Închide meniul

Universitatea Craiova – Petrolul LIVE TEXT, 19:00! Oltenii lui Costel Gâlcă pot urca pe primul loc în Liga 1. Echipele probabile

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 august 2024, 13:58

Reclamă
Universitatea Craiova – Petrolul LIVE TEXT, 19:00! Oltenii lui Costel Gâlcă pot urca pe primul loc în Liga 1. Echipele probabile

Meciul Universitatea Craiova - Petrolul, din etapa a 4-a a Ligii 1, va fi LIVE TEXT pe AS.ro. Oltenii, fără căpitanul Nicuşor Bancu

Costel Gâlcă, după un meci al Universităţii Craiova / Profimediaimages

Meciul Universitatea Craiova – Petrolul, din etapa a 4-a a Ligii 1, va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro. Oltenii au şansa de a urca pe primul loc în clasament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eliminaţi din cupele europene, jucătorii lui Costel Gâlcă se pot „răzbuna” în campionat. Etapa trecută s-au impus chiar în Gruia, cu CFR-ul lui Dan Petrescu.

Universitatea Craiova – Petrolul LIVE TEXT. Echipele probabile

Universitatea Craiova: L. Popescu – Vlădoiu, Zajkov, Maldonado, Ndong – Oshima, Houri – Baiaram, Al. Crețu, Paradela – Koljic
Rezerve: S. Lung, Sierra, Mekvasbishvili, Mitriță, Bană, A. Ivan, Mora, Căpățînă, D. Barbu, Badelj
Antrenor: Constantin Gâlcă

Petrolul: Zima – Ricardinho, Papp, Huja, Țicu – Keita, Jyry – D. Radu, Hanca, Grozav – Berisha.
Rezerve: Bălbărău, Eșanu, Tolea, Stănică, Boțogan, Mateiu, Tudorie, L. Dumitriu, M. Bratu, D. Ilie, M. Rădulescu
Antrenor Mehmet Topal

Gazdele din Bănie trebuie să se descurce fără Nicuşor Bancu, cel care trece prin momente horror. Tatăl căpitanului Universităţii Craiova s-ar fi sinucis. Nefericitul moment a avut loc pe 3 august, când bărbatul în vârstă de 61 de ani s-ar fi spânzurat în curtea casei din judeţul Olt.

Reclamă
Reclamă 4

Veste tristă astăzi. Tatăl lui Nicușor Bancu s-a stins din viață. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Suntem alături de căpitanul nostru în aceste momente grele pentru el”, a postat Universitatea Craiova pe contul oficial de Facebook.

Costel Gâlcă anunţă modificări în primul 11, după eliminarea din Conference League.

Reclamă

„Avem un meci foarte greu în campionat, pentru că echipa vine după un meci cu o încărcătură fizică și psihică foarte mare. E foarte important cum ne recupărăm, Petrolul are jucători cu experiență. Au câștigat în fața Rapidului, trebuie să fim foarte atenți.

Toți sunt apți pentru joc, să vedem cum stăm cu încărcătura fizică. Cu siguranță o să schimbăm câțiva jucători, să aducem prospețime în echipă. Echipele mici dau foarte mult în general, dar să nu uităm că Petrolul are o istorie în spate, au dat mulți jucători în fotbalul românesc. Ne dorim să facem un meci bun, să luăm cele trei puncte și să continuăm pe acest drum„, a declarat Costel Gâlcă la conferinţa de presă.

Petrolul vine două rezultate total opuse. „Lupii” au cedat cu 1-4 cu Dinamo şi au învins-o cu 1-0 pe Rapid. Sunt pe locul 9 în clasamentul Ligii 1.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:00

LIVE TEXTNovak Djokovic – Carlos Alcaraz 7-6, 1-1! Sârbul a câştigat primul set în marea finală de la Jocurile Olimpice 2024

16:47

„Bombă!” Claudiu Keșeru a semnat în străinătate și a acceptat un salariu uimitor. S-a întors în țara în care a scris istorie

16:27

Un campion cu FCSB e aproape de plecare, înainte de „dubla” cu Sparta Praga! Echipa la care este așteptat

15:22

Premii incredibile pentru titlul olimpic: cinci vaci, scutire de stagiul militar, un apartament sau un diamant

15:17

Bianca Ghelber şi-a dezvăluit obiectivul, după calificarea în finala de la aruncarea ciocanului: „Îmi doresc din tot sufletul!”

14:25

„Frumoasa mea mamă, Ursula, a decedat!” Neil Lennon este în doliu! Veste cruntă primită de antrenorul Rapidului

1 FotoImagini de senzaţie cu Ianis Hagi şi Elena în luna de miere. Paradisul unde au plecat cei doi: „Ce frumuseţe!” 2 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 8 | O nouă MEDALIE DE AUR la canotaj! Echipajul de 8+1 feminin a făcut spectacol 3 Foto„Băi, nu vă e ruşine?” Sandu Lungu a răbufnit din cauza scandalului uriaş de la Jocurile Olimpice: „Până unde merge nesimţirea?” 4 Farul Constanța – Poli Iași 2-0. Prima victorie pentru Gică Hagi în noul sezon. Meciul de la Ovidiu, întrerupt de două ori! 5 FotoSchimbare radicală anunţată de Ion Ţiriac, la cinci zile după ce miliardarul i-a promis un cadou uriaş lui David Popovici 6 David Popovici, martorul unui scandal incredibil. Dezvăluirea momentului. „Am vrut să şterg acea umilinţă”
Citește și