Închide meniul
Foto

Liderul mondial Iga Swiatek, în lacrimi după ce a cucerit medalia de bronz la JO! E prima medalie olimpică poloneză la tenis!

Publicat: 2 august 2024, 19:06

Reclamă
Liderul mondial Iga Swiatek, în lacrimi după ce a cucerit medalia de bronz la JO! E prima medalie olimpică poloneză la tenis!

Liderul mondial Iga Swiatek, în lacrimi după ce a cucerit medalia de bronz la JO!

Iga Swiatek îşi şterge lacrimile cu prosopul după ce a cucerit medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Paris / Profimedia Images

Liderul mondial Iga Swiatek a izbucnit în lacrimi după ce a cucerit medalia de bronz la JO! Iga Swiatek a folosit un prosop pentru a-şi şterge lacrimile, după ce a învins-o în finala mică pe Anna Karolina Schmiedlova din Slovacia, scor 6-2, 6-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul a durat doar 59 de minute, iar Swiatek a jucat mult mai bine decât o făcuse cu o zi mai devreme, în semifinale, în faţa chinezoaicei Zheng Qinwen.

Liderul mondial Iga Swiatek, în lacrimi după ce a cucerit medalia de bronz la JO! E prima medalie olimpică poloneză la tenis!

După ce a pierdut joi în faţa lui Zheng, Swiatek a evitat orice întrebare din partea reporterilor din zona mixtă, relatează news.ro. Cu faţa înroşită şi ochii roşii, Swiatek nu s-a oprit în faţa jurnaliştilor, spunând doar: „Îmi pare rău. Data viitoare„.

Iga Swiatek, locul 1 în clasamentul mondial, era favorita pentru a pleca de la Paris cu aurul. În mare parte pentru că a câştigat patru din ultimele cinci titluri de la Roland Garros. Ea a câştigat, de asemenea, US Open 2022.

Schmiedlova a învins-o atât pe campioana en titre de la Wimbledon, Barbora Krejcikova, cât şi pe vicecampioana de acolo şi de la Roland Garros din acest an, Jasmine Paolini, în drumul ei spre semifinale. Acolo a pierdut în faţa croatei Donna Vekic. Schmiedlova are 29 de ani şi este pe locul 67 WTA. Ea are o singură prezenţă în turul patru la un Grand Slam. Asta s-a întâmplat anul trecut, la Roland Garros.

Reclamă
Reclamă 4

Zheng o înfruntă sâmbătă pe Vekic în finala feminină.

Recomandări

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:52

Rareș Toader nu s-a calificat în finala probei de aruncare a greutății, la Jocurile Olimpice de la Paris!

22:35

LIVE TEXTDinamo – Gloria Buzău 2-0. Dennis Politic şi Opruţ au marcat pentru „câini”! Spectacol de ziua lui Cornel Dinu!

22:22

FotoNovak Djokovic, în lacrimi după ce s-a calificat în finală la Jocurile Olimpice! Meci de vis, cu Alcaraz, pentru aurul olimpic!

22:16

Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 7 | România a obţinut două medalii de argint la canotaj

22:13

Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 8 | Toți ochii pe canotaj! Amăistroaie luptă pentru sferturi la tir cu arcul

21:49

Decizia lui Marius Măldărăşanu privind viitorul lui, după ce Hermannstadt a pierdut cu Oţelul şi e pe loc direct retrogradabil!

1 FotoAnunţul fiului lui Ion Ţiriac după ce David Popovici a cerut noi bazine de înot şi investiţii mult mai mari în sportul românesc! 2 AUR pentru România la Jocurile Olimpice! Performanţă uriaşă pentru Andrei Cornea şi Marian Enache! 3 UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 6 | Două medalii la canotaj! Bărbosu şi Ghigoarţă s-au clasat pe locurile 17 şi 22 4 FotoCâţi bani a primit solistul din momentul controversat al „Cinei cea de Taină”, de la deschiderea Jocurilor Olimpice 5 Ion Ţiriac l-a caracterizat cu un singur cuvânt pe David Popovici, după ce a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber 6 Scandal uriaş după cursa de 100 de metri liber la care David Popovici a luat bronz: „E un trişor. Nu e real ce s-a întâmplat”
Citește și