Închide meniul

„Ziceai că e Maradona, era peste tot!” Gigi Becali, impresionat de un jucător, după ce FCSB a învins-o pe Maccabi

Viviana Moraru Publicat: 1 august 2024, 11:13

Reclamă
„Ziceai că e Maradona, era peste tot! Gigi Becali, impresionat de un jucător, după ce FCSB a învins-o pe Maccabi

Gigi Becali, impresionat de un jucător, după ce FCSB a învins-o pe Maccabi

Gigi Becali/ Profimedia

Gigi Becali s-a declarat impresionat de un jucător, după ce FCSB a învins-o pe Maccabi Tel Aviv şi s-a calificat în turul trei din Champions League. Patronul campioanei l-a lăudat pe Valentin Creţu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a calificat în turul trei preliminar din Champions League, după victoria cu Maccabi Tel Aviv. Meciul a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Gigi Becali, impresionat de un jucător, după ce FCSB a învins-o pe Maccabi

Gigi Becali a analizat prestaţia jucătorilor săi, din meciul cu Maccabi Tel Aviv, şi a avut un remarcat, în mod special. Patronul campioanei a declarat că Valentin Creţu a fost cel mai bun jucător al campioanei, din duelul retur cu israelienii.

De asemenea, Gigi Becali l-a lăudat şi pe Mihai Lixandru, dar s-a declarat dezamăgit de prestaţia vedetelor Darius Olaru şi Marius Ştefănescu.

„Echipa noastră e foarte puternică, din punct de vedere fizic. Lixandru a jucat extraordinar, era peste tot. Îl lăudam pe Şut şi acum îl laud pe el. Cel mai bun de pe teren a fost Creţu, când nu erau soluţii, el dribla. Ziceai că e Maradona.

Reclamă
Reclamă 4

Aveam şi am aşteptări mai mari, dar cred că vor veni. Vorbim de Olaru. Nu poţi să te mai întrebi de valoarea lui. Îşi va reveni, e piesa principală, chiar dacă a greşit multe pase.

Ştefănescu, cred eu, îi trebuie o acomodare, de o lună, două. El e jucător, dar acum îi e frică, nu mai e jucătorul acela. Nu are încredere în el, dar nu e niciun fel de problemă. Am încredere în el”, a declarat Gigi Becali, la Palat.

Mihai Stoica, laude pentru Gigi Becali după ce FCSB a învins-o pe Maccabi

Mihai Stoica a avut doar laude la adresa lui Gigi Becali, după ce FCSB a învins-o pe Maccabi Tel Aviv şi s-a calificat în turul trei preliminar din Champions League. MM a transmis că patronul roş-albaştrilor a fost inspirat, atunci când i-a trimis în teren pe William Baeten şi pe Daniel Popa.

Reclamă

La pauza partidei cu Maccabi Tel Aviv, William Baeten a fost trimis în teren, în locul lui Alexandru Băluţă, cel care a primit cartonaş galben în minutul 43. Mutarea s-a dovedit a fi una inspirată, deoarece mijlocaşul belgian a marcat unicul gol al partidei.

Îţi spun foarte sincer, mă gândeam că ori ne dau gol din nimic, ori le dăm un gol să nu mai aibă timp şi a fost varianta bună.

Calificarea asta se datorează numai efortului extraordinar al tuturor celor care au intrat pe teren şi din inspiraţia din perioada de transferuri. Dacă Gigi nu avea inspiraţia cu Popa şi cu Baeten, nu cred că se întâmpla”, a declarat Mihai Stoica, conform primasport.ro.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:09

Scandal uriaş în boxul feminin! S-a retras după 46 de secunde împotriva pugilistei acuzate că este bărbat: „M-a durut prea tare”

17:06

Neman Gordno – CFR Cluj LIVE SCORE (21:00). Dan Petrescu luptă pentru calificarea în turul 3 preliminar al Conference League

17:04

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 august

16:46

Răzvan Lucescu, mesaj de luptă după calificarea lui PAOK în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor: „Să dăm tot ce avem mai bun”

16:38

Elisabeta Lipă, în culmea fericirii după medaliile obţinute la canotaj, la JO 2024: „Agonie şi extaz! Îmi antrenează inima”

16:35

LIVE TEXTTeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 6 | Două medalii la canotaj! Emoţii la gimnastică

1 VIDEO & FOTOMaccabi Tel Aviv – FCSB 0-1. Baeten, eroul campioanei României. FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor 2 FotoCe au spus ungurii când au auzit de cadoul pe care Ion Ţiriac i l-a făcut lui David Popovici. Cât câştigă maghiarii pentru un aur 3 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 5 | Popovici, bronz la 100 m liber! Bernie Szocs a ratat calificarea în sferturi 4 David Popovici a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber în cea mai rapidă finală din istorie 5 FotoAlarmă pentru miliardarul Ion Ţiriac, după cadou uriaş promis lui David Popovici. Elisabeta Lipă e sigură: „O să aibă surprize!” 6 FotoCâţi bani primeşte David Popovici pentru cele două medalii de la Jocurile Olimpice 2024! Va fi recompensat de COSR şi Ion Ţiriac
Citește și