Închide meniul

Schimbări şocante la pauza meciului Maccabi – FCSB! Alex Băluţă şi Marius Ştefănescu, scoşi de pe teren de Gigi Becali

Publicat: 31 iulie 2024, 22:16

Reclamă
Schimbări şocante la pauza meciului Maccabi – FCSB! Alex Băluţă şi Marius Ştefănescu, scoşi de pe teren de Gigi Becali

Schimbări şocante la pauza meciului Maccabi - FCSB! Alex Băluţă şi Marius Ştefănescu, scoşi de pe teren de Gigi Becali

Marius Ştefănescu şi Alex Băluţă / Profimedia

Au avut loc schimbări şocante la pauza meciului Maccabi – FCSB. După primele 45 de minute ale meciului de la Budapesta, scorul este la egalitate, 0-0. Partida este transmisă în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lipsa golului din prima repriză a dulului cu Maccabi l-a forţat pe Gigi Becali să facă două schimbări surprinzătoare.

Schimbări şocante la pauza meciului Maccabi – FCSB! Alex Băluţă şi Marius Ştefănescu, scoşi de pe teren de Gigi Becali

După primele 45 de minute, Alex Băluţă şi Marius Ştefănescu, doi dintre principalii oameni de atac ai campioanei României, au rămas la vestiare. În locul celor doi au intrat Luis Phelipe şi noua achiziţie din această vară, William Baeten.

Decizia de a-i înlocui pe Alex Băluţă şi Marius Ştefănescu surprinde, în condiţiile în care FCSB are nevoie de gol pentru a obţine calificarea în turul 3 preliminar, după ce prima manşă de la Bucureşti s-a încheiat la egalitate, scor 1-1,

Echipele de start din Maccabi Tel Aviv – FCSB:

Reclamă
Reclamă 4

Darius Olaru, umplut de sânge în Maccabi – FCSB

Darius Olaru a fost umplut de sânge în meciul Maccabi Tel Aviv – FCSB, care poate fi urmărit în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Mijlocaşul campioanei României a avut nevoie de îngrijiri medicale de urgenţă.

În minutul 16, căpitanul FCSB-ului a încercat să respingă o minge cu capul, moment în care a fost busculat de un adversar. A fost pus la pământ!

Addo l-a lovit din plin pe Olaru, iar internaţionalul român s-a umplut imediat de sânge pe faţă. Medicii au intrat pe teren în încercarea de a-i opri rapid sângerarea. Imaginile au fost greu de urmărit.

Reclamă

După mai multe momente de panică, mijlocaşul FCSB-ului a fost scos la marginea terenului şi a fost bandajat. Darius Olaru a revenit pe gazon după mai multe minute.

Fotbalistul în vârstă de 26 de ani este jucător de bază pentru Elias Charalambous. În acest sezon, Olaru a înscris 4 goluri şi a oferit o pasă decisivă în cele cinci meciuri oficiale. În ediţia 2023-2024 a Ligii 1 a reuşit 15 goluri şi 5 assist-uri.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:47

Răspunsul miliardarului Ion Ţiriac pentru David Popovici. Ce a putut spune după ce Popovici a cerut bazine noi

14:34

„Condiţiile sunt umilitoare!” Sorana Cîrstea, reacţie furibundă după apelul făcut de David Popovici: „Suntem folosiți!”

13:32

Simona Radiş, după argintul de la Jocurile Olimpice 2024: „Am dat efectiv totul. Dacă ar mai fi fost, nu aș mai fi putut”

13:30

„Suntem zeii apelor!” Andrei Cornea şi Marian Enache, primele reacţii după aurul cucerit la Paris! Au plâns în timpul imnului

13:15

AUR pentru România la Jocurile Olimpice! Performanţă uriaşă pentru Andrei Cornea şi Marian Enache!

13:02

Andrei Cornea şi Marian Enache, campioni olimpici la Jocurile Olimpice de la Paris! Succes uriaş pentru echipajul românesc

1 VIDEO & FOTOMaccabi Tel Aviv – FCSB 0-1. Baeten, eroul campioanei României. FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor 2 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 5 | Popovici, bronz la 100 m liber! Bernie Szocs a ratat calificarea în sferturi 3 FotoCe au spus ungurii când au auzit de cadoul pe care Ion Ţiriac i l-a făcut lui David Popovici. Cât câştigă maghiarii pentru un aur 4 David Popovici a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber în cea mai rapidă finală din istorie 5 FotoAlarmă pentru miliardarul Ion Ţiriac, după cadou uriaş promis lui David Popovici. Elisabeta Lipă e sigură: „O să aibă surprize!” 6 FotoCâţi bani primeşte David Popovici pentru cele două medalii de la Jocurile Olimpice 2024! Va fi recompensat de COSR şi Ion Ţiriac
Citește și