Închide meniul

Adrian Mutu, replică acidă pentru Mircea Rednic: „Nu te folosi de numele meu! E lipsă de respect!”

Viviana Moraru Publicat: 2 august 2024, 14:01

Reclamă
Adrian Mutu, replică acidă pentru Mircea Rednic: „Nu te folosi de numele meu! E lipsă de respect!

Adrian Mutu, replică acidă pentru Mircea Rednic

Adrian Mutu şi Mircea Rednic/ Colaj Profimedia

Adrian Mutu i-a dat o replică acidă lui Mircea Rednic, după ce antrenorul celor de la UTA s-a declarat nemulţumit că numele său nu apare pe lista oficialilor de la FRF. „Briliantul” a transmis că a luat legătura imediat cu „Puriul”, după atacul acestuia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic s-a declarat surprins de faptul că Adrian Mutu este propus la naţională. Antrenorul de la UTA a subliniat faptul că Mutu nu se poate compara cu el şi a lansat acuzaţii grave la adresa FRF.

Adrian Mutu, replică acidă pentru Mircea Rednic

Adrian Mutu nu a întârziat să-i ofere replica lui Mircea Rednic. „Briliantul” s-a declarat surprins de faptul că numele său a apărut în discursul vehement al „Puriului”.

De asemenea, Mutu a transmis clar că Rednic nu ar fi trebuit să se folosească de numele său şi a transmis că este o lipsă de respect ceea ce a făcut antrenorul de la UTA.

„Nu știu, întrebați-l pe el. Eu am vorbit, i-am trimis mesaj. Mi-a și răspuns. A zis că se referea la antrenori acum. Înțeleg că e mai bătrân decât mine. A câștigat campionatul, e de 20 de ani antrenor, eu sunt doar de șase.

Reclamă
Reclamă 4

Dar nu îi dă niciun drept să aibă lipsă de respect, profesionalism, colegialitate și diplomație. I-am spus lucrurile astea în față, i le spun și public. Cred că între noi, colegii antrenori, trebuie să existe diplomație.

Indiferent dacă vrei să îți expui punctul de vedere, îl spui, ești liber, dar nu mă ataca pe mine când încerci să pui punctul pe ‘i’ în alte lucruri. Lasă-mă pe mine în afara ecuației tale. Vorbește, dar nu te folosi de mine, de numele meu pentru a îți expune punctul de vedere.

Nu i-o zic doar lui Mircea Rednic, ci tuturor care fac lucrurile astea. Am rămas mirat. Nu înțelegeam de unde până unde întru eu în ecuația asta. Faptul că numele meu se află pe această listă, trebuie să spun că nu e vina mea.

Reclamă

Faptul că ție nu îți convine că numele meu e acolo, nu e vina mea. Când ai un punct de vedere, nu e normal să te folosești de altcineva. Să dai în altcineva pentru a te expune și a arăta valoarea. Probabil Mircea Rednic știe, dar probabil nu a gândit când a vorbit.

Nu și-a cerut scuze. Nici nu aveam pretenția asta. E mai în vârstă, probabil așa vede lucrurile el. Rednic face lucrurile astea și a mai făcut. O dată a zis de mine că m-a avut ca jucător. Nici măcar nu mă cunoaște ca om, mă cunoaște foarte puțin.

Nu m-ai avut ca jucător. Când m-a avut el pe mine ca jucător? Când eu am plecat în 2000? Probabil nu mai ține minte. De câte ori l-am văzut, l-am respectat și îl respect în continuare. Îi respect opinia, dar nu te lega de mine”, a declarat Adrian Mutu, conform fanatik.ro.

„Mutu se poate compara cu mine?” Mircea Rednic, atac dur la adresa FRF

Mircea Rednic a lansat un atac dur la adresa FRF. Antrenorul celor de la UTA a fost întrebat dacă a fost contactat de cineva din federaţie, în privinţa postului de selecţioner.

Antrenorul arădenilor a avut un discurs dur la adresa federalilor, dar şi la adresa lui Adrian Mutu, favorit la postul de selecţioner, după refuzul lui Gică Hagi.

„Trebuie să vină un antrenor care să accepte sfaturile lui Stoichiță, să-i accepți și pe Constantinovici, pe Jerry Gane… Niște chestii, niște compromisuri. E greu!

Nu înțep pe nimeni. Asta simt! Eu sunt realist. Acolo sunt niște lucruri clare care au fost și în perioada lui Mircea Sandu! Acolo se formase un grup și nu puteai să intri.

Oamenii au avut rezultate și ei decid, ei răspund. Dar mai mult ca sigur vor alege un antrenor pe plăcerea lor. Niciodată n-am fost frustrat. Sunt câțiva care nu mă acceptă acolo. Luat ca performanțe, Mutu se poate compara cu mine? Hagi are două campionate cu aceeași echipă, eu am cu Rapid și cu Dinamo”, potrivit gsp.ro.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:54

„Te-a sunat vreun politician?” Răspunsul lui David Popovici, pe aeroport, după ce a făcut apel pentru investiţii în sport!

18:14

„Nu am acceptat nimic!” Mircea Lucescu a spus totul despre negocierile cu FRF, pentru preluarea echipei naționale!

18:07

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 august

17:58

Dinamo – Gloria Buzău LIVE TEXT (22:00). „Câinii” lui Zeljko Kopic, duel cu nou promovata lui Andrei Prepeliță

17:57

Sun Yingsha – Chen Meng, marea finală la simplu de la Jocurile Olimpice 2024. Reeditarea finalei de la Tokyo

17:43

Un bazin olimpic din România va purta numele lui David Popovici! Cadou superb pentru campionul care a cucerit 2 medalii la Paris

1 FotoAnunţul fiului lui Ion Ţiriac după ce David Popovici a cerut noi bazine de înot şi investiţii mult mai mari în sportul românesc! 2 AUR pentru România la Jocurile Olimpice! Performanţă uriaşă pentru Andrei Cornea şi Marian Enache! 3 UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 6 | Două medalii la canotaj! Bărbosu şi Ghigoarţă s-au clasat pe locurile 17 şi 22 4 FotoCâţi bani a primit solistul din momentul controversat al „Cinei cea de Taină”, de la deschiderea Jocurilor Olimpice 5 Ion Ţiriac l-a caracterizat cu un singur cuvânt pe David Popovici, după ce a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber 6 Rijeka – Corvinul Hunedoara 1-0. Hunedorenii au fost eliminaţi dramatic din Europa League. Sergiu Buş a ratat un penalty!
Citește și