Închide meniul

Rijeka – Corvinul Hunedoara, LIVE TEXT, 21:00! Echipa lui Florin Maxim luptă pentru un nou rezultat istoric

Viviana Moraru Publicat: 1 august 2024, 14:53

Reclamă
Rijeka – Corvinul Hunedoara, LIVE TEXT, 21:00! Echipa lui Florin Maxim luptă pentru un nou rezultat istoric

Rijeka - Corvinul Hunedoara, LIVE TEXT, 21:00

Corvinul Hunedoara / Profimedia

Rijeka – Corvinul Hunedoara, duelul retur din turul secund preliminar din Europa League, va fi în format live text, pe AS.ro, de la ora 21:00. Echipa lui Florin Maxim luptă pentru un nou rezultat istoric.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Corvinul a remizat pe teren propriu, în tur, cu Rijeka, scor 0-0. Hunedorenii au avut o prestaţie solidă şi au ratat mai multe ocazii.

Rijeka – Corvinul Hunedoara, LIVE TEXT, 21:00

Corvinul a înregistrat o performanţă remarcabilă, în primul tur preliminar din Europa League. Hunedorenii au reuşit să o elimine pe Paksi, vicecampioana din Ungaria. Echipa lui Florin Maxim s-a impus cu 4-0, în tur, şi returul l-a pierdut cu 0-2.

Rijeka a intrat în competiţie în acest tur preliminar, având liber în primul tur preliminar din Europa League.

În cazul unei victorii cu Rijeka, Corvinul ar urma să se dueleze cu învingătoarea dintre Sheriff Tiraspol şi Elfsborg. În cazul unui eşec, formaţia lui Florin Maxim ar urma să evolueze în turul trei preliminar din Conference League.

Reclamă
Reclamă 4

Echipele probabile:

Rijeka: Zlomislic – Bogojevic, Galesic, Radejic, Cabraja – Rukavina, Selahi, Patrovic – M. Pasalic, Obregon, Jankovic

Rezerve: Posavec – Kitin, Djouahra, Fruk, Ivanovic, Banda, Ilinkovic, Butic, Smolcic, Majstronovic, Dujmovic

Reclamă

Antrenor: Zeljko Sopic

Corvinul: Lefter – F. Iacob, Lică, Manolache, Velisar – Ubbink, Hrezdac, Neacșa – Roger, S. Buș, Pîrvulescu

Rezerve: Blaga – Pop, Lupu, Bradu, Herghelegiu, Predică, Mitran, Gîrbiță, Cărăruș, Chukwu, Câmpan, Chindriș

Antrenor: Florin Maxim

Florin Maxim, discurs tare după ce Corvinul a obţinut un nou rezultat istoric în Europa

Florin Maxim a avut un discurs tare după ce Corvinul a obţinut un nou rezultat istoric în Europa. Formaţia din Liga 2 a obţinut o remiză cu vicecampioana Croaţiei.

Covinul a remizat cu Rijeka pe teren propriu, scor 0-0, şi ca juca cu calificarea pe masă în returul din Croaţia. Florin Maxim, antrenorul Corvinului, s-a enervat când a fost întrebat de ce nu a fost titular un jucător.

Era un meci așa cum ne așteptam. I-am întâlnit în primul lor meci al sezonului. Știam că Rijeka e foarte agresivă de la mijloc în sus și s-a adeverit. Per ansamblu, prima repriză cred că a fost a noastră, a doua a fost puțin echilibrată. I-am băgat în joc la două faze când trebuia să gândim diferit fazele. A fost o minge la Manolache și una la Fane. Un meci echilibrat cu două echipe bune, care au jucat fotbal. Păstrăm șansele pentru calificare.

Nu avem nimic de pierdut. Trebuie să ne jucăm șansa, să jucăm un fotbal plăcut. Tot le spun băieților că fotbaliștii mari cam asta fac, transpun antrenamentul în joc. Nu e nicio teamă, nu ne mănâncă balaurii în meciurile oficiale. Vreau să fim mai încrezători în ceea ce putem da.

De ce a fost Marius Lupu rezervă? Doar la noi se pun întrebările acestea. Hai să vă spun. Rijeka are câte 3 jucători pe poziție și încă 10 juniori născuți 2006-2007. Paksi avea la fel, câte 3 jucători pe aceeași poziție. Din considerente tactice am gândit jocul în funcție de adversari. Doar la noi sunt titulari de drept și trebuie să joace„, a spus Florin Maxim la finalul partidei cu Rijeka, conform digisport.ro.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:50

Alexander Zverev a fost eliminat de la Jocurile Olimpice! Surpriză de proprții în sferturi! Campionul en-titre, învins de Musetti

18:26

Carlos Alcaraz l-a învins pe Tommy Paul şi este în semifinale la turneul de simplu de la Jocurile Olimpice!

18:25

David Popovici, reacţie categorică după ce Pan Zhanle a fost acuzat de dopaj! Discurs de mare campion al românului

18:23

Arnold Garita semnează! Jucătorul care l-a impresionat pe Gigi Becali a făcut anunțul: „Este timpul să joc”

18:06

Marian Enache şi Andrei Cornea, după ce au cucerit aurul olimpic: „Am plâns / Nu mai există durere, medalia înseamnă enorm”

18:04

O vedetă de la Sparta Praga a dat verdictul despre FCSB! Cum a numit-o pe campioană, înainte de dubla din turul 3 preliminar

1 VIDEO & FOTOMaccabi Tel Aviv – FCSB 0-1. Baeten, eroul campioanei României. FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor 2 FotoCe au spus ungurii când au auzit de cadoul pe care Ion Ţiriac i l-a făcut lui David Popovici. Cât câştigă maghiarii pentru un aur 3 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 5 | Popovici, bronz la 100 m liber! Bernie Szocs a ratat calificarea în sferturi 4 David Popovici a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber în cea mai rapidă finală din istorie 5 FotoAlarmă pentru miliardarul Ion Ţiriac, după cadou uriaş promis lui David Popovici. Elisabeta Lipă e sigură: „O să aibă surprize!” 6 FotoCâţi bani primeşte David Popovici pentru cele două medalii de la Jocurile Olimpice 2024! Va fi recompensat de COSR şi Ion Ţiriac
Citește și