Închide meniul
LIVE TEXT

Universitatea Craiova – Petrolul 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă pot urca pe primul loc în Liga 1

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 august 2024, 19:01

Reclamă
Universitatea Craiova – Petrolul 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă pot urca pe primul loc în Liga 1

Meciul Universitatea Craiova - Petrolul, din etapa a 4-a a Ligii 1, va fi LIVE TEXT pe AS.ro. Oltenii, fără căpitanul Nicuşor Bancu

Costel Gâlcă, după un meci al Universităţii Craiova / Profimediaimages

Meciul Universitatea Craiova – Petrolul, din etapa a 4-a a Ligii 1, va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro. Oltenii au şansa de a urca pe primul loc în clasament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eliminaţi din cupele europene, jucătorii lui Costel Gâlcă se pot „răzbuna” în campionat. Etapa trecută s-au impus chiar în Gruia, cu CFR-ul lui Dan Petrescu.

LIVE TEXT | Universitatea Craiova – Petrolul 0-0

Min. 1: A început partida!

Echipele de start:

UNIVERSITATEA CRAIOVA (4-2-3-1): L. Popescu – Vlădoiu, Maldonado, Zajkov, Ndong – Oshima, Mekvabishvili – Baiaram, Houri, Mitriță (cpt.) – Ivan
Rezerve: S. Lung jr., Lazar – Căpățînă, Gașpăr, Sierra, Badelj, Al. Crețu, Bană, Danciu, Paradela, Mora, Koljic
Absent: Bancu (învoit)
Antrenor Constantin Gâlcă

Reclamă
Reclamă 4

PETROLUL (4-2-3-1): Zima – Ricardinho, Papp, Huja, Dumitriu – T. Keita, Jyry – D. Radu, Hanca, Grozav (cpt.) – Tudorie
Rezerve: Eșanu, Bălbărău – Stănică, Tolea, Mateiu, Boțogan, M. Bratu, M. Rădulescu, D. Ilie, R. Bucur
Absenți: Țicu (accidentat)
Antrenor Mehmet Topal

Stadion „Ion Oblemenco”
Arbitru Ionuț Coza (Cernica). Asistenți Vasile Marinescu (București), Florian Vișan (Galați)
Arbitru VAR Iulian Dima (București). Asistent VAR Raul Ghiciulescu (Lugoj)

Gazdele din Bănie trebuie să se descurce fără Nicuşor Bancu, cel care trece prin momente horror. Tatăl căpitanului Universităţii Craiova s-ar fi sinucis. Nefericitul moment a avut loc pe 3 august, când bărbatul în vârstă de 61 de ani s-ar fi spânzurat în curtea casei din judeţul Olt.

Reclamă

Veste tristă astăzi. Tatăl lui Nicușor Bancu s-a stins din viață. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Suntem alături de căpitanul nostru în aceste momente grele pentru el”, a postat Universitatea Craiova pe contul oficial de Facebook.

Costel Gâlcă anunţă modificări în primul 11, după eliminarea din Conference League.

„Avem un meci foarte greu în campionat, pentru că echipa vine după un meci cu o încărcătură fizică și psihică foarte mare. E foarte important cum ne recupărăm, Petrolul are jucători cu experiență. Au câștigat în fața Rapidului, trebuie să fim foarte atenți.

Toți sunt apți pentru joc, să vedem cum stăm cu încărcătura fizică. Cu siguranță o să schimbăm câțiva jucători, să aducem prospețime în echipă. Echipele mici dau foarte mult în general, dar să nu uităm că Petrolul are o istorie în spate, au dat mulți jucători în fotbalul românesc. Ne dorim să facem un meci bun, să luăm cele trei puncte și să continuăm pe acest drum„, a declarat Costel Gâlcă la conferinţa de presă.

Petrolul vine două rezultate total opuse. „Lupii” au cedat cu 1-4 cu Dinamo şi au învins-o cu 1-0 pe Rapid. Sunt pe locul 9 în clasamentul Ligii 1.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:58

Carlos Alcaraz a plâns la interviu după ce a pierdut finala cu Novak Djokovic, de la Jocurile Olimpice: „Mă doare!”

18:34

CIO a reacţionat în scandalul pugilistelor acuzate că ar fi bărbaţi: „Testele au fost nelegitime şi lipsite de credibilitate”

18:29

Novak Djokovic, prima reacție după ce l-a învins pe Carlos Alcaraz și a câștigat aurul olimpic: „Sunt în stare de șoc!”

18:01

FotoNovak Djokovic a devenit campion olimpic! Sârbul a izbucnit în lacrimi după ce a cucerit singurul trofeu care îi mai lipsea!

17:56

Horațiu Moldovan, pe lista unei echipe din La Liga! Clubul care îl vrea titular pe portarul de la Atletico Madrid

17:51

EXCLUSIVAncuţa Bodnar şi Simona Radiş au scris din nou istorie pentru România: „A fost înălţător. Pentru noi, sunt două medalii de aur”

1 FotoImagini de senzaţie cu Ianis Hagi şi Elena în luna de miere. Paradisul unde au plecat cei doi: „Ce frumuseţe!” 2 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 8 | O nouă MEDALIE DE AUR la canotaj! Echipajul de 8+1 feminin a făcut spectacol 3 Foto„Băi, nu vă e ruşine?” Sandu Lungu a răbufnit din cauza scandalului uriaş de la Jocurile Olimpice: „Până unde merge nesimţirea?” 4 Farul Constanța – Poli Iași 2-0. Prima victorie pentru Gică Hagi în noul sezon. Meciul de la Ovidiu, întrerupt de două ori! 5 FotoSchimbare radicală anunţată de Ion Ţiriac, la cinci zile după ce miliardarul i-a promis un cadou uriaş lui David Popovici 6 David Popovici, martorul unui scandal incredibil. Dezvăluirea momentului. „Am vrut să şterg acea umilinţă”
Citește și