Închide meniul

Petrolul – Rapid LIVE TEXT (22:00). Derby de foc pe Ilie Oană! Cele două rivale caută prima victorie a sezonului

Alex Masgras Publicat: 29 iulie 2024, 15:40

Reclamă
Petrolul – Rapid LIVE TEXT (22:00). Derby de foc pe Ilie Oană! Cele două rivale caută prima victorie a sezonului

Petrolul - Rapid LIVE TEXT

Iulian Cristea şi Gicu Grozav, în Petrolul - Rapid / Profimedia

Meciul Petrolul – Rapid va fi transmis în format LIVE TEXT, de la ora 22:00, pe AS.ro. Cele două mari rivale se întâlnesc în ultimul meci al etapei cu numărul 3 din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele două echipe vin după un început modest de sezon, fiind fără victorie în primele două etape.

Petrolul – Rapid LIVE TEXT (22:00). Derby de foc pe Ilie Oană! Cele două rivale caută prima victorie a sezonului

În primele două etape, Petrolul a remizat pe teren propriu cu nou-promovata Gloria Buzău, în timp ce în etapa a doua a pierdut fără drept de apel cu Dinamo, scor 1-4.

De partea cealaltă, Rapid a remizat în deplasarea de la Arad, cu UTA, scor 1-1, după care a obţinut un egal la ultima fază în meciul de pe teren propriu cu CFR Cluj, scor 2-2.

Echipe probabile în Petrolul – Rapid

Reclamă
Reclamă 4

Petrolul: Zima – Miranda, Papp, Huja, Țicu – Mateiu, Keita – M. Bratu, M. Dumitriu, G. Grozav – Berisha
Rezerve: Eșanu, Stănică, Tolea, Radu, Boțoghan, Jyry, Hanca, Ișfan, Bucur, Rădulescu, Ilie
Antrenor: Mehmet Topal

Rapid: Aioani – Manea, P. Iacob, Ignat – Braun, Papeau, Kait, Petrila, Micovschi – Rrahmani, Burmaz
Rezerve: Ungureanu, Blazek, Bădescu, Săpunaru, Borza, R. Pop, Oaidă, El Sawy, Hasani, Jambor, G. Gheorghe, Gojkovic
Antrenor: Neil Lennon

Neil Lennon a rupt tăcerea despre situaţia lui Cristi Săpunaru, la Rapid

Neil Lennon a rupt tăcerea despre situaţia lui Cristi Săpunaru, la Rapid. Ajuns la 40 de ani, fundaşul căpitan al giuleştenilor nu a prins încă niciun minut sub conducerea lui Lennon. Antrenorul a dat detalii înainte de meciul cu Petrolul, ce va avea loc luni, la ora 22:00, în ultimul meci al etapei a treia.

Reclamă

„Nu este forțat să se retragă, nu, sub nicio formă. Este un profesionist desăvârșit, iar forma sa fizică este în parametri. Am avut o discuție cu el joia trecută, înaintea partidei cu CFR Cluj.

Va juca cu siguranță, își va aduce contribuția în acest sezon, însă trebuie să fie răbdător. Fie că va fi în primul 11, fie că va intra din postura de rezervă, va juca în multe partide din acest sezon. Există o șansă să îl vedem luni, însă nu vă voi transmite ce echipă voi folosi”.

Este un meci foarte important pentru noi, mai ales că este un derby. Consider că Petrolul este o echipă bună, chiar dacă nu au arătat asta în ultimul meci. Mister mi-a oferit o încredere pe care eu consider că am meritat-o. Voi munci și voi fi serios în cotninuare. Mi-am ridicat nivelul la un standard, vreau să îl mențin”, a spus Lennon, în cadrul unei conferinţe de presă.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:23

Gestul uriaş făcut de Ion Ţiriac şi Nadia Comăneci pentru David Popovici la Paris! Anunţul făcut de Camelia Potec

18:16

UTA – U Cluj, LIVE SCORE, 19:00! Duel tare între Mircea Rednic şi Ioan Ovidiu Sabău! Echipele de start

18:15

Angelique Kerber răsuflă ușurată după victoria cu Jaqueline Cristian, de la Jocurile Olimpice: „Rezultatul ar fi putut fi altul!”

17:46

Cu ce echipă a semnat Carlos Sainz! Anunţul de ultimă oră făcut de pilotul care va pleca de la Ferrari

17:42

Ciprian Marica, dezvăluiri din spatele refuzului lui Gică Hagi de a prelua naționala României: „Îmi pare rău că simte asta!”

17:30

Câţi fani ai FCSB-ului vor fi prezenţi la returul „de foc” cu Maccabi Tel Aviv (miercuri, ora 21:00, Antena 1 şi AntenaPLAY)

1 VIDEOIsack Hadjar a câştigat cursa principală de Formula 2 din Belgia, LIVE în AntenaPLAY 2 VIDEOCallum Voisin a câştigat cursa principală din Formula 3, LIVE în AntenaPLAY! Prema Racing a cucerit titlul la constructori 3 UPDATEŞoc total! George Russell a fost descalificat la Marele Premiu al Belgiei. Hamilton, învingător 4 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 2. Bernie Szocs, victorie de senzaţie. David Popovici, în finală la 200 m liber 5 FotoFiica lui Cristi Săpunaru a împlinit 19 ani! Căpitanul Rapidului, mesaj plin de emoţie pentru Alessia Săpunaru: „Asta să ştii!” 6 David Popovici s-a calificat în finala la 200 de metri liber, cu cel mai bun timp. Românul, favorit la medalia de aur
Citește și