Închide meniul
Video

Darius Olaru, umplut de sânge în Maccabi – FCSB! Lovitură cruntă primită de căpitanul roş-albaştrilor. Imagini greu de privit

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 iulie 2024, 21:30

Reclamă

Darius Olaru, umplut de sânge în Maccabi - FCSB

Darius Olaru, accidentat la Budapesta / Colaj AS.ro

Darius Olaru a fost umplut de sânge în meciul Maccabi Tel Aviv – FCSB, care a putut fi urmărit în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Mijlocaşul campioanei României a avut nevoie de îngrijiri medicale de urgenţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 16, căpitanul FCSB-ului a încercat să respingă o minge cu capul, moment în care a fost busculat de un adversar. A fost pus la pământ!

Darius Olaru, umplut de sânge în Maccabi – FCSB

Addo l-a lovit din plin pe Olaru, iar internaţionalul român s-a umplut imediat de sânge pe faţă. Medicii au intrat pe teren în încercarea de a-i opri rapid sângerarea. Imaginile au fost greu de urmărit.

După mai multe momente de panică, mijlocaşul FCSB-ului a fost scos la marginea terenului şi a fost bandajat. Darius Olaru a revenit pe gazon după mai multe minute.

Fotbalistul în vârstă de 26 de ani este jucător de bază pentru Elias Charalambous. În acest sezon, Olaru a înscris 4 goluri şi a oferit o pasă decisivă în cele cinci meciuri oficiale. În ediţia 2023-2024 a Ligii 1 a reuşit 15 goluri şi 5 assist-uri.

Reclamă
Reclamă 4

Echipele de start din Maccabi Tel Aviv – FCSB:

MACCABI: Mishpati – Nachmias, Shlomo, Asante, Davidzada – Do. Peretz, Van Overeem, Kanichowsky – Biton, Zahavi (cpt.), Addo

FCSB: Târnovanu – Creţu, Dawa, Ngezana, Radunovic – Şut, Lixandru – Stefănescu, Olaru, Băluţă – Miculescu

Reclamă

Dumitru Dragomir l-a făcut praf pe Darius Olaru, după FCSB – Maccabi 1-1

Dumitru Dragomir l-a făcut praf pe Darius Olaru, după FCSB – Maccabi 1-1. Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal nu este impresionat de căpitanul roş-albaştrilor şi este de părere că acesta strică jocul campioanei, din dorinţa de a face prea mult.

Dragomir îl avertizează pe Olaru că riscă să se accidenteze din cauza acestei dorinţe şi îi atrage atenţia că nu este suficient să alerge mult dacă nu este şi eficient.

Dacă nu-l liniștește un antrenor pe băiatul ăsta (n.r. – Darius Olaru), strică tot mecanismul echipei Steaua (n.r. – FCSB). E unul dintre cei mai buni fotbaliști din țară, el bate cornere, el bate lovituri, el bate tot, 30-40% greșit. Lasă-l de pe partea dreaptă să bată Ștefănescu care lovește mingea excepțional.

El e fac totum la echipă și nu-i iese nimic. Se poate și accidenta din dorința de a face atât de mult. Cine spune că a jucat bine ieri (n.r. – marți) mă iau cu el la bătaie. E fotbalist bun, iese în evidență datorită faptului că aleargă bine, dar nu e eficient. Ce, că bate 11 metri?

Nu înțeleg de ce nu bagă două vârfuri de atac acasă. Să fi jucat cu Miculescu și cu Popa. Popa n-a primit două pase. Ce mijlocași sunt ăștia care nu intră în combinație cu vârful de atac, care nu-i dă o minge pe poziție viitoare, care nu-i dă o minge filtrantă? Ce că alergi de nebun?

Olaru voia să le facă el pe toate. E brambureală. FCSB are valori, nu are o echipă. Echipă se face greu”, a declarat Dumitru Dragomir, la fanatik.ro.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:32

Simona Radiş, după argintul de la Jocurile Olimpice 2024: „Am dat efectiv totul. Dacă ar mai fi fost, nu aș mai fi putut”

13:30

„Suntem zeii apelor!” Andrei Cornea şi Marian Enache, primele reacţii după aurul cucerit la Paris! Au plâns în timpul imnului

13:15

AUR pentru România la Jocurile Olimpice! Performanţă uriaşă pentru Andrei Cornea şi Marian Enache!

13:02

Andrei Cornea şi Marian Enache, campioni olimpici la Jocurile Olimpice de la Paris! Succes uriaş pentru echipajul românesc

12:51

NEWS ALERTAncuţa Bodnar şi Simona Radiş, argint la dublu vâsle feminin! Performanţă spectaculoasă la Jocurile Olimpice 2024

12:03

Pan Zhanle, reacţie imediată după scandalul de dopaj din jurul echipei Chinei: „Din mai până în iulie am avut 21 de teste”

1 VIDEO & FOTOMaccabi Tel Aviv – FCSB 0-1. Baeten, eroul campioanei României. FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor 2 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 5 | Popovici, bronz la 100 m liber! Bernie Szocs a ratat calificarea în sferturi 3 FotoCe au spus ungurii când au auzit de cadoul pe care Ion Ţiriac i l-a făcut lui David Popovici. Cât câştigă maghiarii pentru un aur 4 David Popovici a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber în cea mai rapidă finală din istorie 5 FotoAlarmă pentru miliardarul Ion Ţiriac, după cadou uriaş promis lui David Popovici. Elisabeta Lipă e sigură: „O să aibă surprize!” 6 FotoCâţi bani primeşte David Popovici pentru cele două medalii de la Jocurile Olimpice 2024! Va fi recompensat de COSR şi Ion Ţiriac
Citește și