Închide meniul

Marius Şumudică, variantă „de rezervă” la naţională! Răzvan Burleanu are planul făcut, în cazul unui refuz al lui Gică Hagi

Viviana Moraru Publicat: 26 iulie 2024, 22:06

Reclamă
Marius Şumudică, variantă „de rezervă la naţională! Răzvan Burleanu are planul făcut, în cazul unui refuz al lui Gică Hagi

Marius Şumudică, variantă "de rezervă" la naţională

Marius Şumudică şi Răzvan Burleanu/ Colaj Profimedia

Marius Şumudică este o variantă „de rezervă” la naţională, în cazul unui refuz al lui Gică Hagi, cel care este primul pe lista oficialilor FRF. Răzvan Burleanu are planul făcut, dacă nu va bate palma cu „Regele”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi a purtat deja prima rundă de negocieri cu Răzvan Burleanu şi încă nu a oferit un răspuns concret, la propunerea de a deveni noul selecţioner al României. „Regele” are termen până pe 16 august să se decidă.

Marius Şumudică, variantă „de rezervă” la naţională

În cazul în care se va lovi de un nou refuz din partea lui Gică Hagi, Răzvan Burleanu şi-a făcut planul. Conform fanatik.ro, Marius Şumudică este pe lista preşedintelui FRF.

Burleanu îl ia în calcul pe „Şumi” şi îl consideră pe acesta un favorit să preia naţionala, în cazul în care varianta Gică Hagi va pica.

Pentru a prelua echipa naţională, Gică Hagi se vede nevoit să renunţe la acţiunile pe care le deţine la Farul, pentru a nu interveni astfel un conflict de interese. Răzvan Burleanu i-ar fi transmis deja „Regelui” că are răbdare, pentru a primi un răspuns pozitiv din partea sa.

Reclamă
Reclamă 4

În cazul în care Gică Hagi va spune „pas” naţionalei, Răzvan Burleanu îl va contacta pe Marius Şumudică. „Şumi” este liber de contract din această primăvară, după despărţirea de Gaziantep.

Pe lângă Marius Şumudică, oficialii FRF îl mai au în vedere, pentru postul de selecţioner, şi pe Adrian Mutu. Cristi Chivu şi Mirel Rădoi au fost şi ei doi tehnicieni despre care s-a zvonit că ar fi pe lista Federaţiei, însă aceştia nu ar vrea să revină în fotbalul românesc.

Un nume important din FRF a făcut anunţul: „Eu cred că Gică Hagi vine selecţioner!”

Un nume important din FRF, Aurel Ţicleanu, a făcut anunţul legat de venirea lui Gică Hagi pe banca naţionalei României. Membru în Comisia Tehnică a FRF, Ţicleanu susţine şi că „Regele” trebuie să îi dea răspunsul lui Răzvan Burleanu până pe 16 august.

Reclamă

Eu am înţeles că Gică Hagi a fost ofertat oficial, personal de către preşedintele federaţiei. A rămas ca Gică să se gândească, mingea este la Gică. După mine, ca analiză aşa, este ultima şansă a lui Gică. Nu e nemuritor nici Gică, face 60 de ani. Eu ştiu că el vrea foarte tare, dar sunt nişte lucruri acolo, cu legislaţia.

Mi-aduc aminte că a fost o discuţie acum vreo doi ani de zile, exact după ce am luat ultimul loc în Liga Natiunilor, că Hagi a intrat la televizor şi a zis că se poate face performanţă în România, noaptea a fost ofertat, iar a doua zi au venit sponsori şi primarul de la Constanţa, Gică, ne-ai adus pe toţi lângă tine şi acum pleci şi Gică a spus, domne, eu nu pot.

De data aceasta, diferenţa este că Gică a spus, lăsaţi-mă să văd, iar preşedintele i-a dat termen până pe 16 august. În timpul ăsta, eu cred că Gică va rezolva problemele. România, atacând calificarea la Mondial cu Gică Hagi, parcă dă încredere mai mare tuturor”, a spus Ţicleanu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

23:40

FotoFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 se desfăşoară acum! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

23:25

Gigi Becali, 3 schimbări la pauză cu Oţelul! Patronul FCSB-ului a mutat rapid după ce roş-albaştrii au intrat conduşi la cabine

23:03

Vlad Chiricheş, două gafe uriaşe în doar două minute! A „îngropat-o” pe FCSB, în meciul cu Oţelul

22:45

FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 3 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară! 5 Costel Gâlcă, discurs clar după Maribor – Universitatea Craiova 2-0: „Nu e imposibil, putem să întoarcem rezultatul!” 6 „E un fenomen!” Mihai Stoica, uluit de Corvinul Hunedoara după remiza cu Rijeka! Pe ce jucător a pus ochii oficialul FCSB
Citește și