Închide meniul

Farul Constanța – Poli Iași 2-0. Prima victorie pentru Gică Hagi în noul sezon. Meciul de la Ovidiu, întrerupt de două ori!

Alex Ioniță Publicat: 3 august 2024, 22:40

Reclamă
Farul Constanța – Poli Iași 2-0. Prima victorie pentru Gică Hagi în noul sezon. Meciul de la Ovidiu, întrerupt de două ori!

Farul Constanța - Poli Iași 2-0 LIVE TEXT

Gică Hagi, în timpul unui meci / Profimediaimages

Meciul Farul Constanța – Poli Iași, scor 2-0, din etapa a 4-a a Ligii 1, a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Gică Hagi „a spart gheaţa” şi a obţinut prima victorie stagională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul a fost unul cu probleme şi a fost întrerupt de două ori de arbitrul Horia Mladinovic. Mai întâi au fost probleme cu nocturna şi s-a aşteptat remedierea situaţiei. În repriza secundă a fost o „rupere de nori” la Ovidiu şi jucătorii au fost trimişi la cabine. Gică Hagi a făcut mai multe crize de nervi.

Golurile au fost marcate de Rivaldinho (34) şi Gabi Iancu (45+11). Constănţenii au părăsit astfel ultimul loc din Liga 1. Pentru Farul urmează chiar meciul împotriva campioanei en-titre, FCSB. Poli Iaşi va primi vizita lui Dinamo.

Farul Constanța – Poli Iași 2-0

Min. 90: Final de meci!

Min. 67: Ocazie rarisimă pentru Farul! Radaslavescu a scăpat singur cu Fernandez, dar a ajuns cu dificultate în dreptul careului advers. În cele din urmă, şutul său a fost complet ratat şi nu a prins spaţiul porţii.

Reclamă
Reclamă 4

Min. 66: S-a reluat meciul, după ce ploaia şi-a redus din intensitate.

Min. 65: Este „rupere” de nori la Ovidiu! Arbitrul le-a făcut semn jucătorilor să meargă la cabine! Meciul a fost din nou întrerupt.

Min. 46: S-a reluat meciul.

Reclamă

Min. 45+16: Finalul primei reprize.

Min. 45+13: Rivaldinho a scăpat singur cu portarul moldovenilor, dar a şutat în bară.

Min. 45+11: Farul – Poli Iaşi 2-0. Gabi Iancu a dublat avantajul constănţenilor, după o fază fixă. A reluat mingea în poartă, cu o lovitură imparabilă de cap.

Min. 45+4: S-a reluat partida de la Ovidiu! În cazul în care nocturna va pica din nou, Farul pierde meciul cu 0-3.

Update 21.51: S-a pus în funcţiune generatorul de la stadion. Meciul se poate relua.

Update 21.45: A picat de tot nocturna! Este beznă totală la Ovidiu.

Update 21.40: Gică Hagi a avut mai multe reacţii nervoase la marginea terenului. Se ceartă cu angajaţii!

Min. 36: A picat nocturna la Ovidiu! Emoţii uriaşe pentru „Regele” Hagi.

Min. 34: Farul – Poli Iaşi 1-0. Cristi Ganea a centrat perfect în faţa careului, iar Rivaldinho a reuşit să trimită mingea în poartă!

Min. 1: A început partida.

Farul: Buzbuchi – M. Popescu, Bălașa, Gustavo, Cr. Ganea – Vînă, Nedelcu, Grameni – G. Iancu, Rivaldinho, Grygoryan
Rezerve: Ducan, Sîrbu, Dănuleasa, Grosu, Queirós, Radaslavescu, Casap, N. Popescu, Dican, A. Ciobanu, Doicaru, Al. Stoian
Antrenor: Gheorghe Hagi

Poli Iași: J. Fernandez – Todoroski, Fl. Ilie, Samayoa, R. Ispas – A. Roman, Bordeianu – Tailson, Gouet, V. Gheorghe – A. Gheorghiță
Rezerve: T. Niga, Atanaskoski, Guilherme, Claudio Da Silva, Stefanovici, Itu, Miskovic, D. Ciobanu, M. Tănasă, L. Mihai, Harrison, Kamberi
Antrenor: Tony da Silva

Farul primește vizita echipei din Iași după ce, în etapa precedentă de Liga 1, a fost învinsă surprinzător de FC Botoșani, cu scorul de 0-1.

Și Poli Iași vine la Ovidiu după o înfrângere. Elevii lui Tony da Silva au cedat în fața nou promovatei Gloria Buzău, cu scorul de 1-2.

Gică Hagi, mesaj pentru Louis Munteanu după transferul la CFR Cluj!

Gică Hagi a avut un mesaj pentru Louis Munteanu, după transferul acestuia la CFR Cluj. Antrenorul de la Farul Constanța nu și-a uitat fostul elev și a vorbit despre acesta, în cadrul unei conferințe de presă.

Louis Munteanu a fost achiziționat de CFR Cluj de la Fiorentina, în schimbul unei sume de aproximativ 2,3 milioane de euro. Atacantul care a fost împrumutat, în ultimele două sezoane, la Farul a mai fost și pe lista de transferuri a celor de la FCSB și Rapid.

„Regele” a transmis faptul că îi urează multă baftă în tricoul echipei antrenate de Dan Petrescu și că atacantul pe care „l-a crescu” și-a făcut datoria în timpul în care a fost legitimat la Farul.

„El are drumul lui. Important e că, atunci când a fost la noi, și-a făcut datoria foarte bine. E un jucător pe care l-am crescut aici. El are drumul lui în viață, își hotărăște drumul lui. Noi, de aici, îi urăm baftă”, a spus Gică Hagi, în cadrul unei conferințe de presă.

De asemenea, Hagi a recunoscut că își mai dorește un atacant la Farul Constanța, din cauza faptului că, în momentul de față, nu are alternative pentru această poziție.

„E clar că în atac trebuie să aducem, să avem alternative mai multe. S-a accidentat și Cojocaru, care era acolo și ne puneam baza în el, însă s-a accidentat destul de rău. Sperăm să aducem ceva, chiar trebuie alternative mai bune și mai viabile în atac. Nu numai copiii foarte buni care vin din spate. Pentru ei e încă devreme să le punem o presiune”, a mai adăugat Gică Hagi.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:16

Julien Alfred a cucerit aurul la 100 m. Moment istoric la Jocurile Olimpice. Victorie în faţa favoritei Sha’Carri Richardson

22:54

FotoImagini apocaliptice la Ovidiu! Meciul a fost întrerupt în repriza a doua din cauza furtunii

22:33

Andreea Elena Taloş s-a clasat pe locul 10 în finala de triplusalt: „Mi-am îndeplinit cel mai mare vis!”

21:53

FotoNocturna a cedat la Farul – Poli Iaşi! Gică Hagi, criză de nervi la marginea terenului

21:25

„Ce urmează pentru mine?” David Popovici, reacţie sinceră după ce s-a întors acasă cu două medalii de la Jocurile Olimpice 2024

20:52

Prin ce trece Jose Mourinho din cauza lui Istvan Kovacs: „Şi-a pierdut somnul şi are mare anxietate!”. Dezvăluiri din interior

1 FotoImagini de senzaţie cu Ianis Hagi şi Elena în luna de miere. Paradisul unde au plecat cei doi: „Ce frumuseţe!” 2 FotoCâţi bani a primit solistul din momentul controversat al „Cinei cea de Taină”, de la deschiderea Jocurilor Olimpice 3 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 7 | România a obţinut două medalii de argint la canotaj 4 Foto„Incompetenţi şi furioşi!” Reacţii fără precedent, după scandalul de dopaj din finala de 100 m liber de la Jocurile Olimpice 5 Dinamo – Gloria Buzău 4-1. „Câinii” au făcut spectacol de ziua lui Cornel Dinu şi sunt pe locul 2 în Liga 1! „Dublă” Politic 6 FotoDavid Popovici, aşteptat cu flori pe aeroport la revenirea în România: „E nevoie de bani investiţi în sport”
Citește și