Închide meniul

Florin Maxim, discurs tare după ce Corvinul a obţinut un nou rezultat istoric în Europa: „Doar la noi se pun întrebările astea!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 iulie 2024, 23:06

Reclamă
Florin Maxim, discurs tare după ce Corvinul a obţinut un nou rezultat istoric în Europa: „Doar la noi se pun întrebările astea!

Florin Maxim, discurs tare după ce Corvinul a obţinut un nou rezultat istoric în Europa

Carlo Ancelotti și Florin Maxim / Facebook Corvinul Hunedoara

Florin Maxim a avut un discurs tare după ce Corvinul a obţinut un nou rezultat istoric în Europa. Formaţia din Liga 2 a obţinut o remiză cu vicecampioana Croaţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Covinul a remizat cu Rijeka pe teren propriu, scor 0-0, şi ca juca cu calificarea pe masă în returul din Croaţia. Florin Maxim, antrenorul Corvinului, s-a enervat când a fost întrebat de ce nu a fost titular un jucător.

Florin Maxim, discurs tare după ce Corvinul a obţinut un nou rezultat istoric în Europa

Era un meci așa cum ne așteptam. I-am întâlnit în primul lor meci al sezonului. Știam că Rijeka e foarte agresivă de la mijloc în sus și s-a adeverit. Per ansamblu, prima repriză cred că a fost a noastră, a doua a fost puțin echilibrată. I-am băgat în joc la două faze când trebuia să gândim diferit fazele. A fost o minge la Manolache și una la Fane. Un meci echilibrat cu două echipe bune, care au jucat fotbal. Păstrăm șansele pentru calificare.

Nu avem nimic de pierdut. Trebuie să ne jucăm șansa, să jucăm un fotbal plăcut. Tot le spun băieților că fotbaliștii mari cam asta fac, transpun antrenamentul în joc. Nu e nicio teamă, nu ne mănâncă balaurii în meciurile oficiale. Vreau să fim mai încrezători în ceea ce putem da.

De ce a fost Marius Lupu rezervă? Doar la noi se pun întrebările acestea. Hai să vă spun. Rijeka are câte 3 jucători pe poziție și încă 10 juniori născuți 2006-2007. Paksi avea la fel, câte 3 jucători pe aceeași poziție. Din considerente tactice am gândit jocul în funcție de adversari. Doar la noi sunt titulari de drept și trebuie să joace„, a spus Florin Maxim la finalul partidei cu Rijeka.

Reclamă
Reclamă 4

La Sibiu, croaţii au avut o primă ocazie în minutul 20, prin Marco Pasalic, care a şutat puţin pe lângă poartă. Echipa hunedoreană a replicat cu şansa de gol a lui Daniel Pîrvulescu, din minutul 25, când acesta nu a ajuns la mingea centrată de Alexandru Neacşa în faţa porţii. Sergiu Buş l-a încercat şi el pe portarul Zlomislic cu un şut din marginea careului, iar la pauză s-a intrat fără gol marcat.

După reluare, Marius Lupu a trimis pe lângă poartă cu o lovitură de cap, în minutul 59, iar pe final, în minutul 87, într-un moment în care oaspeţii controlau jocul, Sergiu Buş a şutat la poarta croată şi Zlomislic a respins. Meciul s-a încheiat 0-0, iar calificarea se va decide în returul din Croaţia.

Reclamă

Ce rezultat va fi la Maribor - Universitatea Craiova?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:02 26 iul.

VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!

0:01 26 iul.

Costel Gâlcă, discurs clar după Maribor – Universitatea Craiova 2-0: „Nu e imposibil, putem să întoarcem rezultatul!”

23:34

EXCLUSIV„Maccabi nu e Manchester City!” Jugurtha Hamroun, convins că FCSB nu va avea emoţii în returul din Ungaria: „Toţi banii pe ei!”

23:00

Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024

23:00

VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars

22:58

„Nu înţeleg!” Dan Petrescu, reacţie categorică după CFR Cluj – Neman Grodno 0-0: „Două faze de penalty!”

1 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 2 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15) 3 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 4 „M-a sunat cineva de la City pentru un jucător din România” Adrian Ilie, dezvăluiri fabuloase: „Am crezut că fac glume” 5 Mutarea de zeci de milioane de euro care i-a fost propusă lui Gigi Becali: „Se duce în grupele Ligii Campionilor” 6 Dosar penal pentru Gică Craioveanu după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat
Citește și