Închide meniul

Cristi Săpunaru a spus totul despre relația cu Neil Lennon! Veteranul de la Rapid a dat toate cărțile pe față

Alex Ioniță Publicat: 1 august 2024, 20:33

Reclamă
Cristi Săpunaru a spus totul despre relația cu Neil Lennon! Veteranul de la Rapid a dat toate cărțile pe față

Cristi Săpunaru a spus totul despre relația cu Neil Lennon!

Cristi Săpunaru, la conferinţa de presă / AS.ro

Cristi Săpunaru a spus totul despre relația cu Neil Lennon! Veteranul din apărarea giuleștenilor a vorbit deschis despre tehnicianul care a preluat echipa în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Odată cu venirea lui Lennon la Rapid, Cristi Săpunaru și-a pierdut locul de titular. În ultima perioadă au apărut chiar și anumite zvonuri, conform cărora veteranul ar avea un conflict cu tehnicianul.

Cristi Săpunaru a spus totul despre relația cu Neil Lennon!

Acum, Săpunaru a dezvăluit că are o relație normală cu Neil Lennon și a menționat faptul că, până în momentul de față, a purtat o singură discuție cu antrenorul de la Rapid.

Totodată, veteranul din apărarea giuleștenilor a dat asigurări că Neil Lennon nu are de ce să se simtă inferior, față de acesta.

„O relație normală între un jucător și un antrenor. Nu e nimic special de făcut. Mă pregătesc și aștept momentul în care va avea nevoie de mine. N-am niciun fel de relație cu el, nici pro, nici contra. Chiar dacă sunt căpitanul, lucrurile trebuie să vină de la el, că el e cel care răspunde de rezultate.

Reclamă
Reclamă 4

Am vorbit doar o dată, înainte de meciul cu CFR, când m-a chemat să-mi spună să mă pregătesc, că o să și joc. I-am spus că nu e nicio problemă, că asta trebuie să facă orice jucător, să se antreneze, și când îi va veni rândul, va juca.

Nu are de ce să se simtă inferior mie, asta e o bazaconie. E antrenor, e peste mine. Eu, ca jucător, ce pot să fac e să-l ajut să înțeleagă ce înseamnă spiritul Rapidului, să ajut la legătura asta între Rapid și el, între suporteri și el. Nu sunt cu nimic superior. Doar că sunt de mai mulți ani la Rapid”, a spus Cristi Săpunaru, potrivit gsp.ro.

Gigi Becali, ironie pentru Dan Șucu

Gigi Becali a avut o ironie pentru Dan Șucu, după ce Neil Lennon a căzut de pe bicicletă și s-a lovit la nas. Patronul de la FCSB nu s-a putut abține și i-a dat un sfat acționarului majoritar al giuleștenilor.

Reclamă

Latifundiarul din Pipera a început să râdă și a declarat, ironic, că Dan Șucu ar fi trebuit să se intereseze de câte ori a căzut de pe bicicletă Neil Lennon, până la venirea la Rapid.

Totodată, Gigi Becali a râs și de campania de transferuri de la Rapid. Acesta a transmis că giuleștenii au greșit atunci când l-au lăsat să plece pe Ermal Krasniqi, după doar o jumătate de sezon petrecută la formația de sub Grant.

„El îl consultă pe ală, ce treabă are Lennon cu fotbalul românesc! Trebuie să te interesezi de câte ori a căzut în nas (n.r. râde). Noi râdeam când am văzut, eu cu MM, cu ăștia. Ce să facă ăla, scoțian, în fotbalul românesc. Dă bani, milioane pe fotbaliști. În loc să-l țină pe Krasniqi, care era cel mai bun, el l-a dat. El a luat șase, și l-a dat pe cel mai bun. Au stricat echipa. Cine e Jambon ăsta? (n.r. râde)”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:28

Dan Petrescu, prima reacţie după calificarea în turul 3 preliminar Conference League: „La 5-0 e greu să mai zic ceva de cineva”

23:24

Marian Enache şi Andrei Cornea au spus care e secretul medaliei de aur cucerite la Jocurile Olimpice: „Asta ne-a adus aici”

23:21

Cine este FC Astana, adversara Corvinului din turul 3 preliminar al UEFA Conference League

23:04

Costel Gâlcă, prima reacție după ce Universitatea Craiova a fost eliminată din preliminariile Conference League: „Greșeli mari!”

22:55

Cine e Maccabi Petah Tikva, adversara CFR-ului din turul 3 preliminar al UEFA Conference League

22:54

Neman Grodno- CFR Cluj 0-5. Ardelenii au făcut spectacol în Ungaria! Dan Petrescu, în turul 3 preliminar al Conference League

1 FotoAnunţul fiului lui Ion Ţiriac după ce David Popovici a cerut noi bazine de înot şi investiţii mult mai mari în sportul românesc! 2 AUR pentru România la Jocurile Olimpice! Performanţă uriaşă pentru Andrei Cornea şi Marian Enache! 3 UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 6 | Două medalii la canotaj! Bărbosu şi Ghigoarţă s-au clasat pe locurile 17 şi 22 4 Reacţia de mare campion a lui David Popovici în faţa lui Pan Zhanle. Chinezul a demolat vechiul record mondial 5 Ion Ţiriac l-a caracterizat cu un singur cuvânt pe David Popovici, după ce a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber 6 EXCLUSIVDarius Olaru, mesaj războinic înaintea dublei FCSB – Sparta Praga: „Încercăm să-i lovim”. Ce a spus despre accidentare
Citește și