Închide meniul

Anunţ de ultimă oră despre transferul lui Denis Alibec în Liga 1: „Încercăm să îl aducem! Trebuie să bag mâna adânc în buzunar!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 august 2024, 10:07

Reclamă
Anunţ de ultimă oră despre transferul lui Denis Alibec în Liga 1: „Încercăm să îl aducem! Trebuie să bag mâna adânc în buzunar!

Anunţ de ultimă oră despre transferul lui Denis Alibec în Liga 1

Denis Alibec, în vacanţă / Instagram Denis Alibec

Gică Hagi a făcut un anunţ de ultimă oră despre transferul lui Denis Alibec în Liga 1. Anunţul a fost făcut după ce echipa lui Hagi a câştigat primul meci din acest sezon: 2-0 cu Poli Iaşi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec este liber de contract, iar Hagi a anunţat că încearcă să îl convingă să revină la Farul. Pe Alibec l-a vrut şi Gigi Becali în această vară la FCSB.

Gică Hagi a făcut un anunţ de ultimă oră despre transferul lui Denis Alibec în Liga 1

„Rivaldinho și Iancu sunt doi jucători care și-au dorit să vină la Farul, sunt foarte serioși cu mine și dau tot ce au ei mai bun. D-asta să nu aibă niciun dubiu suporterii. Ei dau tot ce au mai bun, atât cât au și cât pot să facă.

Chiar dacă lucrurile au mers bine, o să încercăm să-l aducem pe Alibec, să semneze pentru Farul, chiar dacă trebuie să bag mâna adânc în buzunar, să găsesc soluție„, a spus Gică Hagi după victoria cu Poli Iaşi.

Farul Constanţa – Poli Iaşi 2-0

La Ovidiu, ieşenii au avut prima ocazie mare, în minutul 7, la şutul lui Andrei Gheorghiţă, care a scăpat singur cu portarul gazdelor, dar Buzbuchi a respins. Rivaldinho a deschis scorul în minutul 34, cu un şut din careu, la pasa lui Cristian Ganea. La numai patru minute după gol din cauza unor descărcări electrice, nocturna stadionului de la Ovidiu s-a stins, iar arbitrul a oprit meciul pentru nouă minute. Partida s-a reluat şi prima repriză a fost prelungită cu 16 minute, iar în minutul 45+11 Gabi Iancu a majorat scorul de pe tabelă cu o lovitură de cap, din centrarea lui Grameni.

Reclamă
Reclamă 4

După pauză Ştefanovici a ratat o ocazie mare pentru oaspeţi, în minutul 60, dar meciul a fost întrerupt în minutul 65, pentru a doua oară, din cauza condiţiilor atmosferice, la Ovidiu plouând torenţial. Partida s-a reluat după alte zece minute de pauză, dar pe tabelă nu s-au mai produs modificări şi Farul a reuşit prima victorie a sezonului, urcând pe locul 7 în campionat, cu 4 puncte. Poli Iaşi este pe locul 12, cu 3 puncte.

FARUL: Buzbuchi – M. Popescu, M. Bălaşa, Gustavo Marins (D. Sîrbu 56), Cr. Ganea – Vînă, Nedelcu (V. Dican 56), Grameni – G. Iancu (Dănuleasa 77), Rivaldinho (Doicaru 77), N. Grigoryan (Radaslavescu 63). ANTRENOR: Gheorghe Hagi

POLI IAŞI: J. Fernandez – Todoroski, Fl. Ilie, Samayoa, R. Ispas (Atanaskoski 76) – Gouet, Bordeianu – Tailson (Harrison 76), A. Roman (Miskovic 76), V. Gheorghe (Kamberi 46) – A. Gheorghiţă (Ştefanovici 46). ANTRENOR: Anthony Da Silva

Reclamă

Cartonaşe galbene: Gustavo Marins 26, V. Dican 79 / Todoroski 45+11, R. Ispas 55

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:42

LIVE TEXTNovak Djokovic – Carlos Alcaraz se joacă ACUM. Marea finală de la Jocurile Olimpice 2024

14:25

„Frumoasa mea mamă, Ursula, a decedat!” Neil Lennon este în doliu! Veste cruntă primită de antrenorul Rapidului

13:58

Universitatea Craiova – Petrolul LIVE TEXT, 19:00! Oltenii lui Costel Gâlcă pot urca pe primul loc în Liga 1. Echipele probabile

13:57

Bianca Ghelber s-a calificat în finala de la aruncarea ciocanului

13:12

Stella Rutto, dezvăluire incredibilă după ce a ratat finala la 3000 de metri obstacole: „Probabil din cauza statului în avion”

13:04

Nebunie totală în Supercupa Portugaliei! Sporting a condus cu 3-0 după 24 de minute, dar FC Porto a avut o revenire colosală

1 FotoImagini de senzaţie cu Ianis Hagi şi Elena în luna de miere. Paradisul unde au plecat cei doi: „Ce frumuseţe!” 2 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 8 | O nouă MEDALIE DE AUR la canotaj! Echipajul de 8+1 feminin a făcut spectacol 3 Foto„Băi, nu vă e ruşine?” Sandu Lungu a răbufnit din cauza scandalului uriaş de la Jocurile Olimpice: „Până unde merge nesimţirea?” 4 Farul Constanța – Poli Iași 2-0. Prima victorie pentru Gică Hagi în noul sezon. Meciul de la Ovidiu, întrerupt de două ori! 5 David Popovici, martorul unui scandal incredibil. Dezvăluirea momentului. „Am vrut să şterg acea umilinţă” 6 Andrei Nicolescu a anunţat noi transferuri la Dinamo! Ce i-a transmis Mircea Lucescu: „M-a încântat”
Citește și