Închide meniul

„Am fost mazilit să nu ajung comandant” Acuzaţii dure la adresa clubului CSA Steaua: „Nu se dorește să se intre în legalitate”

Publicat: 29 iulie 2024, 10:40

Reclamă
„Am fost mazilit să nu ajung comandant Acuzaţii dure la adresa clubului CSA Steaua: „Nu se dorește să se intre în legalitate

Acuzaţii dure la adresa clubului CSA Steaua

Suporterii Stelei, la un meci din Liga a 2-a / Hepta

Acuzaţii dure la adresa clubului CSA Steaua au fost aduse de Vasile Tînjală, colonel în rezervă şi fost șef de serviciu la CSA Steaua timp de 20 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vasile Tînjală a susţinut că nu ar fi fost lăsat să devină comandant la clubul sportiv al Armatei.

„Am fost mazilit să nu ajung comandant” Acuzaţii dure la adresa clubului CSA Steaua: „Nu se dorește să se intre în legalitate”

Ca fost sportiv de performanță în rugby, la Rulmentul Bârlad, și timp de 20 de ani petrecuți la Clubul Sportiv al Armatei Steaua ca ofițer în diferite funcții importante, doresc să aduc în discuție statutul echipei de fotbal al CSA Steaua București, mai nou Steaua București. De ce nu se dorește să se intre în legalitate? Două organe competente pot să facă acest lucru.

Primul este FRF, prin președintele acesteia, aducând o modificarea scurtă și concisa în statutul FRF că și echipele (cluburile) guvernamentale din România pot să fie finanțate de la orice Minister, organe centrale și locale din subordinea căreia fac parte și cu aceasta s-ar rezolva marea problemă cu finanțarea din bani publici.

Și a doua entitate care poate să rezolve problema ar fi Guvernul printr-un ordin de ministru, tot la fel printr-un ordin scris de Ministru, pentru rezolvarea speței în cauză”, a declarat Vasile Tînjală pentru fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Vasile Tînjală susţine că ar fi trebuit să devină comandantul CSA Steaua în 2017!

Dar, vă spun eu că nu se vrea și nu se dorește acest lucru, probabil din interese politice. De aceea și cei din Ministerul Apărării Naționale nu vor să facă nimic. Și când am trecut eu în rezervă în anul 2017, când am fost mazilit și nu s-a dorit să ajung comandantul CSA Steaua București de niște generali și de către fostul comandant de la acea vreme, care și acum sunt în funcții călduțe, probabil pentru eternitate.

Au trecut 7 ani de când am trecut eu în rezervă și nici acum CSA Steaua București nu are comandant numit prin concurs. Are numai împuternicit pe 6 luni sau un an de zile, din diferite motive, probabil, numai ei le cunosc, cei care comandă destinul CSA Steaua București.

Și uitați că și așa CSA Steaua București obține rezultate foarte bune și obiective mărețe, dând cei mai mulți sportivi calificați – participanți la Jocurile Olimpice de la Paris 2024”, a mai declarat Vasile Tînjală pentru sursa citată.

Reclamă

CSA Steaua a devenit Steaua Bucureşti!

Echipa de fotbal CSA Steaua va evolua din sezonul următor al Ligii 1 cu denumirea de „Steaua Bucureşti”. Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a anunţat că această propunere venită din partea clubului Armatei a fost aprobată de Comitetul Executiv al FRF.

Un alt subiect care s-a aflat astăzi pe ordinea de zi face referire la modificarea denumirii CSA Steaua în Steaua Bucureşti în noul sezon, în competiţia organizată de FRF. S-a aprobat modificarea denumirii în noul sezon de Liga 2. Asta mi-a şi permis, când am făcut referire la Corvinul Hunedoara, să folosesc deja noua denumire Steaua Bucureşti”, declara preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, într-o conferinţă de presă.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:34

LIVE SCOREJaqueline Cristian – Angelique Kerber se joacă ACUM. Revenire de senzaţie a româncei! Set decisiv la Paris

14:26

Kylian Mbappe nu va face parte din lotul lui Real Madrid pentru turneul din SUA. Care este motivul

14:12

FotoFormula 1, lider de audienţă cu Marele Premiu al Belgiei. Răsturnare de situaţie în cazul câştigătorului

13:51

Vlad Stancu a dezvăluit că a fost diagnosticat cu COVID 19 după ce s-a clasat pe locul 30 în serii: „N-am mâncat deloc”

13:47

Ce sume primesc medaliaţii români la Jocurile Olimpice 2024: „La noi, doar statul premiază”

13:36

Echipajul feminin de 8+1 s-a calificat în finală după ce a dominat cursa de la un capăt la altul!

1 VIDEOIsack Hadjar a câştigat cursa principală de Formula 2 din Belgia, LIVE în AntenaPLAY 2 VIDEOCallum Voisin a câştigat cursa principală din Formula 3, LIVE în AntenaPLAY! Prema Racing a cucerit titlul la constructori 3 UPDATEŞoc total! George Russell a fost descalificat la Marele Premiu al Belgiei. Hamilton, învingător 4 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 2. Bernie Szocs, victorie de senzaţie. David Popovici, în finală la 200 m liber 5 FotoFiica lui Cristi Săpunaru a împlinit 19 ani! Căpitanul Rapidului, mesaj plin de emoţie pentru Alessia Săpunaru: „Asta să ştii!” 6 David Popovici s-a calificat în finala la 200 de metri liber, cu cel mai bun timp. Românul, favorit la medalia de aur
Citește și