Închide meniul

„Sfâşietor” George Russell a oferit prima reacţie după descalificarea din Marele Premiu al Belgiei! Promisiunea britanicului

Alex Masgras Publicat: 29 iulie 2024, 10:32

Reclamă
„Sfâşietor George Russell a oferit prima reacţie după descalificarea din Marele Premiu al Belgiei! Promisiunea britanicului

George Russell a oferit prima reacţie după descalificarea din Marele Premiu al Belgiei! Promisiunea britanicului

George Russell, după Marele Premiu al Belgiei / Profimedia

George Russell a oferit prima reacţie după descalificarea din Marele Premiu al Belgiei. Pilotul celor de la Mercedes a dat toate calculele peste cap în cursa de la Spa, care a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Britanicul a trecut primul linia de sosire, fiind urmat de coechipierul Lewis Hamilton şi de Oscar Piastri, pilotul celor de la McLaren.

„Sfâşietor” George Russell a oferit prima reacţie după descalificarea din Marele Premiu al Belgiei

La Spa, George Russell a sărbătorit ceea ce ar fi trebuit să fie victoria cu numărul 3 în Marele Circ. La câteva ore după finalul cursei a venit vestea descalificării pilotului Mercedes, după ce monopostul său a fost sub greutatea permisă.

Russell a dezvăluit că vestea este sfâşietoare, dar rămâne mândru de faptul că a trecut primul linia de sosire şi a promis că vor urma alte victorii:

„Sfâşietor… Am revenit cu 1.5 kg sub greutatea permisă şi am fost descalificat din cursă. Am dat totul pe circuit şi sunt mândru că am trecut primul linia de sosire. Vor mai urma şi alte victorii”, a scris George Russell, pe contul său de X (fostul Twitter).

Reclamă
Reclamă 4

Reacţia lui Toto Wolff după ce George Russell a fost descalificat la Marele Premiu de Formula 1 al Belgiei

Russell a câştigat cursa, dar a fost descalificat după ce maşina sa a fost sub greutatea permisă.

George Russell a fost descalificat, deşi a câştigat Marele Premiu al Belgiei. Şeful celor de la Mercedes, Toto Wolff, şi-a asumat greşeala făcută.

„Trebuie să ne asumăm această descalificare. Cu siguranţă am făcut o greşeală şi trebuie să învăţăm din asta. Vom merge mai departe, să evaluăm ceea ce s-a întâmplat şi să înţelegem ce am făcut rău. Să pierdem unul dintre primele două locuri este frustrant şi nu putem decât să ne cerem scuze lui George, cel care a făcut o cursă atât de bună.

Reclamă

Lewis a fost promovat pe prmul loc, a fost cel mai rapid dintre cei cu două opriri şi merită să fie campion.

În ciuda descalficării, sunt multe lucruri pozitive de luat din acest weekend. Intrăm în vacanţa de vară după ce am câştigat trei dintre ultimele patru curse. Vom reveni cu gândul de a ţinti să ne păstrăm traiectoria pozitivă„, a transmis Toto Wolff printr-un comunicat.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:31

LIVE SCOREJaqueline Cristian – Angelique Kerber se joacă ACUM. Românca luptă pentru un loc în optimile de la Jocurile Olimpice 2024

14:26

Kylian Mbappe nu va face parte din lotul lui Real Madrid pentru turneul din SUA. Care este motivul

14:12

FotoFormula 1, lider de audienţă cu Marele Premiu al Belgiei. Răsturnare de situaţie în cazul câştigătorului

13:51

Vlad Stancu a dezvăluit că a fost diagnosticat cu COVID 19 după ce s-a clasat pe locul 30 în serii: „N-am mâncat deloc”

13:47

Ce sume primesc medaliaţii români la Jocurile Olimpice 2024: „La noi, doar statul premiază”

13:36

Echipajul feminin de 8+1 s-a calificat în finală după ce a dominat cursa de la un capăt la altul!

1 VIDEOIsack Hadjar a câştigat cursa principală de Formula 2 din Belgia, LIVE în AntenaPLAY 2 VIDEOCallum Voisin a câştigat cursa principală din Formula 3, LIVE în AntenaPLAY! Prema Racing a cucerit titlul la constructori 3 UPDATEŞoc total! George Russell a fost descalificat la Marele Premiu al Belgiei. Hamilton, învingător 4 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 2. Bernie Szocs, victorie de senzaţie. David Popovici, în finală la 200 m liber 5 FotoFiica lui Cristi Săpunaru a împlinit 19 ani! Căpitanul Rapidului, mesaj plin de emoţie pentru Alessia Săpunaru: „Asta să ştii!” 6 David Popovici s-a calificat în finala la 200 de metri liber, cu cel mai bun timp. Românul, favorit la medalia de aur
Citește și