Închide meniul

„Ne gândim doar la calificare” Elias Charalambous, categoric înainte de Maccabi – FCSB (miercuri, 21:00, Antena 1 şi AntenaPLAY)

Viviana Moraru Publicat: 30 iulie 2024, 20:03

Reclamă
„Ne gândim doar la calificare Elias Charalambous, categoric înainte de Maccabi – FCSB (miercuri, 21:00, Antena 1 şi AntenaPLAY)

Elias Charalambous, mesaj clar înainte de Maccabi - FCSB

Elias Charalambous, în timpul unei conferinţe de presă/ AntenaSport

Elias Charalambous a transmis un mesaj clar, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB, returul din turul secund preliminar din Champions League. Antrenorul cipriot a declarat că se gândeşte doar la calificare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Maccabi Tel Aviv – FCSB va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, miercuri, de la ora 21:00. În meciul tur, cele două echipe au remizat, scor 1-1.

Elias Charalambous, mesaj clar înainte de Maccabi – FCSB (miercuri, 21:00, Antena 1 şi AntenaPLAY)

Elias Charalambous s-a declarat convins că micile detalii vor face diferenţa în returul care se va disputa la Budapesta. Antrenorul campioanei are mare încredere în echipa sa, dând asigurări că jucătorii sunt concentraţi 100%.

De asemenea, întrebat dacă FCSB este pregătită şi pentru lovituri de departajare, Elias Charalambous a oferit un răspuns clar. Acesta a declarat că roş-albaştrii sunt pregătiţi pentru orice, pentru a obţine calificarea în turul trei preliminar din Champions League.

Charalambous le-a mulţumit şi celor de la Botoşani, pentru faptul că duelul din Liga 1, care ar fi trebuit să se dispute sâmbătă, a fost amânat, dat fiind faptul că roş-albaştrii sunt angrenaţi în preliminariile competiţiilor europene.

Reclamă
Reclamă 4

Din punctul meu de vedere, aşa cum v-am spus la început, câştigătoarea era clar că se va decide după meciul de mâine. Ne cunoaştem mai bine acum, cu siguranţă meciul se va decide la mici detalii. Trebuie să fim concentraţi 100%, să ne păstrăm energia, să fim competitivi şi în cea mai bună formă, pentru a putea trece în următorul tur.

Simt şi sunt sigur că jucătorii mei sunt concentraţi şi abia aşteaptă să joace mâine. Singurul lucru pe care îl avem în minte e să ne calificăm. Ştim că va fi greu, dar repet, trebuie să dăm tot ce avem mai bun pentru a ne face fanii fericiţi.

Aşa cum am mai spus-o, va fi 50-50. Am arătat că suntem două echipe egale. Un meci de genul acesta va fi decis de mici detalii, aşa văd eu lucrurile. Şansele sunt egale.

Reclamă

Nu ştiu dacă vor fi 90 de minute, dar vor fi prelungiri. (N.r. Sunteţi pregătiţi şi pentru penalty-uri) Suntem pregătiţi pentru orice. În toate sesiunile de antrenamente, avem penalty-uri, nu aşteptăm doar astfel de meciuri pentru a ne antrena. Suntem pregătiţi, jucătorii sunt motivaţi.

Vreau să le mulţumesc celor de la Botoşani, e ceva special pentru fotbalul românesc, toată lumea vrea să trecem mai departe. Asta aduce un plus fotbalului românesc. E un lucru bun pentru noi. Din nou, mulţumim, Botoşani”, a declarat Elias Charalambous, la conferinţa de presă.

Alexandru Băluţă, mesaj ferm înainte de meciul cu Maccabi

Alex Băluţă a transmis un mesaj ferm înainte de meciul cu Maccabi, care va fi miercuri, de la ora 21:00, în direct pe Antena 1 şi AntenaPLAY. Băluţă ştie unde se va juca calificarea în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor.

În tur, FCSB şi Maccabi Tel Aviv au terminat la egalitate, scor 1-1, dar echipa lui Elias Charalambous a ratat mai multe ocazii uriaşe. FCSB va lupta pentru calificarea în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor miercuri, de la ora 21:00, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Mă simt pregătit pentru acest meci, toţi baieţii sunt pregătiţi. Suntem încrezători că vom putea să scoatem un rezultat pozitiv şi să ne calificăm. Suntem siguri că vom face o partidă foarte bună. Va trebui să începem foarte bine jocul şi să nu ne mai jucăm cu ocaziile pe care le avem. Dorinţa mea în momentul ăsta e să reuşim această calificare şi să ieşim din nou campioni anul acesta„, a spus Alexandru Băluţă în exclusivitate pentru AntenaSport.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:46

Răzvan Lucescu, mesaj de luptă după calificarea lui PAOK în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor: „Să dăm tot ce avem mai bun”

16:38

Elisabeta Lipă, în culmea fericirii după medaliile obţinute la canotaj, la JO 2024: „Agonie şi extaz! Îmi antrenează inima”

16:35

LIVE TEXTTeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 6 | Două medalii la canotaj! Emoţii la gimnastică

16:31

Surpriză uriaşă la turneul feminin de tenis de la Jocurile Olimpice! Zheng a învins-o pe Swiatek şi s-a calificat în finală!

16:08

FotoCum arată palmele campionilor olimpici Andrei Cornea şi Marian Enache. „Sunt muncite pentru aur”

15:51

Cu ce salariu l-a convins Răzvan Burleanu pe Mircea Lucescu! „Il Luce”, tot mai aproape de revenirea la naţională

1 VIDEO & FOTOMaccabi Tel Aviv – FCSB 0-1. Baeten, eroul campioanei României. FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor 2 FotoCe au spus ungurii când au auzit de cadoul pe care Ion Ţiriac i l-a făcut lui David Popovici. Cât câştigă maghiarii pentru un aur 3 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 5 | Popovici, bronz la 100 m liber! Bernie Szocs a ratat calificarea în sferturi 4 David Popovici a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber în cea mai rapidă finală din istorie 5 FotoAlarmă pentru miliardarul Ion Ţiriac, după cadou uriaş promis lui David Popovici. Elisabeta Lipă e sigură: „O să aibă surprize!” 6 FotoCâţi bani primeşte David Popovici pentru cele două medalii de la Jocurile Olimpice 2024! Va fi recompensat de COSR şi Ion Ţiriac
Citește și