Închide meniul

Mihai Rotaru a făcut anunţul după victoria uriaşă a Universităţii Craiova cu CFR Cluj: „Începe operaţiunea”! Ce a spus de Mitriţă

Bogdan Stănescu Publicat: 29 iulie 2024, 8:36

Reclamă
Mihai Rotaru a făcut anunţul după victoria uriaşă a Universităţii Craiova cu CFR Cluj: „Începe operaţiunea! Ce a spus de Mitriţă

Mihai Rotaru a făcut anunţul după victoria uriaşă a Universităţii Craiova cu CFR Cluj

Mihai Rotaru, în timpul unei conferinţe de presă / Antena Sport

Mihai Rotaru a făcut anunţul după victoria uriaşă a Universităţii Craiova cu CFR Cluj. Patronul oltenilor a subliniat că echipa lui se va concentra pe returul cu Maribor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova a pierdut meciul tur, din deplasare, cu Maribor. Scorul a fost 2-0 pentru echipa slovenă. Meciul a fost LIVE pe Antena Stars şi AntenaPLAY.

Mihai Rotaru a făcut anunţul după victoria uriaşă a Universităţii Craiova cu CFR Cluj: „Începe operaţiunea”!

Cel mai important meci pentru noi e cel cu Maribor. Sunt convins că putem întoarce rezultatul, putem face rezultatul. Trebuie să dăm totul, cu toții, de la suporteri până la femeie de serviciu, șofer de autocar. Contăm pe un stadion plin, dăm drumul și la peluza SUD. Fiecare colț de stadion trebuie să ne susțină, avem nevoie de această calificare. Nu știu câte bilete s-au vândut, din seara asta începe operațiunea Maribor.

Oricare dintre cei care au jucat în seara asta pot să fie titulari. Nu există un jucător 100% pe bancă. Mister a făcut un mix în seara asta și i-a ieșit. Mă bucur că avem ceva vreme de când nu pierdem cu CFR Cluj. Cred că Oshima a fost un jucător care a arătat bine în seara asta, a arătat bine și cu Maribor. Sigur că te enervezi când ratează un jucător, nu contează dacă e Mitriță”, a declarat Mihai Rotaru pentru digisport.ro.

CFR Cluj – Universitatea Craiova 0-2. Elvir Koljic şi Mitriţă au făcut show, iar oltenii au trecut pe primul loc în clasament

CFR Cluj – Universitatea Craiova s-a terminat 0-2. Elvir Koljic şi Mitriţă au decis derby-ul din Gruia, iar oltenii au trecut pe primul loc în clasament după 3 etape.

Reclamă
Reclamă 4

CFR Cluj a jucat cu un om în minus după ce Kamara a fost eliminat în ultimul minut al primei reprize. În pauza meciului, Dan Petrescu a făcut o adevărată criză de nervi, însă nu a fost sancţionat de arbitrul Marcel Bîrsan. Koljic şi Mitriţă, în prelungiri, au decis derby-ul.

CFR Cluj (4-3-3): Sava – Pedro Rocha, Ajeti, Kresic, Thaqi – Fica, Artean, Păun – Kamara, P. Michael, Nkololo
Rezerve: Hindrich, Malico, Mogoș, Matei Ilie, Boben, A. Keita, Muhar, Tachtsidis, Deac, Korenica, Postolachi, Bîrligea
Antrenor: Dan Petrescu

Universitatea Craiova (4-2-3-1): L. Popescu – Vlădoiu, Maldonaldo, Sierra Perez, Ndong – Oshima, Mekvabishvili – Baiaram, Houri, Paradela – Koljic
Rezerve: Lung, Căpățînă, Gașpar, Bancu, Zajkov, Badelj, A. Crețu, Bană, Barbu, Montoya, A. Ivan, A. Mitriță
Antrenor: Costel Gâlcă

Reclamă

Dan Petrescu a răbufnit după CFR Cluj – Universitatea Craiova 0-2: „De asta am avut nervii la pauză! De ce doar pe el îl trimit?”

Dan Petrescu a răbufnit după CFR Cluj – Universitatea Craiova 0-2. Petrescu a fost protagonistul unui moment incendiar în pauza meciului cu Universitatea Craiova şi a fost surprins de camerele TV în timp ce adresa cuvinte injurioase.

Dan Petrescu a criticat vehement arbitrajul lui Marcel Bîrsan, care l-a eliminat pe Kamara în ultimul minut al primei repriză. Dan Petrescu a recunoscut că din cauza lui Marcel Bîrsan a avut criza de nervi din pauză. Bîrsan a arbitrat de 3 ori meciurile dintre CFR Cluj şi Universitatea Craiova în ultimele 21 de întâlniri.

Primul galben inexistent, inexistent. Nu puteai să dai două galbene în acest meci. De aia am avut nervii, când jucăm cu Craiova acelaşi arbitru. Acum 3 zile nu ştiam cine ne arbitrează, dar le-am zis celor din staff că ştiu cine va fi delegat. E acelaşi arbitru de 7 ani. De asta am avut şi acea reacţie. Numai pe el îl trimite la meciurile cu Craiova. De ce?

Nu înţeleg de ce îl trimit pe Bîrsanu la meciurile cu Craiova. Ca şi atitudine sunt mulţumit de jucători. La primul galben nu am ce să îi reproşez lui Kamara. Am avut o reacţie nervoasă la pauză, nu trebuia. L-am întrebat pe arbitrul de ce stai să dai galbene, du-te înauntru că suntem supăraţi. Pe mine mă afectează orice înfrângere, la fel şi pe jucători. Tensiunea e foarte mare pentru mine. Am fi fost alţii dacă la ultima fază dădeam gol şi nu primeam pe contraatac. Astăzi am pierdut un meci, dar am câştigat o echipă. Toate echipele sunt în cârţi, sper să se califice toate. Dacă nu se califică o echipă, nu e bine”, a spus Dan Petrescu pentru sursa citată mai sus.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:32

Ovidiu Ionescu joacă ACUM cu croatul Andrej Gacina în competiţia de simplu masculin, la Jocurile Olimpice

12:05

Edi Iordănescu a răbufnit la adresa contestatarilor: „Pe mulţi, succesul României i-a iritat”. Clarificările fostului selecţioner

12:00

LIVE TEXTTeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 3. David Popovici luptă pentru medalia de aur. Jaqueline Cristian, duel cu Kerber!

11:47

Veste uriaşă pentru FCSB, înaintea meciului cu Maccabi Tel Aviv (miercuri, ora 21:00, Antena 1 şi AntenaPLAY)

11:43

Mircea Lucescu împlineşte luni 79 de ani. Mesajul FRF pentru cel mai titrat antrenor român

11:17

Jaqueline Cristian – Angelique Kerber LIVE SCORE (13:00). Românca luptă pentru un loc în optimile de la Jocurile Olimpice 2024

1 VIDEOIsack Hadjar a câştigat cursa principală de Formula 2 din Belgia, LIVE în AntenaPLAY 2 VIDEOCallum Voisin a câştigat cursa principală din Formula 3, LIVE în AntenaPLAY! Prema Racing a cucerit titlul la constructori 3 UPDATEŞoc total! George Russell a fost descalificat la Marele Premiu al Belgiei. Hamilton, învingător 4 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 2. Bernie Szocs, victorie de senzaţie. David Popovici, în finală la 200 m liber 5 FotoFiica lui Cristi Săpunaru a împlinit 19 ani! Căpitanul Rapidului, mesaj plin de emoţie pentru Alessia Săpunaru: „Asta să ştii!” 6 David Popovici s-a calificat în finala la 200 de metri liber, cu cel mai bun timp. Românul, favorit la medalia de aur
Citește și