Închide meniul

Cornel Dinu, verdict despre posibila venire a lui Mircea Lucescu la echipa națională: „Depinde cât mai are putere!”

Alex Ioniță Publicat: 3 august 2024, 10:21

Reclamă
Cornel Dinu, verdict despre posibila venire a lui Mircea Lucescu la echipa națională: „Depinde cât mai are putere!

Cornel Dinu, verdict despre posibila venire a lui Mircea Lucescu la echipa națională

Cosmin Iftode via Hepta

Cornel Dinu a venit cu un verdict despre posibila venire a lui Mircea Lucescu la echipa națională. „Procurorul” a vorbit deschis despre situația lui „Il Luce”, care ar putea deveni noul selecționer al României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Până în momentul de față, Mircea Lucescu nu a acceptat propunerea Federației Române de Fotbal, însă există zvonuri conform cărora „Il Luce” va fi următorul selecționer al echipei naționale. Cel mai probabil, antrenorul român va da un răspuns cu privire la această temă în decursul săptămânii viitoare.

Cornel Dinu, verdict despre posibila venire a lui Mircea Lucescu la echipa națională

Dinu este de părere că Mircea Lucescu este o variantă bună pentru echipa națională a României.

„Procurorul” a dat de înțeles că experiența lui „Il Luce” va ajuta echipa națională, însă doar dacă tehnicianul va mai avea „putere” de a o pune în practică.

”Dacă este selecţioner Mircea Lucescu, nu pot decât să-i urez sănătate şi putere. Este un fenomen! La 79 de ani încă stă în picioare. Ca experienţă, incontestabil este cea mai bună alegere, dar depinde cât mai are putere să pună în practică.

Reclamă
Reclamă 4

Am vorbit ultima oară acum trei luni. Din discuţiile noastre, îmi dau seama că este foarte pertinent. Să vedem ce forţă şi disponibilitate mai are”, a declarat Cornel Dinu, conform iamsport.ro.

Mihai Stoichiță, ultimele detalii despre negocierile dintre Mircea Lucescu și FRF!

Mihai Stoichiță a oferit ultimele detalii despre negocierile dintre Mircea Lucescu și FRF! Directorul tehnic al Federației a vorbit deschis despre discuțiile cu „Il Luce”.

După meciul dintre Dinamo și Gloria Buzău, la care a fost prezent și Mircea Lucescu, Mihai Stoichiță a transmis că antrenorul mai trebuie să poarte o serie de discuții cu FRF.

Reclamă

Totodată, oficialul Federației a menționat că Lucescu va da un răspuns final săptămâna viitoare.

„Am fost de mai multe ori cu Mircea Lucescu la meciuri în ultima vreme. Nu numai cu el, ci şi cu Anghel Iordănescu.

Nu ştiu dacă Mircea Lucescu este noul selecţioner. Mai avem de aşteptat. Nu pot să vă spun nimic acum. Cât de mari sunt şansele? Aveţi răbdare, o să vedem săptămâna viitoare.

Cum să n-am încredere în varianta Mircea Lucescu? Eu am avut întotdeauna încredere în selecţioneri. Aştept să vină şi să discute!”, a spus Mihai Stoichiță, după Dinamo – Gloria Buzău 4-1.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:53

FotoNocturna a cedat la Farul – Poli Iaşi! Gică Hagi, criză de nervi la marginea terenului

21:40

LIVE TEXTFarul Constanța – Poli Iași 2-0. Rivaldinho şi Gabi Iancu au înscris pentru echipa lui Hagi. Probleme cu nocturna la Ovidiu!

21:25

„Ce urmează pentru mine?” David Popovici, reacţie sinceră după ce s-a întors acasă cu două medalii de la Jocurile Olimpice 2024

20:52

Prin ce trece Jose Mourinho din cauza lui Istvan Kovacs: „Şi-a pierdut somnul şi are mare anxietate!”. Dezvăluiri din interior

20:51

Ungurii, derapaj după ce Imane Khelif a învins-o pe Luca Hamori la Jocurile Olimpice

20:18

Imane Khelif a învins-o pe Luca Anna Hamori şi şi-a asigurat o medalie olimpică

1 FotoImagini de senzaţie cu Ianis Hagi şi Elena în luna de miere. Paradisul unde au plecat cei doi: „Ce frumuseţe!” 2 FotoCâţi bani a primit solistul din momentul controversat al „Cinei cea de Taină”, de la deschiderea Jocurilor Olimpice 3 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 7 | România a obţinut două medalii de argint la canotaj 4 Foto„Incompetenţi şi furioşi!” Reacţii fără precedent, după scandalul de dopaj din finala de 100 m liber de la Jocurile Olimpice 5 Dinamo – Gloria Buzău 4-1. „Câinii” au făcut spectacol de ziua lui Cornel Dinu şi sunt pe locul 2 în Liga 1! „Dublă” Politic 6 FotoDavid Popovici, aşteptat cu flori pe aeroport la revenirea în România: „E nevoie de bani investiţi în sport”
Citește și