Închide meniul

Jurgen Klopp, anunţul momentului despre viitorul său: „S-a terminat pentru mine”

Alex Masgras Publicat: 31 iulie 2024, 21:32

Reclamă
Jurgen Klopp, anunţul momentului despre viitorul său: „S-a terminat pentru mine

Jurgen Klopp, anunţul momentului despre viitorul său: "S-a terminat pentru mine"

Jurgne Klopp, la despărţirea de Liverpool / Profimedia

Jurgen Klopp a făcut anunţul momentului despre viitorul său. La mai bine de două luni de la despărţirea de Liverpool, echipă pe care a antrenat-o timp de opt ani şi jumătate, Jurgen Klopp a anunţat că nu va mai prelua, în perioada următoare, o altă echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 57 de ani, Jurgen Klopp le-a antrenat în cariera sa pe Mainz, Borussia Dormtund şi Liverpool. Fostul antrenor german a făcut acest anunţ la Asociaţia Germană a Antrenorilor de Fotbal.

Jurgen Klopp, anunţul momentului despre viitorul său: „S-a terminat pentru mine”

Tehnicianul german Jurgen Klopp, care a părăsit banca tehnică a lui Liverpool la sfârşitul sezonului 2023-2024, a exclus să mai antreneze vreo echipă în viitorul apropiat, scrie AFP, potrivit agerpres.ro.

„Începând de astăzi, s-a terminat pentru mine în ceea ce priveşte antrenoratul”, a spus el în timpul unui discurs susţinut la Asociaţia Germană a Antrenorilor de Fotbal, la Würzburg.

„Nu m-am hotărât să mă opresc aşa dintr-un capriciu, a fost o decizie cântărită”, a explicat antrenorul german în vârstă de 57 de ani, care a plecat de la Liverpool, invocând o stare de epuizare după 23 de ani de antrenorat la echipe de fotbal importante, precum Mainz, Borussia Dortmund sau Liverpool.

Reclamă
Reclamă 4

„Totuşi sunt prea tânăr ca să-mi petrec timpul cu nepoţii. Dacă voi mai antrena vreodată? Nu cred, momentan! Să vedem ce va mai fi peste câteva luni. Pentru moment însă nu am nimic planificat”, a adăugat el.

După plecarea sa de pe Anfield Road, s-a speculat că tehnicianul ar putea prelua naţionala Angliei după despărţirea de selecţionerul Gareth Southgate în urma înfrângerii „Three Lions” în finala EURO 2024 în faţa Spaniei.

Reclamă

„Încă vreau să lucrez în fotbal şi să ajut cu experienţa şi contactele mele. Vom vedea dacă mai apare ceva”, a spus Klopp, care crede că „a antrenat deja cele mai bune cluburi din lume”.

Sub conducerea sa, Liverpool a câştigat Liga Campionilor în 2019, iar în 2020 a câştigat titlul de campioană a Angliei după o pauză de 30 de ani.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:28

Dan Petrescu, prima reacţie după calificarea în turul 3 preliminar Conference League: „La 5-0 e greu să mai zic ceva de cineva”

23:24

Marian Enache şi Andrei Cornea au spus care e secretul medaliei de aur cucerite la Jocurile Olimpice: „Asta ne-a adus aici”

23:21

Cine este FC Astana, adversara Corvinului din turul 3 preliminar al UEFA Conference League

23:04

Costel Gâlcă, prima reacție după ce Universitatea Craiova a fost eliminată din preliminariile Conference League: „Greșeli mari!”

22:55

Cine e Maccabi Petah Tikva, adversara CFR-ului din turul 3 preliminar al UEFA Conference League

22:54

Neman Grodno- CFR Cluj 0-5. Ardelenii au făcut spectacol în Ungaria! Dan Petrescu, în turul 3 preliminar al Conference League

1 FotoAnunţul fiului lui Ion Ţiriac după ce David Popovici a cerut noi bazine de înot şi investiţii mult mai mari în sportul românesc! 2 AUR pentru România la Jocurile Olimpice! Performanţă uriaşă pentru Andrei Cornea şi Marian Enache! 3 UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 6 | Două medalii la canotaj! Bărbosu şi Ghigoarţă s-au clasat pe locurile 17 şi 22 4 Reacţia de mare campion a lui David Popovici în faţa lui Pan Zhanle. Chinezul a demolat vechiul record mondial 5 Ion Ţiriac l-a caracterizat cu un singur cuvânt pe David Popovici, după ce a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber 6 EXCLUSIVDarius Olaru, mesaj războinic înaintea dublei FCSB – Sparta Praga: „Încercăm să-i lovim”. Ce a spus despre accidentare
Citește și