Închide meniul

Cum a reacţionat Gigi Becali după ce a aflat că Mircea Lucescu e în pole-position pentru preluarea naţionalei! Sfat pentru FRF

Viviana Moraru Publicat: 1 august 2024, 11:31

Reclamă
Cum a reacţionat Gigi Becali după ce a aflat că Mircea Lucescu e în pole-position pentru preluarea naţionalei! Sfat pentru FRF

Gigi Becali a reacţionat şi l-a descris în şase cuvinte pe Mircea Lucescu. Ce a spus despre noul selecţioner al României

Mircea Lucescu şi Gigi Becali / Colaj Profimedia

Gigi Becali a reacţionat, după ce a aflat că Mircea Lucescu e în pole-position pentru preluarea naţionalei. Patronul de la FCSB a transmis că „Il Luce” ar putea avea rezultate alături de „tricolori”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu este la un pas să bată palma cu Răzvan Burleanu, purtând negocieri intense cu preşedintele FRF, după refuzul lui Gică Hagi.

Cum a reacţionat Gigi Becali după ce a aflat că Mircea Lucescu e în pole-position pentru preluarea naţionalei

Gigi Becali a transmis că sunt şanse mari ca Mircea Lucescu să preia naţionala, fiind convins că o eventuală ratate a calificării la Campionatul Mondial din 2026 nu îi va afecta imaginea celui mai titrat antrenor român.

Totuşi, Becali consideră că Adrian Mutu sau Mirel Rădoi ar fi mai potriviţi să preia echipa naţională, în acest moment, deoarece sunt la începutul carierei de antrenori.

„Lucescu ar putea să vină. Chiar dacă va avea un eşec, că noi n-avem valoare. Poate să scoată ceva, cu experienţa lui, cum putea şi Hagi ar fi putut. Dar poate să vină Lucescu, nu poţi să spui că se compromite, nu mai poţi să umbreşti strălucirea lui. Chiar dacă va avea un eşec.

Reclamă
Reclamă

Bani…nu se pune problema. Dar la echipa naţională trebuie să vină unul ca Mutu, Rădoi, care chiar dacă vor avea un eşec, să nu fie o problemă, să fie tineri”, a declarat Gigi Becali, la Palat.

Mircea Lucescu, la un pas să devină selecţionerul României

Mircea Lucescu este la un singur pas distanţă să devină selecţionerul României. „Il Luce” negociază intens cu oficialii FRF şi Răzvan Burleanu face totul pentru a se realiza mutarea de senzaţie.

Conform gsp.ro, negocieirile au avansat considerabil şi Mircea Lucescu este la un pas să bată palma cu Răzvan Burleanu. Preşedintele FRF şi-a anulat concediul şi a revenit de urgenţă în ţară, pentru a pune la punct ultimele detalii ale viitorului contract, pentru ca mutarea bombă să se realizeze la naţională.

Reclamă

Sursa citată anterior mai notează faptul că oficialii FRF vor avea astăzi o întâlnire decisivă cu Mircea Lucescu, acesta fiind în pole-position pentru preluarea naţionalei.

Recent, Mircea Lucescu a oferit o reacţie despre eventuala revenire la naţională. Acesta a şi glumit cu privire la acest fapt și a transmis că va stabili un record mondial, dat fiind faptul că ar putea reveni, după 38 de ani, pe banca „tricolorilor”.

Este adevărat că am vorbit cu Stoichiță, am tot vorbit, cred că de vreo patru ori până acum. Ar fi fost bine să-l convingă pe Edi să rămână, dar…. Eu am fost mereu dispus să ajut. Voi stabili un record mondial. Nu cred să mai existe cineva care să se întoarcă după atâția ani la națională”, a declarat Mircea Lucescu, conform fanatik.ro.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România cu Lituania, după victoria de senzaţie cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:01

EXCLUSIV„A fost întotdeauna un vizionar!” Gică Popescu a dezvăluit unul dintre secretele lui Mircea Lucescu: „El făcea tot!”

22:51

„Mi-e frică de faptul că o să fim noi de argint!” Dănuţ Lupu, reacţie genială despre Mircea Lucescu după Kosovo – România 0-3

22:27

Gigi Becali a dat ordin la FCSB: „Tu joci cum zice Ferguson!”. Reacţia fotbalistului campioanei României

21:50

Bănel Nicoliţă, pariu nebun după transferul lui Bîrligea la FCSB: „Sper să valoreze cel puţin 10 milioane de euro în doi ani!”

21:16

Irlanda – Anglia 0-2, în Nations League. Seară plină de surprize: Georgia a făcut-o praf pe Cehia! Și Armenia a dat recital

21:15

Jiang Yuyan a scris istorie la Jocurile Paralimpice de la Paris: a câştigat 7 medalii de aur în probele de înot

1 VIDEOKosovo – România 0-3. Start perfect pentru Mircea Lucescu în drumul spre World Cup 2026. Man, Răzvan Marin şi Drăguş, decisivi 2 FotoBernadette Szocs, meci infernal la WTT Champions Macao 2024 cu Wang Manyu, campioana en-titre. Cu cine joacă Samara 3 Foto„Mută munții în continuare!” Kira Hagi, reacție superbă după ce Gică Hagi a inaugurat investiția de 8 milioane de euro 4 FotoAngel Di Maria s-a retras în lacrimi de la naţionala Argentinei! Mesajul emoţionant al lui Leo Messi 5 FotoMaria Sharapova a avut o apariţie tulburătoare la US Open 2024. Rusoaica, pe locul şase într-un clasament condus de Ion Ţiriac 6 FotoAntrenamentul oficial al naţionalei a fost oprit! Ce s-a întâmplat pe stadionul din Priştina înainte de meciul cu Kosovo
Citește și