Închide meniul

Antrenorul lui Rijeka, ironic după victoria cu Corvinul Hunedoara: „A fost un miracol. Au fost de 10 ori mai buni”

Alex Masgras Publicat: 2 august 2024, 11:11

Reclamă
Antrenorul lui Rijeka, ironic după victoria cu Corvinul Hunedoara: „A fost un miracol. Au fost de 10 ori mai buni

Antrenorul lui Rijeka, ironic după victoria cu Corvinul Hunedoara: "A fost un miracol, au fost de 10 ori mai buni"

Zeljko Kopic, antrenorul lui Rijeka, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

Antrenorul lui Rijeka a fost ironic după victoria cu Corvinul Hunedoara. Câştigătoarea Cupei României a fost eliminată din turul 2 preliminar Europa League, după înfrângerea de pe terenul croaţilor, scor 0-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul Zeljko Sopic a avut însă un discurs tăios la adresa formaţiei lui Florin Maxim. El consideră că hunedorenii puteau încasa şapte goluri în prima repriză şi a acuzat arbitrajul.

Antrenorul lui Rijeka, ironic după victoria cu Corvinul Hunedoara: „A fost un miracol, au fost de 10 ori mai buni”

Sopic a fost nemulţumit de faptul că portarul său s-a accidentat în urma duelului cu Sergiu Buş şi că atacantul român nu a fost sancţionat. Pe finalul discursului său, el i-a ironizat pe cei de la Corvinul, spunând că echipa sa a avut noroc şi că hunedorenii au fost de zece ori mai buni:

„Prima repriză a fost doar 1-0, iar pe final a trebuit să ne salvăm. Așa este în fotbal. Adversara noastră poate fi fericită că nu a primit șapte goluri în prima repriză. În a doua parte, s-a petrecut un moment crucial, când portarul nostru Martin Zlomislic s-a accidentat. I-a fost spartă arcada, are o tăietură mare de șapte-opt centimetri. Asta ne-a afectat. Conform noului regulament, îți ceri scuze și totul este în regulă.

Am luptat împotriva curentului, nu este o scuză, dar este simplu. Într-o zi normală, împotriva unui astfel de adversar, trebuie să marchezi patru-cinci goluri, pentru că ne-am creat ocazii. Nu am reușit să profităm. Știm că asta este o problemă și vom încerca să reparăm.

Reclamă
Reclamă 4

Apoi, s-a instalat nervozitatea, adversara a prins avânt. Nu sunt nemulțumit de a doua repriză. Am avut noroc, ei au fost de zece ori mai buni, simțiți-vă liberi să scrieți asta”, a declarat Zeljko Sopic, potrivit telegram.hr.

CFR Cluj şi Corvinul Hunedoara, capi de serie în play-off-ul Conference League, dacă obţin calificarea! Posibilele adversare

CFR Cluj şi Corvinul Hunedoara vor fi capi de serie în play-off-ul Conference League, dacă obţin calificarea după turul 3 preliminar al competiţiei. Echipele antrenate de Dan Petrescu şi Florin Maxim continuă în cupele europene şi vor avea şanse mari să ajungă în play-off, dacă vor reuşi să treacă de turul 3 preliminar.

CFR Cluj a făcut spectacol în returul cu Neman Grodno şi s-a impus cu 5-0, obţinând calificarea mai departe în Conference League. De partea cealaltă, Corvinul Hunedoara vine după înfrângerea dramatică de la Rijeka, din Europa League, dar continuă în cupele europene.

Reclamă

Echipa lui Dan Petrescu va lupta pentru un loc în play-off-ul UEFA Conference League cu Maccabi Petah Tikva din Israel, în timp ce câştigătoarea Cupei României o va întâlni pe FC Astana din Kazahstan.

CFR Cluj şi Corvinul Hunedoara vor fi capi de serie la tragerea la sorţi pentru play-off. În ceea ce o priveşte pe Corvinul, formaţia din Hunedoara ar prelua coeficientul kazahilor, dacă va obţine calificarea.

Astfel, cele două echipe din România pot evita adversari cu nume în play-off-ul Conference League precum Chelsea, Fiorentin, Betis Sevilla sau Fiorentina.

Lista posibilelor adversare

  • PFC Botev Plovdiv/ HŠK Zrinjski Mostar
  • învinsa Partizan – Lugano (Europa League)
  • învinsa Molde – Cercle Brugge (Europa League)
  • învinsa Ajax – Panathinaikos (Europa League)
  • învinsa Rijeka – Elfsborg (Europa League)
  • învinsa Braga – Servette (Europa League)
  • învinsa Krybvas – Plzen (Europa League)
  • Kilmarnock / Tromsø IL
  • FC Ararat-Armenia /Puskás Akadémia
  • Paksi FC / FK Mornar
  • BK Häcken / Paide Linnameeskond
  • NK Maribor / FK Vojvodina
  • FC Spartak Trnava/ Wisła Kraków
  • St Mirren FC / SK Brann
  • FK Budućnost Podgorica/ Pafos FC
  • MFK Ružomberok/ HNK Hajduk Split
  • FK Auda / FC Drita (KOS)
  • NK Osijek / PFC Zire
  • FC St. Gallen / WKS Śląsk Wrocław

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:54

„Legendă!” Sorana Cîrstea, mesaj superb după ce Andy Murray și-a încheiat cariera la Jocurile Olimpice!

16:28

„Medaliile, epuizante. Suntem puţin şifonate” Ce s-a întâmplat cu Gianina van Groningen și Ionela Cozmiuc, după cursa de la JO

16:25

Roxana Anghel: „Chiar dacă este medalie de argint, am simţit-o ca fiind aur şi că am fi cele mai bune din lume”

16:10

Carlos Alcaraz l-a „spulberat” pe Felix Auger-Aliassime şi s-a calificat în finala turneului de simplu de la Jocurile Olimpice!

15:47

„Eu nu am avut concediu niciodată” Elisabeta Lipă, discurs clar după apelul făcut de David Popovici: „Are două bazine olimpice!”

15:39

„Chiar şi arbitrii sunt surprinşi” Yusuf Dikec, turcul care a făcut senzaţie la JO 2024: „Succesul nu vine cu mâinile în buzunar”

1 FotoAnunţul fiului lui Ion Ţiriac după ce David Popovici a cerut noi bazine de înot şi investiţii mult mai mari în sportul românesc! 2 AUR pentru România la Jocurile Olimpice! Performanţă uriaşă pentru Andrei Cornea şi Marian Enache! 3 UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 6 | Două medalii la canotaj! Bărbosu şi Ghigoarţă s-au clasat pe locurile 17 şi 22 4 FotoCâţi bani a primit solistul din momentul controversat al „Cinei cea de Taină”, de la deschiderea Jocurilor Olimpice 5 Ion Ţiriac l-a caracterizat cu un singur cuvânt pe David Popovici, după ce a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber 6 Rijeka – Corvinul Hunedoara 1-0. Hunedorenii au fost eliminaţi dramatic din Europa League. Sergiu Buş a ratat un penalty!
Citește și