Walla.

Reclamă

”Dacă Maccabi Tel Aviv se confruntă cu probleme din cauza absențelor legate de participarea la Jocurile Olimpice sau de dificultățile privind transferurile unor străini în urma războiului, și campioana României traversează o criză după al treilea meci de campionat fără victorie.

FCSB a primit vizită celor de la Oțelul și a avut aproape întreaga echipă schimbată, inclusiv portarul. Au pierdut cu 2-0 și au rămas cu două puncte din nouă posibile. Patronul Gigi Becali a fost furios după joc și, așa cum era de așteptat, a oferit un nou interviu.

Becali l-a criticat dur pe Chiricheș, cel care a fost căpitan și în premieră titular în acest campionat”, au scris jurnaliștii din Israel.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:38

Dan Petrescu a răbufnit după CFR Cluj – Universitatea Craiova 0-2: „De asta am avut nervii la pauză! De ce doar pe el îl trimit?”

0:09

România – Grecia 7-14. Naţionala României de polo, debut cu stângul la Jocurile Olimpice 2024

0:01

David Popovici luptă de Ziua Imnului Naţional pentru aurul de la 200 m liber, la Jocurile Olimpice 2024 LIVE TEXT (21:40)

23:55 28 iul.

Ce performanţă pentru gimnastica din România la JO 2024! Calificare în finala feminină pe echipe şi alte trei finale individuale

23:42 28 iul.

Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 3. David Popovici luptă pentru medalia de aur. Jaqueline Cristian, duel cu Kerber!

23:30 28 iul.

CFR Cluj – Universitatea Craiova 0-2. Elvir Koljic şi Mitriţă au făcut show, iar oltenii au trecut pe primul loc în clasament

1 VIDEOIsack Hadjar a câştigat cursa principală de Formula 2 din Belgia, LIVE în AntenaPLAY 2 VIDEOCallum Voisin a câştigat cursa principală din Formula 3, LIVE în AntenaPLAY! Prema Racing a cucerit titlul la constructori 3 UPDATEŞoc total! George Russell a fost descalificat la Marele Premiu al Belgiei. Hamilton, învingător 4 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 2. Bernie Szocs, victorie de senzaţie. David Popovici, în finală la 200 m liber 5 FotoFiica lui Cristi Săpunaru a împlinit 19 ani! Căpitanul Rapidului, mesaj plin de emoţie pentru Alessia Săpunaru: „Asta să ştii!” 6 David Popovici s-a calificat în finala la 200 de metri liber, cu cel mai bun timp. Românul, favorit la medalia de aur
Citește și