Închide meniul

Oțelul Galați – Hermannstadt 1-0. „Gălăţenii” au dat lovitura în finalul partidei şi se află pe primul loc în campionat!

Alex Ioniță Publicat: 2 august 2024, 20:44

Reclamă
Oțelul Galați – Hermannstadt 1-0. „Gălăţenii au dat lovitura în finalul partidei şi se află pe primul loc în campionat!

LIVE SCORE Oțelul Galați - Hermannstadt

Dorinel Munteanu, în timpul unui meci la Oţelul/ Profimedia Images

Meciul Oțelul Galați – Hermannstadt 1-0 a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro. Gălăţenii i-au învins pe sibieni cu un gol marcat în minutul 87, prin Juric. Oţelul ocupă primul loc în Liga 1, cu 10 puncte după 4 etape disputate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de acest duel, echipa lui Dorinel Munteanu se afla pe locul al 2-lea, cu 7 puncte, la egalitate cu liderul Universitatea Craiova. De cealaltă parte, sibienii lui Marius Măldărășanu se află pe locul al 15-lea, cu doar 2 puncte.

LIVE SCORE | Oțelul Galați – Hermannstadt 1-0

Min. 90+3: Fluier final! Oţelul – Hermannstadt s-a încheiat 1-0

Min. 87: Oțelul Galați – Hermannstadt 1-0! Juric a deschis scorul după ce un şut al lui Tănase a fost respins de Căbuz, iar mingea a ajuns la el

Min. 83: Noi emoţii la poarta sibienilor! Găman a fost aproape de autogol, dar fusese anterior faultat

Reclamă
Reclamă 4

Min. 77: Bară Oţelul! Cisotti a izbit transversala cu un şut în forţă!

Min. 19: Ocazie Hermannstadt! Deaconu a şutat din careu, Popescu a reuşit să respingă

Min. 1: A început meciul!

Reclamă

Oțelul Galați: Popescu – Zhelev, Stevanovic, Cisse, Maftei – Lameira, Zivulic, Cisotti – Juric, Pop, Frederic.

Antrenor: Dorinel Munteanu

Hermannstadt: Căbuz – Căpușă, Găman, Bejan, Oroian – Deaconu, Ivanov, Murgia – Balaure, Chițu, Stoica.

Antrenor: Marius Măldărășanu

Arbitru: Fesnic Horatiu Mircea (Cluj-Napoca) / A1: Avram Valentin (Bucureşti), A2: Cerei Alexandru (Cluj-Napoca) / Arbitru VAR: Costreie Sorin (Voluntari), Arbitru AVAR: Vodă Alexandru (Alba Iulia),

Oțelul primește vizita celor de la Hermannstadt după ce, în etapa precedentă de Liga 1, a obținut o victorie uriașă pe terenul celor de la FCSB, scor 2-0.

De cealaltă parte, Hermannstadt a remizat, pe teren propriu, cu Unirea Slobozia, scor 1-1, în etapa a 3-a a noului sezon de Liga 1.

Ultima întâlnire directă dintre cele două formații a avut loc în luna aprilie a anului trecut. La momentul respectiv, Oțelul s-a impus cu scorul de 1-0, pe teren propriu.

Oțelul Galați a transferat un fost jucător de la FCSB!

Oțelul Galați a transferat un fost jucător de la FCSB! Este vorba despre Luca Andronache, care a fost cumpărat de formația din Moldova de la Farul Constanța.

Atacantul central Luca Andronache a fost transferat definitiv echipa de fotbal Oţelul Galaţi de la Farul Constanţa, a anunţat, marţi seara, clubul de pe malul Dunării pe site-ul său oficial.

Andronache a semnat un contract cu Oţelul Galaţi pe un sezon, cu posibilitatea prelungirii pe alţi doi ani, notează agerpres.ro.

Luca Cristian Andronache, un atacant masiv de 21 de ani (1,89 metri), vine sub forma unui transfer definitiv, Farul Constanţa păstrând un procent dintr-un viitor transfer. El este un produs al Academiei Gheorghe Hagi şi a fost convocat la naţionala Under-20 a României, reprezentativă pentru care a marcat un gol în U20 Elite League.

Considerat un vârf de mare perspectivă, Andronache a debutat în Liga 1 la 17 ani şi 13 zile, într-un meci dintre Dinamo Bucureşti şi Viitorul Constanţa, scor 1-1. Campion de juniori U19 cu FC Viitorul, noul vârf roş-alb-albastru, care poate activa şi în bandă, este născut în Bucureşti şi a trecut şi pe la Academia lui FCSB.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:52

Rareș Toader nu s-a calificat în finala probei de aruncare a greutății, la Jocurile Olimpice de la Paris!

22:35

LIVE TEXTDinamo – Gloria Buzău 2-0. Dennis Politic şi Opruţ au marcat pentru „câini”! Spectacol de ziua lui Cornel Dinu!

22:22

FotoNovak Djokovic, în lacrimi după ce s-a calificat în finală la Jocurile Olimpice! Meci de vis, cu Alcaraz, pentru aurul olimpic!

22:16

Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 7 | România a obţinut două medalii de argint la canotaj

22:13

Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 8 | Toți ochii pe canotaj! Amăistroaie luptă pentru sferturi la tir cu arcul

21:49

Decizia lui Marius Măldărăşanu privind viitorul lui, după ce Hermannstadt a pierdut cu Oţelul şi e pe loc direct retrogradabil!

1 FotoAnunţul fiului lui Ion Ţiriac după ce David Popovici a cerut noi bazine de înot şi investiţii mult mai mari în sportul românesc! 2 AUR pentru România la Jocurile Olimpice! Performanţă uriaşă pentru Andrei Cornea şi Marian Enache! 3 UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 6 | Două medalii la canotaj! Bărbosu şi Ghigoarţă s-au clasat pe locurile 17 şi 22 4 FotoCâţi bani a primit solistul din momentul controversat al „Cinei cea de Taină”, de la deschiderea Jocurilor Olimpice 5 Ion Ţiriac l-a caracterizat cu un singur cuvânt pe David Popovici, după ce a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber 6 Scandal uriaş după cursa de 100 de metri liber la care David Popovici a luat bronz: „E un trişor. Nu e real ce s-a întâmplat”
Citește și