Închide meniul

„Îmi e frică să nu greşesc!” Gabi Iancu, reacţie incredibilă când a fost întrebat despre decizia lui Hagi de a refuza naţionala

Publicat: 3 august 2024, 23:38

Reclamă
„Îmi e frică să nu greşesc! Gabi Iancu, reacţie incredibilă când a fost întrebat despre decizia lui Hagi de a refuza naţionala

Gabi Iancu, reacţie incredibilă când a fost întrebat despre decizia lui Hagi de a refuza naţionala

SportPictures / Razvan Pasarică via Hepta

Gabi Iancu a avut o reacţie incredibilă când a fost întrebat despre decizia lui Hagi de a refuza naţionala. Iancu a fost desemnat omul meciului în partida pe care Farul a câştigat-o cu Poli Iaşi, scor 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Întrebat despre decizia lui Gică Hagi de a refuza naţionala României. Gabi Iancu a spus că nu poate vorbi despre acest lucru.

Gabi Iancu, reacţie incredibilă când a fost întrebat despre decizia lui Hagi de a refuza naţionala

„Mă bucur enorm că am reuşit să câştigăm azi. Aşa ploaie… azi le-am combinat pe toate. Aşa ploaie nu am mai văzut! Mă gândeam că exact acum când câştigăm noi să se întâmple toate? Mă bucur că nocturna a funcţionat şi mă bucur în primul rând că am marcat. Sper ca după acest meci să mă descătuşez. Era puţin apăsător, dar Mister a ştiut cum să vorbească, ce să ne spună. A luat presiunea de pe umerii noştri. Acum e ok.

Mă scuzaţi dar nu vreau să comentez (n.r. rămânerea lui Gică Hagi la Farul). Îmi e frică să nu greşesc, el ştie ce a hotărât şi ce a fost mai bine pentru Farul Constanţa.

Îmi doresc să o ţinem tot aşa, să legăm victoriile şi să ne uităm în clasament şi să fim acolo sus„, a spus Gabi Iancu la digisport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Farul Constanţa – Poli Iaşi 2-0

La Ovidiu, ieşenii au avut prima ocazie mare, în minutul 7, la şutul lui Andrei Gheorghiţă, care a scăpat singur cu portarul gazdelor, dar Buzbuchi a respins. Rivaldinho a deschis scorul în minutul 34, cu un şut din careu, la pasa lui Cristian Ganea. La numai patru minute după gol din cauza unor descărcări electrice, nocturna stadionului de la Ovidiu s-a stins, iar arbitrul a oprit meciul pentru nouă minute. Partida s-a reluat şi prima repriză a fost prelungită cu 16 minute, iar în minutul 45+11 Gabi Iancu a majorat scorul de pe tabelă cu o lovitură de cap, din centrarea lui Grameni.

După pauză Ştefanovici a ratat o ocazie mare pentru oaspeţi, în minutul 60, dar meciul a fost întrerupt în minutul 65, pentru a doua oară, din cauza condiţiilor atmosferice, la Ovidiu plouând torenţial. Partida s-a reluat după alte zece minute de pauză, dar pe tabelă nu s-au mai produs modificări şi Farul a reuşit prima victorie a sezonului, urcând pe locul 7 în campionat, cu 4 puncte. Poli Iaşi este pe locul 12, cu 3 puncte.

FARUL: Buzbuchi – M. Popescu, M. Bălaşa, Gustavo Marins (D. Sîrbu 56), Cr. Ganea – Vînă, Nedelcu (V. Dican 56), Grameni – G. Iancu (Dănuleasa 77), Rivaldinho (Doicaru 77), N. Grigoryan (Radaslavescu 63). ANTRENOR: Gheorghe Hagi

Reclamă

POLI IAŞI: J. Fernandez – Todoroski, Fl. Ilie, Samayoa, R. Ispas (Atanaskoski 76) – Gouet, Bordeianu – Tailson (Harrison 76), A. Roman (Miskovic 76), V. Gheorghe (Kamberi 46) – A. Gheorghiţă (Ştefanovici 46). ANTRENOR: Anthony Da Silva

Cartonaşe galbene: Gustavo Marins 26, V. Dican 79 / Todoroski 45+11, R. Ispas 55

Arbitri: Horia Mladinovici – Radu Ghinguleac, Daniel Mitruţi – George Roman

Arbitri VAR: Andrei Antonie – Andrei Moroiţă

Observator: Florin Hîncu

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:59 3 aug.

„E idolul tuturor, persoana ideală!” Gică Hagi, încântat că Mircea Lucescu va fi selecţionerul României: „Alegerea perfectă!”

23:40 3 aug.

Katie Ledecky, a noua medalie de aur la Jocurile Olimpice. Americanca a intrat în istorie

23:26 3 aug.

Lorenzo Musetti a cucerit medalia de bronz la simplu, la Jocurile Olimpice 2024

23:20 3 aug.

România – Italia 7-18. Tricolorii nu au făcut faţă vicecampioanei mondiale. Ultimul meci va fi cu Muntenegru

23:16 3 aug.

Julien Alfred a cucerit aurul la 100 m. Moment istoric la Jocurile Olimpice. Victorie în faţa favoritei Sha’Carri Richardson

22:54 3 aug.

FotoImagini apocaliptice la Ovidiu! Meciul a fost întrerupt în repriza a doua din cauza furtunii

1 FotoImagini de senzaţie cu Ianis Hagi şi Elena în luna de miere. Paradisul unde au plecat cei doi: „Ce frumuseţe!” 2 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 8 | O nouă MEDALIE DE AUR la canotaj! Echipajul de 8+1 feminin a făcut spectacol 3 Foto„Băi, nu vă e ruşine?” Sandu Lungu a răbufnit din cauza scandalului uriaş de la Jocurile Olimpice: „Până unde merge nesimţirea?” 4 Farul Constanța – Poli Iași 2-0. Prima victorie pentru Gică Hagi în noul sezon. Meciul de la Ovidiu, întrerupt de două ori! 5 Andrei Nicolescu a anunţat noi transferuri la Dinamo! Ce i-a transmis Mircea Lucescu: „M-a încântat” 6 Dennis Politic, după ce a reuşit o „dublă” cu Gloria Buzău: „E fericirea la cote maxime”! Mesaj pentru Lucescu: „Vin cu plăcere”
Citește și