Închide meniul

Reacţia lui Toto Wolff după ce George Russell a fost descalificat: „Trebuie să ne asumăm! Am făcut o greşeală!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 iulie 2024, 20:24

Reclamă
Reacţia lui Toto Wolff după ce George Russell a fost descalificat: „Trebuie să ne asumăm! Am făcut o greşeală!

Reacţia lui Toto Wolff după ce George Russel a fost descalificat

Profimedia

Reacţia lui Toto Wolff după ce George Russell a fost descalificat la Marele Premiu de Formula 1 al Belgiei. Russell a câştigat cursa, dar a fost descalificat după ce maşina sa a fost sub greutatea permisă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Russell a fost descalificat, deşi a câştigat Marele Premiu al Belgiei. Şeful celor de la Mercedes, Toto Wolff, şi-a asumat greşeala făcută.

Reacţia lui Toto Wolff după ce George Russell a fost descalificat

„Trebuie să ne asumăm această descalificare. Cu siguranţă am făcut o greşeală şi trebuie să învăţăm din asta. Vom merge mai departe, să evaluăm ceea ce s-a întâmplat şi să înţelegem ce am făcut rău. Să pierdem unul dintre primele două locuri este frustrant şi nu putem decât să ne cerem scuze lui George, cel care a făcut o cursă atât de bună.

Lewis a fost promovat pe prmul loc, a fost cel mai rapid dintre cei cu două opriri şi merită să fie campion.

În ciuda descalficării, sunt multe lucruri pozitive de luat din acest weekend. Intrăm în vacanţa de vară după ce am câştigat trei dintre ultimele patru curse. Vom reveni cu gândul de a ţinti să ne păstrăm traiectoria pozitivă„, a transmis Toto Wolff printr-un comunicat.

Reclamă
Reclamă 4

Şoc total! George Russell a fost descalificat la Marele Premiu al Belgiei. Hamilton, învingător

Şoc total! George Russell a fost descalificat la Marele Premiu al Belgiei pentru că a avut maşina sub greutatea optimă. Decizia a venit la două ore după finalul Marelui Premiu de Formula 1 al Belgiei.

Astfel, Lewis Hamilton a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Belgiei după ce colegul său de la Mercedes a fost descalificat.

Update 20:00: Şoc total! George Russell a fost descalificat la Marele Premiu al Belgiei pentru că a avut maşina sub greutatea permisă. Russell a obținut victoria în cadrul evenimentului, în urma unei strategii unice, cu o singură oprire la boxe. Astfel, Lewis Hamilton a câştigat, fiind urmat de Oscar Piastri şi Charles Leclerc.

Reclamă

Cu toate acestea, un Raport al Delegatului Tehnic publicat după cursă a precizat că, deși mașina a fost inițial considerată a fi conformă cu greutatea minimă de 798 kg, apoi au fost scoși 2,8 litri de combustibil.

Mașina a fost cântărită din nou pe cântarul FIA în interior și în exterior, iar greutatea a fost de 796,5 kg. Deoarece aceasta este cu 1,5 kg sub greutatea minimă cerută în articolul 4.1 din TR, care trebuie respectată în orice moment în timpul competiției, trimit această chestiune către comisari pentru a le lua în considerare”, se arată în motivare.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:21

Reacţia lui David Popovici, după ce s-a calificat în finala de la 200 de metri liber cu cel mai bun timp

22:00

LIVE TEXTTeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 2. Bernie Szocs, victorie de senzaţie. David Popovici, în finală la 200 m liber

22:00

LIVE TEXTCFR Cluj – Universitatea Craiova 0-0. Duel de foc în Gruia. Mitriţă şi Ivan, lăsaţi pe bancă. Ardelenii joacă în 10 oameni

21:44

Reacţia lui Ilie Dumitrescu, după răspunsul lui Gică Hagi când a fost întrebat dacă vine la naţionala României

21:41

„Aţi acceptat postul de selecţioner?” Reacţie imediată a lui Gică Hagi: „Trebuie să îl sun pe Răzvan Burleanu!”

21:08

David Popovici s-a calificat în finala la 200 de metri liber, cu cel mai bun timp. Românul, favorit la medalia de aur

1 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45) 2 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEOIsack Hadjar a câştigat cursa principală de Formula 2 din Belgia, LIVE în AntenaPLAY 5 UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Performanțe obținute de tricolori la canotaj, tenis şi tenis de masă! 6 VIDEOCallum Voisin a câştigat cursa principală din Formula 3, LIVE în AntenaPLAY! Prema Racing a cucerit titlul la constructori
Citește și