Închide meniul

CFR Cluj şi Corvinul Hunedoara, capi de serie în play-off-ul Conference League, dacă obţin calificarea! Posibilele adversare

Alex Masgras Publicat: 2 august 2024, 8:40

Reclamă
CFR Cluj şi Corvinul Hunedoara, capi de serie în play-off-ul Conference League, dacă obţin calificarea! Posibilele adversare

CFR Cluj şi Corvinul Hunedoara, capi de serie în play-off-ul Conference League, dacă obţin calificarea! Posibilele adversare

CFR Cluj şi Corvinul Hunedoara / Colaj Profimedia

CFR Cluj şi Corvinul Hunedoara vor fi capi de serie în play-off-ul Conference League, dacă obţin calificarea după turul 3 preliminar al competiţiei. Echipele antrenate de Dan Petrescu şi Florin Maxim continuă în cupele europene şi vor avea şanse mari să ajungă în play-off, dacă vor reuşi să treacă de turul 3 preliminar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a făcut spectacol în returul cu Neman Grodno şi s-a impus cu 5-0, obţinând calificarea mai departe în Conference League. De partea cealaltă, Corvinul Hunedoara vine după înfrângerea dramatică de la Rijeka, din Europa League, dar continuă în cupele europene.

CFR Cluj şi Corvinul Hunedoara, capi de serie în play-off-ul Conference League, dacă obţin calificarea! Posibilele adversare

Echipa lui Dan Petrescu va lupta pentru un loc în play-off-ul UEFA Conference League cu Maccabi Petah Tikva din Israel, în timp ce câştigătoarea Cupei României o va întâlni pe FC Astana din Kazahstan.

CFR Cluj şi Corvinul Hunedoara vor fi capi de serie la tragerea la sorţi pentru play-off. În ceea ce o priveşte pe Corvinul, formaţia din Hunedoara ar prelua coeficientul kazahilor, dacă va obţine calificarea.

Astfel, cele două echipe din România pot evita adversari cu nume în play-off-ul Conference League precum Chelsea, Fiorentin, Betis Sevilla sau Fiorentina.

Reclamă
Reclamă 4

Lista posibilelor adversare

Dan Petrescu, prima reacţie după calificarea în turul 3 preliminar Conference League: „La 5-0 e greu să mai zic ceva de cineva”

Dan Petrescu a oferit prima reacţie după calificarea în turul 3 preliminar Conference League. Formaţia din Gruia a câştigat cu 5-0 manşa secundă a dublei cu Neman Gordno.

Jucătorii lui Dan Petrescu au făcut spectacol în Ungaria, acolo unde s-a disputat duelul. Formaţia din Belarus nu poate organiza meciuri pe teren propriu în cupele europene.

Reclamă

La finalul partidei, Dan Petrescu a fost extrem de încântat de modul în care jucătorii săi s-au prezentat şi a recunoscut că este greu să mai spună ceva de cineva, în condiţiile în care CFR Cluj s-a impus cu 5-0, chiar dacă formaţia din Gruia ar fi putut să joace şi mai bine în repriza secundă.

Petrescu este foarte încântat în acest moment de lotul pe care îl are la dispoziţie la CFR Cluj şi este bucuros că atacanţii vor avea concurenţă, după ce Louis Munteanu a semnat şi el cu formaţia din Gruia:

„După două meciuri fără gol marcat eram toţi sub presiune. Am fost foarte concentraţi, am intrat bine în meci. Chiar dacă am bătut cu 5-0, scorul nu arată diferenţa dintre noi şi ei. Am avut şi puţin noroc în prima repriză, au avut şi ei nişte ocazii.

Primul gol a fost cel mai important, mai ales că în ultimele două meciuri nu am marcat. A fost şi din fază fixă, ne-am bucurat foarte mult. Dani a marcat două goluri extraordinare şi pe final era mai uşor să joci când ai 3-0, 4-0.

Puteam să jucăm şi mai bine în repriza a doua, dar dacă am bătut cu 5-0 e greu să mai zic ceva de cineva. Eu vreau mereu să fie totul perfect, dar 5-0 e 5-0. Poate am marcat prea multe goluri, trebuia să mai lăsăm şi pentru alte goluri.

Bîrligea e un jucător fantastic, astăzi a demonstrat-o. El a fost acolo şi a marcat. Acum va fi concurenţă mai mare şi pentru el, cu Postolache, cu Michael şi Louis Munteanu. Cred că arătăm mai bine ca lot acum”, a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:21

FotoCâţi bani a primit solistul din momentul controversat al „Cinei cea de Taină”, de la deschiderea Jocurilor Olimpice

10:18

Novak Djokovic, veşti îngrijorătoare după calificarea în semifinalele Jocurilor Olimpice: „Atunci voi avea o idee”

10:11

„Am fost foarte supărat!” Dan Petrescu a răbufnit, după victoria la scor a lui CFR Cluj! Ce l-a enervat pe „Bursuc”

10:00

Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 7 | Trei echipaje la canotaj luptă pentru medalie. Atleţii români intră în concurs

9:56

„Asta mă face fericit cel mai mult!” Reacţia lui Denis Drăguş, după ce a „spart gheaţa” şi a marcat primul gol la Trabzonspor

9:54

PAOK Salonic, lovitură pe piaţa transferurilor! Echipa lui Răzvan Lucescu şi-a prezentat noul atacant de 11 milioane de euro

1 FotoAnunţul fiului lui Ion Ţiriac după ce David Popovici a cerut noi bazine de înot şi investiţii mult mai mari în sportul românesc! 2 AUR pentru România la Jocurile Olimpice! Performanţă uriaşă pentru Andrei Cornea şi Marian Enache! 3 UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 6 | Două medalii la canotaj! Bărbosu şi Ghigoarţă s-au clasat pe locurile 17 şi 22 4 Ion Ţiriac l-a caracterizat cu un singur cuvânt pe David Popovici, după ce a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber 5 EXCLUSIVDarius Olaru, mesaj războinic înaintea dublei FCSB – Sparta Praga: „Încercăm să-i lovim”. Ce a spus despre accidentare 6 Reacţia de mare campion a lui David Popovici în faţa lui Pan Zhanle. Chinezul a demolat vechiul record mondial
Citește și