Închide meniul

Cu ce echipă a semnat Carlos Sainz! Anunţul de ultimă oră făcut de pilotul care va pleca de la Ferrari

Viviana Moraru Publicat: 29 iulie 2024, 17:46

Reclamă
Cu ce echipă a semnat Carlos Sainz! Anunţul de ultimă oră făcut de pilotul care va pleca de la Ferrari

Cu ce echipă a semnat Carlos Sainz

Carlos Sainz/ Profimedia

Oficialii Formulei 1 au făcut anunţul şi au dezvăluit cu ce echipă a semnat Carlos Sainz, după plecarea de la Ferrari. Pilotul iberic va concura pentru Williams, din 2025.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Carlos Sainz se va despărţi de Ferrari la finalul acestui sezon. Lewis Hamilton va concura pentru echipa de la Maranello, din sezonul viitor, alături de Charles Leclerc.

Cu ce echipă a semnat Carlos Sainz, după plecarea de la Ferrari

Carlos Sainz va face echipă cu Alexander Albon la Williams, din sezonul viitor. La echipa britanică, în acest sezon, a concurat Logan Sargeant, cel care va pleca la finalul stagiunii.

Carlos Sainz s-a declarat extrem de entuziasmat de faptul că va pilota pentru Williams, în sezonul viitor. Acesta a transmis un scurt mesaj pe conturile sale oficiale de socializare.

„Sunt foarte fericit să anunţ faptul că mă voi alătura celor de la Williams, în sezonul viitor. Sunt entuziasmat în legătură cu proiectul echipei şi abia aştept noile provocări”, a fost mesajul postat de Carlos Sainz.

Reclamă
Reclamă 4

Carlos Sainz se va despărţi de Ferrari după trei sezoane. Acesta a înregistrat trei victorii în Formula 1, reuşind cinci clasări pe podium în total. Ultima cursă câştigată de iberic a fost în acest an, la Melbourne.

În acest moment, Sainz se clasează pe locul cinci, în clasamentul piloţilor din Formula 1, cu 162 de puncte câştigate, după 14 etape disputate. De cealaltă parte, Williams are un sezon dezatruos, şi a acumulat doar patru puncte în clasamentul constructorilor.

George Russell a oferit prima reacţie după descalificarea din Marele Premiu al Belgiei

George Russell a oferit prima reacţie după descalificarea din Marele Premiu al Belgiei. Pilotul celor de la Mercedes a dat toate calculele peste cap în cursa de la Spa, care a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reclamă

Britanicul a trecut primul linia de sosire, fiind urmat de coechipierul Lewis Hamilton şi de Oscar Piastri, pilotul celor de la McLaren.

La Spa, George Russell a sărbătorit ceea ce ar fi trebuit să fie victoria cu numărul 3 în Marele Circ. La câteva ore după finalul cursei a venit vestea descalificării pilotului Mercedes, după ce monopostul său a fost sub greutatea permisă.

Russell a dezvăluit că vestea este sfâşietoare, dar rămâne mândru de faptul că a trecut primul linia de sosire şi a promis că vor urma alte victorii:

Sfâşietor… Am revenit cu 1.5 kg sub greutatea permisă şi am fost descalificat din cursă. Am dat totul pe circuit şi sunt mândru că am trecut primul linia de sosire. Vor mai urma şi alte victorii”, a scris George Russell, pe contul său de X (fostul Twitter).

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:41

FotoIubita lui David Popovici, cu lacrimi în ochi după aurul olimpic câștigat de „Regele Natației”. Imagini emoționante cu Taisia

22:35

LIVE TEXTPetrolul – Rapid 1-0. „Lupii” au dat lovitura! Derby de foc pe Ilie Oană

22:27

FotoImagini ISTORICE cu David Popovici la festivitatea de premiere! Momente emoţionante la intonarea imnului. Gest uriaş pe podium

22:15

„Sunt un băiat obişnuit! Sper să nu plâng!” David Popovici, reacţie de mare campion după ce a câştigat aurul la Jocurile Olimpice

22:14

VideoShow incredibil făcut de mii de români în timpul cursei lui David Popovici, la Jocurile Olimpice 2024. Ce s-a întâmplat la final

22:14

Reacția presei internaționale după ce David Popovici a devenit campion olimpic la Jocurile Olimpice 2024: „Este vedeta înotului”

1 VIDEOIsack Hadjar a câştigat cursa principală de Formula 2 din Belgia, LIVE în AntenaPLAY 2 VIDEOCallum Voisin a câştigat cursa principală din Formula 3, LIVE în AntenaPLAY! Prema Racing a cucerit titlul la constructori 3 UPDATEŞoc total! George Russell a fost descalificat la Marele Premiu al Belgiei. Hamilton, învingător 4 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 2. Bernie Szocs, victorie de senzaţie. David Popovici, în finală la 200 m liber 5 FotoFiica lui Cristi Săpunaru a împlinit 19 ani! Căpitanul Rapidului, mesaj plin de emoţie pentru Alessia Săpunaru: „Asta să ştii!” 6 David Popovici s-a calificat în finala la 200 de metri liber, cu cel mai bun timp. Românul, favorit la medalia de aur
Citește și