Închide meniul

Gică Hagi a refuzat oficial naționala României! Mesajul „Regelui” pentru Răzvan Burleanu: „Doresc să precizez asta!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 iulie 2024, 16:03 / Actualizat: 29 iulie 2024, 21:12

Reclamă
Gică Hagi a refuzat oficial naționala României! Mesajul „Regelui pentru Răzvan Burleanu: „Doresc să precizez asta!

Gică Hagi a refuzat oficial naționala României

Gică Hagi, în timpul unui meci / Profimedia

Gică Hagi a refuzat oficial naționala României. Chiar dacă a purtat mai multe negocieri cu Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, „Regele” a decis să rămână la Farul și să continue să investească în proiectul său de suflet.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hagi a fost tentat să accepte propunerea primită de a prelua postul rămas vacant după plecarea lui Edi Iordănescu. Cel mai bun marcator din istoria reprezentativei tricolore trebuia totuși să renunțe la pachetul majoritar de acțiuni de la Farul, pentru a nu fi în incompatibilitate.

Gică Hagi a refuzat oficial naționala României

Chiar dacă toată lumea se aștepta ca Hagi să dea răspunsul după meciul cu FC Botoșani, pierdut de Farul, „Regele” a anunțat că întâi de toate vrea să îl sune pe președintele FRF.

La o zi distanță, Hagi a emis un comunicat pe site-ul clubului Farul, prin care explică motivele care au dus la luare deciziei finale.

Dragi suporteri români, în urma discuțiilor din ultima perioadă, cu privire la dorința Federației Române de Fotbal de a fi noul selecționer al României, doresc să precizez următoarele:

Reclamă
Reclamă 4

– Am analizat în ultimele zile această posibilitate, pentru că, pe de o parte, trebuiau îndeplinite anumite condiții ale F.R.F, iar pe de altă parte există proiectul pe care l-am început la Farul Constanța în urmă cu trei ani, unde îmi doresc să construim un club puternic.

– Din acest motiv am decis că nu pot accepta, în acest moment, propunerea Federației Române de Fotbal de a fi selecționerul echipei naționale.

– A fost cu siguranță una din cele mai dificile decizii pe care le-am luat în întreaga carieră, pentru că naționala României reprezintă visul oricărui tehnician român.

Reclamă

– Mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alături în aceste zile. Hai, România !

Cu respect, Gheorghe Hagi„, se arată în comunicatul lui Hagi.

Farul trece prin momente grele în startul acestui sezon. Jucătorii lui Gică Hagi și-au trecut în cont un singur punct în primele trei etape. Mai mult, constănțenii nu au niciun gol marcat și riscă să ajungă pe ultimul loc în Liga 1.

Marius Şumudică, variantă „de rezervă” la naţională

Răzvan Burleanu şi-ar fi făcut deja planul B. Conform fanatik.ro, Marius Şumudică este pe lista preşedintelui FRF.

Burleanu îl ia în calcul pe „Şumi” şi îl consideră pe acesta un favorit să preia naţionala. „Şumi” este liber de contract din această primăvară, după despărţirea de Gaziantep.

Pe lângă Marius Şumudică, oficialii FRF îl mai au în vedere, pentru postul de selecţioner, şi pe Adrian Mutu. Cristi Chivu şi Mirel Rădoi au fost şi ei doi tehnicieni despre care s-a zvonit că ar fi pe lista Federaţiei, însă aceştia nu ar vrea să revină în fotbalul românesc.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:04

Gigi Becali a anunţat un nou transfer la FCSB, chiar înaintea returului cu Maccabi Tel Aviv: „Mai bun decât Louis Munteanu!”

21:00

David Popovici luptă de Ziua Imnului Naţional pentru aurul de la 200 m liber, la Jocurile Olimpice 2024 LIVE TEXT (21:40)

20:45

VideoAurel Ţicleanu e convins că Generaţia de suflet poate duce România la Mondial: „Au limitele lor, dar vor foarte mult!”

20:40

Petrolul – Rapid LIVE TEXT (22:00). Derby de foc pe Ilie Oană! Săpunaru, din nou rezervă. Echipele de start

20:14

Alex Băluţă nu s-a ferit de cuvinte când a fost întrebat de Gigi Becali: „E normal să se supere! Tricoul e greu la FCSB!”

20:07

„O mare realizare!” Cătălina Ponor, sfat pentru gimnastele calificate în finala pe echipe la Jocurile Olimpice 2024

1 VIDEOIsack Hadjar a câştigat cursa principală de Formula 2 din Belgia, LIVE în AntenaPLAY 2 VIDEOCallum Voisin a câştigat cursa principală din Formula 3, LIVE în AntenaPLAY! Prema Racing a cucerit titlul la constructori 3 UPDATEŞoc total! George Russell a fost descalificat la Marele Premiu al Belgiei. Hamilton, învingător 4 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 2. Bernie Szocs, victorie de senzaţie. David Popovici, în finală la 200 m liber 5 FotoFiica lui Cristi Săpunaru a împlinit 19 ani! Căpitanul Rapidului, mesaj plin de emoţie pentru Alessia Săpunaru: „Asta să ştii!” 6 David Popovici s-a calificat în finala la 200 de metri liber, cu cel mai bun timp. Românul, favorit la medalia de aur
Citește și