Închide meniul

„Trebuia să te interesezi de câte ori a căzut Neil Lennon în nas!” Gigi Becali, ironie pentru Dan Șucu

Viviana Moraru Publicat: 31 iulie 2024, 12:17 / Actualizat: 31 iulie 2024, 18:02

Reclamă
Trebuia să te interesezi de câte ori a căzut Neil Lennon în nas!” Gigi Becali, ironie pentru Dan Șucu

„Trebuie să te interesezi de câte ori a căzut Neil Lennon în nas!” Gigi Becali, ironie devastatoare pentru Dan Șucu

Gigi Becali, Neil Lennon și Dan Șucu/ Colaj Hepta

Gigi Becali a avut o ironie pentru Dan Șucu, după ce Neil Lennon a căzut de pe bicicletă și s-a lovit la nas. Patronul de la FCSB nu s-a putut abține și i-a dat un sfat acționarului majoritar al giuleștenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neil Lennon a avut parte de un debut dezastruos la Rapid. În cele trei etape disputate în Liga 1, giuleștenii nu au înregistrat nicio victorie, în ultima rundă fiind învinși de Petrolul.

Gigi Becali, ironie pentru Dan Șucu, despre Neil Lennon

Gigi Becali nu a avut limite, după ce Rapid a pierdut derby-ul cu Petrolul. Acesta consideră că Dan Șucu a greșit atunci când l-a adus pe Neil Lennon în Giulești.

Latifundiarul din Pipera a început să râdă și a declarat, ironic, că Dan Șucu ar fi trebuit să se intereseze de câte ori a căzut de pe bicicletă Neil Lennon, până la venirea la Rapid.

Totodată, Gigi Becali a râs și de campania de transferuri de la Rapid. Acesta a transmis că giuleștenii au greșit atunci când l-au lăsat să plece pe Ermal Krasniqi, după doar o jumătate de sezon petrecută la formația de sub Grant.

Reclamă
Reclamă 4

„El îl consultă pe ală, ce treabă are Lennon cu fotbalul românesc! Trebuie să te interesezi de câte ori a căzut în nas (n.r. râde). Noi râdeam când am văzut, eu cu MM, cu ăștia. Ce să facă ăla, scoțian, în fotbalul românesc. Dă bani, milioane pe fotbaliști. În loc să-l țină pe Krasniqi, care era cel mai bun, el l-a dat. El a luat șase, și l-a dat pe cel mai bun. Au stricat echipa. Cine e Jambon ăsta? (n.r. râde)”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Gigi Becali a anunţat un nou transfer la FCSB, chiar înaintea returului cu Maccabi Tel Aviv

Gigi Becali a anunţat un nou transfer la FCSB, chiar înaintea returului cu Maccabi Tel Aviv. Patronul campioanei a dezvăluit că Florin Tănase va semna, în cele din urmă, cu formaţia roş-albastră.

FCSB se va duela cu Maccabi Tel Aviv, pentru calificarea în turul trei preliminar din Champions League. Partida va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, miercuri, de la ora 21:00.

Reclamă

Gigi Becali a dezvăluit că a picat transferul lui Louis Munteanu la FCSB. Patronul campioanei a declarat că i-a îndeplinit toate cerinţele atacantului, însă acesta va semna cu CFR Cluj.

Nu mă mai interesează. Am făcut oferta de două milioane, dar el că băiatul, că tralala, că nu știu ce… ia la revedere, mă! I-am acceptat și salariul lui. Dar că el se mai gândește, că nu știu ce…

Florin Tănase cred că o să vină. Și eu cred că iau un jucător mai valoros, dar fără bani. Înțelegi? E mai golgheter Tănase decât Louis Munteanu”, a declarat Gigi Becali, conform sport.ro.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:06

Neman Gordno – CFR Cluj LIVE SCORE (21:00). Dan Petrescu luptă pentru calificarea în turul 3 preliminar al Conference League

17:04

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 august

16:46

Răzvan Lucescu, mesaj de luptă după calificarea lui PAOK în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor: „Să dăm tot ce avem mai bun”

16:38

Elisabeta Lipă, în culmea fericirii după medaliile obţinute la canotaj, la JO 2024: „Agonie şi extaz! Îmi antrenează inima”

16:35

LIVE TEXTTeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 6 | Două medalii la canotaj! Emoţii la gimnastică

16:31

Surpriză uriaşă la turneul feminin de tenis de la Jocurile Olimpice! Zheng a învins-o pe Swiatek şi s-a calificat în finală!

1 VIDEO & FOTOMaccabi Tel Aviv – FCSB 0-1. Baeten, eroul campioanei României. FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor 2 FotoCe au spus ungurii când au auzit de cadoul pe care Ion Ţiriac i l-a făcut lui David Popovici. Cât câştigă maghiarii pentru un aur 3 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 5 | Popovici, bronz la 100 m liber! Bernie Szocs a ratat calificarea în sferturi 4 David Popovici a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber în cea mai rapidă finală din istorie 5 FotoAlarmă pentru miliardarul Ion Ţiriac, după cadou uriaş promis lui David Popovici. Elisabeta Lipă e sigură: „O să aibă surprize!” 6 FotoCâţi bani primeşte David Popovici pentru cele două medalii de la Jocurile Olimpice 2024! Va fi recompensat de COSR şi Ion Ţiriac
Citește și