Închide meniul

„Trece printr-o criză” Ce a scris presa din Israel despre FCSB şi Gigi Becali, înainte de returul decisiv cu Maccabi Tel Aviv!

Bogdan Stănescu Publicat: 28 iulie 2024, 8:23

Reclamă
„Trece printr-o criză Ce a scris presa din Israel despre FCSB şi Gigi Becali, înainte de returul decisiv cu Maccabi Tel Aviv!

Ce a scris presa din Israel despre FCSB şi Gigi Becali, înainte de returul decisiv cu Maccabi Tel Aviv!

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Iată ce a scris presa din Israel despre FCSB şi Gigi Becali, înainte de meciul Maccabi Tel Aviv – FCSB, care e în direct miercuri, 31 iulie, de la ora 21:00, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Israelienii au relatat ce s-a întâmplat în tabăra FCSB-ului după înfrângerea din Ghencea cu Oţelul. FCSB – Oţelul s-a terminat 0-2.

„Trece printr-o criză” Ce a scris presa din Israel despre FCSB şi Gigi Becali, înainte de returul decisiv cu Maccabi Tel Aviv!

Israelienii au remarcat şi că Gigi Becali l-a criticat dur pe Vlad Chiricheş, care a greşit la faza primului gol al gălăţenilor. Chiricheş a mai comis şi alte erori.

”Steaua (n.r. FCSB) se împiedică din nou și patronul l-a certat pe căpitan: ‘Din cauza lui am pierdut’“, a titrat Walla.

”Dacă Maccabi Tel Aviv se confruntă cu probleme din cauza absențelor legate de participarea la Jocurile Olimpice sau de dificultățile privind transferurile unor străini în urma războiului, și campioana României traversează o criză după al treilea meci de campionat fără victorie.

Reclamă
Reclamă 4

FCSB a primit vizită celor de la Oțelul și a avut aproape întreaga echipă schimbată, inclusiv portarul. Au pierdut cu 2-0 și au rămas cu două puncte din nouă posibile. Patronul Gigi Becali a fost furios după joc și, așa cum era de așteptat, a oferit un nou interviu.

Becali l-a criticat dur pe Chiricheș, cel care a fost căpitan și în premieră titular în acest campionat”, au scris jurnaliștii din Israel.

Maccabi Tel Aviv – FCSB e transmis în exclusivitate miercuri, 31 iulie, de la ora 21:00, pe Antena 1 şi AntenaPLAY. Meciul va decide echipa calificată în turul trei preliminar al Ligii Campionilor. În turul din Ghencea scorul a fost 1-1.

Reclamă

Gigi Becali l-a „distrus” pe Vlad Chiricheş după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte”

Gigi Becali l-a „distrus” pe Vlad Chiricheş după FCSB – Oţelul 0-2. Gigi Becali a declarat că Vlad Chiricheş a fost cel care a pierdut meciul FCSB-ului. Patronul de la FCSB a transmis că fundaşul a pasat doar la adversar în meciul cu Oţelul.

„(N.r. Sunteţi îngrijorat?) Ăsta este obiectivul (n.r.: grupele Ligii Campionilor). Nu e nicio îngrijorare, pentru că acolo o să avem fundaşi centrali. Au fost astăzi?

Greşeşti o dată, de două ori, de 5 ori, dar tot dai pasă la adversar. Chiricheş, a făcut, a dres, îi mulţumim, dar nu poţi să dai doar pasă la adversar.

E adevărat, e jucător valoros Chiricheş, dar e prea lejer, dă pase la adversar, te nenoroceşte. El a pierdut meciul.

A mai greşit vreo trei şi îl tot ceartă pe ăla că nu e acolo unde dă el pasa. Într-un fel îl respect, că am făcut lucruri mari cu el, dar nu se poate aşa ceva”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Vlad Chiricheş, două gafe uriaşe în doar două minute! A „îngropat-o” pe FCSB, în meciul cu Oţelul

Vlad Chiricheş a comis două gafe uriaşe, în doar două minute, în duelul dintre FCSB şi Oţelul, din etapa a treia a Ligii 1. Fundaşul central a greşit decisiv la golul marcat de Juri Cisotti, pe finalul primei reprize.

Oţelul a reuşit să deschidă scorul în minutul 44, Juri Cisotti reuşind să marcheze, cu un şut din interiorul careului, la care Andrei Vlad nu a avut nicio reacţie.

Faza a pornit de la greşeala lui Vlad Chiricheş. Fundaşul a preluat greşit, din pasa lui David Kiki. Juri Cisotti a fost pe fază şi a preluat imediat, reuşind să finalizeze acţiunea marcând.

În minutul 45+1, Vlad Chiricheş a gafat din nou. Malcom Edjouma a pasat la mijlocul terenului către fundaşul central, însă acesta a pasat ulterior direct către un adversar, Telles. Mijlocaşul lui Dorinel Munteanu a fost aproape să marcheze, însă a irosit o ocazie uriaşă, şutând pe lângă poarta lui Andrei Vlad.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:14

Eduard Ionescu, mesaj emoţionant după victoria de senzaţie de la Jocurile Olimpice 2024: „M-am gândit la mama”

10:08

FotoPerformanţă uriaşă pentru un antrenor român! Sportiva pe care o pregăteşte a cucerit aurul la Jocurile Olimpice 2024!

10:00

Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 2. David Popovici şi Bernie Szocs intră in actiune. Programul complet

9:57

LIVE VIDEOCursa de Formula 3 din Marele Premiu al Belgiei este ACUM în AntenaPLAY

9:46

Dennis Man a marcat în Galatasaray – Parma! Ce notă a primit după 30 de minute jucate în victoria contra campioanei Turciei

9:36

Scandal după Sepsi – Dinamo 1-1: „A fost penalty clar”

1 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45) 2 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEOCursa de sprint din Formula 2 din Belgia nu se va mai relua! Zak O’Sullivan a fost declarat câştigător, LIVE în AntenaPLAY 5 UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Performanțe obținute de tricolori la canotaj, tenis şi tenis de masă! 6 Foto„Spectacol amețitor!” Reacții împărțite, după festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice! Cât a costat întregul eveniment
Citește și