Închide meniul

Nicolae Dică se întoarce în Ghencea, pentru duelul cu Steaua! Antrenorul de la FC Argeș, mesaj direct pentru Daniel Oprița

Alex Ioniță Publicat: 4 august 2024, 17:13

Reclamă
Nicolae Dică se întoarce în Ghencea, pentru duelul cu Steaua! Antrenorul de la FC Argeș, mesaj direct pentru Daniel Oprița

Nicolae Dică se întoarce în Ghencea, pentru duelul cu Steaua!

Nicolae Dică / Profimedia

Nicolae Dică se întoarce în Ghencea, pentru duelul cu Steaua! Tehnicianul care o pregătește în prezent pe FC Argeș a vorbit despre primul duel al echipei sale, din noul sezon de Liga a 2-a.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nick” și-a început al doilea mandat la echipa din Pitești în această vară și are ca obiectiv promovarea în Liga 1. În cariera sa de antrenor fostul internațional le-a mai pregătit pe SCM Pitești, FCSB, Mioveni, FCU Craiova și Voluntari.

Nicolae Dică se întoarce în Ghencea, pentru duelul cu Steaua!

Înaintea meciului cu Steaua, din prima etapă a sezonului de Liga a 2-a, Nicolae Dică a transmis că se așteaptă la un duel dificil, împotriva echipei antrenate de Daniel Oprița.

Nicolae Dică a vorbit și despre fostul său, de la FCSB și a transmis că are o relație bună cu acesta.

„Va fi un meci foarte greu, jucăm în deplasare, cu o echipă bună, care are un antrenor bun, de patru ani la echipă. E un nucleu format acolo, s-au adus și acum câțiva jucători, dar în primul 11 cred că vor intra doar doi jucători noi. Va fi o partidă dificilă, dar trebuie să fim pregătiți.

Reclamă
Reclamă 4

E o echipă bună acolo, suporterii vor fi alături de ea, dar jucăm pe un stadion superb, am fost cu echipa națională acolo. Trebuie să avem curaj, plăcere de a juca, asta ne trebuie pentru marți.

Oprița e fostul meu coleg, am colaborat la Pitești, am jucat la Steaua (n.r. – se referă la FCSB, nu la Steaua) împreună, suntem prieteni. Dar, marți uităm de tot!”, a spus Nicolae Dică, la conferința de presă.

„Am fost mazilit să nu ajung comandant” Acuzaţii dure la adresa clubului CSA Steaua: „Nu se dorește să se intre în legalitate”

Acuzaţii dure la adresa clubului CSA Steaua au fost aduse de Vasile Tînjală, colonel în rezervă şi fost șef de serviciu la CSA Steaua timp de 20 de ani.

Reclamă

Vasile Tînjală a susţinut că nu ar fi fost lăsat să devină comandant la clubul sportiv al Armatei.

„Ca fost sportiv de performanță în rugby, la Rulmentul Bârlad, și timp de 20 de ani petrecuți la Clubul Sportiv al Armatei Steaua ca ofițer în diferite funcții importante, doresc să aduc în discuție statutul echipei de fotbal al CSA Steaua București, mai nou Steaua București. De ce nu se dorește să se intre în legalitate? Două organe competente pot să facă acest lucru.

Primul este FRF, prin președintele acesteia, aducând o modificarea scurtă și concisa în statutul FRF că și echipele (cluburile) guvernamentale din România pot să fie finanțate de la orice Minister, organe centrale și locale din subordinea căreia fac parte și cu aceasta s-ar rezolva marea problemă cu finanțarea din bani publici.

Și a doua entitate care poate să rezolve problema ar fi Guvernul printr-un ordin de ministru, tot la fel printr-un ordin scris de Ministru, pentru rezolvarea speței în cauză”, a declarat Vasile Tînjală pentru fanatik.ro.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:13

„A fost ultimul tău meci?” Alex Mitriță, mesaj clar despre plecarea de la Universitatea Craiova după 0-0 cu Petrolul

21:03

CFR Cluj – U Cluj LIVE TEXT, 22:00! Derby spectaculos în Gruia. Louis Munteanu, titular! Echipele de start

20:49

Mihai Covaliu, mesaj superb despre performanțele României de la Jocurile Olimpice: „Românii încă știu să se bucure!”

20:48

Kaylia Nemour a scris istorie la Jocurile Olimpice de la Paris! E prima gimnastă din Africa ce a reuşit să ia ia aurul olimpic!

20:30

FotoSuma pe care o va primi lunar, pentru tot restul vieţii, Novak Djokovic de la statul sârb, după ce a devenit campion olimpic!

20:22

UPDATEVIDEO | Dennis Man, „dublă” în amicalul Parma – Atalanta! Românul a uimit pe toată lumea cu două reușite de senzație

1 FotoImagini de senzaţie cu Ianis Hagi şi Elena în luna de miere. Paradisul unde au plecat cei doi: „Ce frumuseţe!” 2 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 8 | O nouă MEDALIE DE AUR la canotaj! Echipajul de 8+1 feminin a făcut spectacol 3 FotoNovak Djokovic a devenit campion olimpic! Sârbul a izbucnit în lacrimi după ce a cucerit singurul trofeu care îi mai lipsea! 4 Foto„Băi, nu vă e ruşine?” Sandu Lungu a răbufnit din cauza scandalului uriaş de la Jocurile Olimpice: „Până unde merge nesimţirea?” 5 Farul Constanța – Poli Iași 2-0. Prima victorie pentru Gică Hagi în noul sezon. Meciul de la Ovidiu, întrerupt de două ori! 6 FotoSchimbare radicală anunţată de Ion Ţiriac, la cinci zile după ce miliardarul i-a promis un cadou uriaş lui David Popovici
Citește și