Închide meniul

„Simțiți presiunea?” Neil Lennon nu s-a ferit de cuvinte după Petrolul – Rapid 1-0: „Sunt foarte frustrat! Nu există scuze!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 iulie 2024, 0:45

Reclamă
„Simțiți presiunea? Neil Lennon nu s-a ferit de cuvinte după Petrolul – Rapid 1-0: „Sunt foarte frustrat! Nu există scuze!

Neil Lennon nu s-a ferit de cuvinte după Petrolul - Rapid 1-0

Neil Lennon, în timpul unui meci / Hepta

Neil Lennon nu s-a ferit de cuvinte după Petrolul – Rapid 1-0. Antrenorul Rapidului a ținut să afirme că echipa sa nu merita să piardă derby-ul cu rivala din Ploiești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a rămas fără victorie în noul sezon al Ligii 1. Rapid are două remize şi o înfrângere în startul noului sezon. Neil Lennon începe să fie sub presiune în Giuleşti după primele 3 etape.

Neil Lennon nu s-a ferit de cuvinte după Petrolul – Rapid 1-0

Sunt foarte frustrat, ar fi trebuit să înscriem cel puțin 2-3 goluri în prima repriză. A fost o mică fragilitate a jucătorilor. Ne-a lipsit creativitatea mai ales în repriza secundă.

Poate că este încă starea de sezonul trecut. Nu am reușit să îl punem pe portarul advers suficient în dificultate. Au fost ratări mari.

Depinde de noi să ne revenim. Nu există scuze pentru mine, în seara asta trebuia să ne descurcăm mai bine. Rezultatele trebuie să se îmbunătățească.

Reclamă
Reclamă 4

Trebuie să văd din nou faza golului primit, dar a fost unul foarte ușor primit.

(Reporter: Simțiți presiunea?) Rezultatele… da! Eu trebuie să încep să câștig meciuri. Trebuie să muncim din greu săptămâna asta și să corectăm greșelile.

Un jucător (n.r. Hanca) se bucura la finalul meciului în spațiul nostru tehnic. I-am spus să plece. Asta trebuiau să vadă arbitrii. Dacă eu făceam asta aș fi primit cartonaș roșu. Cartonașul roșu primit de Gojkovic a fost o glumă. Cu arbitrii nu se poate vorbi în România, sunt grosolani.

Reclamă

Am meritat să marcăm azi. Sunt dezamăgit pentru fani, pentru jucători. Trebuie să începem să câștigăm„, a spus Neil Lennon la digisport.ro, după Petrolul – Rapid 1-0.

Petrolul a câştigat „Primvs Derby”, aşa cum este cunoscut duelul dintre Petrolul şi Rapid, prin golul kosovarului Albin Berisha (31), din centrarea lui Sergiu Hanca, pe contraatac.

Rapid a dominat jocul autoritar, dar a făcut-o steril, creându-şi puţine ocazii de gol. Cele mai clare au fost ratate de Claudiu Micoschi (2), al cărui şut a fost respins de portarul Lukas Zima, de Borisav Burmaz (5), care a şutat din 6 metri în bară, şi de Paul Iacob (45+2), a cărui lovitură de cap a fost respinsă de Zima de sub transversală.

Rapid a încheiat meciul în zece oameni, Luka Gojkovic (87) fiind eliminat pentru lovirea cu cotul a lui Tommi Jyry, căruia i-a spart nasul.

În „Primvs Derby”, Petrolul a obţinut victoria cu numărul 23, în 83 de partide, Rapid având 37 de succes, iar 23 de jocuri s-au încheiat nedecis, potrivit LPF. Cu Petrolul gazdă, bilanţul este de 18 succese pentru ”găzari”, 10 pentru Rapid şi 14 remize.

Petrolul a obţinut prima victorie din acest sezon şi, totodată, prima în mandatul fostului internaţional turc Mehmet Topal. Rapid rămâne fără victorie în acest debut de sezon, cu două egaluri.

Va câştiga David Popovici o medalie şi la 100 de metri liber?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:18

Cristi Săpunaru a dezvăluit ce discuție a purtat cu Neil Lennon: „Asta mi-a explicat!”. Ultimatum după Petrolul – Rapid 1-0

23:55 29 iul.

Petrolul – Rapid 1-0. Neil Lennon rămâne fără victorie în Liga 1. Start dezastruos pentru giuleşteni

23:55 29 iul.

Foto„Şi-a făcut datoria!” Ion Ţiriac s-a înclinat în faţa lui David Popovici, după medalia de aur de la Jocurile Olimpice

23:50 29 iul.

Pe ce loc a ajuns România în clasamentul medaliilor la Jocurile Olimpice 2024, după AURUL cucerit de David Popovici

23:26 29 iul.

Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 4. Finala la gimnastică pe echipe şi David Popovici ia startul la 100 de metri

23:25 29 iul.

Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 3. David Popovici a câştigat medalia de AUR! Samara şi Ionescu, eliminaţi

1 FotoPrimul sponsor care şi-a anunţat retragerea după controversa cu „Cina cea de Taină”: „Nu vrem să fim părtași la batjocură” 2 David Popovici e CAMPION OLIMPIC! A câştigat medalia de AUR la 200 de metri liber de Ziua Imnului Naţional. Fenomenală cursă 3 Jaqueline Cristian – Angelique Kerber 1-2! Înfrângere dramatică pentru româncă la Jocurile Olimpice 2024 4 Russell, ce păcat! Opinia lui Adrian Georgescu după Marele Premiu al Belgiei 5 Dan Petrescu a răbufnit după CFR Cluj – Universitatea Craiova 0-2: „De asta am avut nervii la pauză! De ce doar pe el îl trimit?” 6 FotoDJ Barbara Butch a participat la „Cina cea de Taină” și acum a depus plângere la poliție. Drama prin care a ajuns să treacă
Citește și