Închide meniul

Kaylia Nemour a scris istorie la Jocurile Olimpice de la Paris! E prima gimnastă din Africa ce a reuşit să ia ia aurul olimpic!

Publicat: 4 august 2024, 20:48

Reclamă
Kaylia Nemour a scris istorie la Jocurile Olimpice de la Paris! E prima gimnastă din Africa ce a reuşit să ia ia aurul olimpic!

Kaylia Nemour a scris istorie la Jocurile Olimpice de la Paris!

Kaylia Nemour, în lacrimi după ce a devenit campioană olimpică / Profimedia Images

Kaylia Nemour a scris istorie la Jocurile Olimpice de la Paris! Ea a devenit prima campionă olimpică la gimnastică din istoria Africii!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gimnasta algeriană Kaylia Nemour a câştigat, duminică, medalia de aur în finală la paralele, la Jocurile Olimpice de la Paris. România va avea reprezentare, luni, în finalele de la bârnă şi sol.

Kaylia Nemour a scris istorie la Jocurile Olimpice de la Paris! E prima gimnastă din Africa ce a reuşit să ia ia aurul olimpic!

Kaylia Nemour a fost notată cu 15.700, cu care a obţinut aurul olimpic, iar pe podium au mai urcat Qiyuan Qiu (China, 15.500) şi Sunisa Lee (SUA, 14.800), potrivit news.ro.

În prima finală pe aparate la feminin, săriturile, medalia de aur a fost câştigată de Simone Biles (SUA). Luni vor avea loc finale în care şi România este reprezentată, prin Sabrina Maneca Voinea la bârnă şi sol, respectiv Ana Maria Bărbosu la sol.

La individual-compus, medalia de aur a revenit gimnastei Simone Biles, care a câştigat aurul olimpic şi în competiţia pe echipe, în care România a revenit după 12 ani şi s-a clasat pe locul 7.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:44 5 aug.

Dan Petrescu, devastat după înfrângerea cu U Cluj: „Nu îmi vine să cred”! Ce a spus despre Louis Munteanu, care a debutat la CFR

0:24 5 aug.

Ovidiu Popescu, prima reacție după ce a marcat în CFR Cluj – U Cluj 2-3: „Putem face o figură frumoasă!”

0:22 5 aug.

Dan Nistor nu l-a uitat pe finul Nicuşor Bancu după victoria cu CFR Cluj! Mesajul jucătorului lui U Cluj pentru finul său

0:15 5 aug.

Ioan Ovidiu Sabău, cu picioarele pe pământ după victoria cu CFR Cluj: „Încă nu am realizat nimic”

0:14 5 aug.

Răzvan Sava nu i-a menajat pe fundaşii lui CFR după înfrângerea cu U Cluj: „E frustrant”! Ce a spus despre transfer

0:05 5 aug.

Sara Errani şi Jasmine Paolini, campioane olimpice la dublu! Victorie dramatică în finală

1 FotoNovak Djokovic a devenit campion olimpic! Sârbul a izbucnit în lacrimi după ce a cucerit singurul trofeu care îi mai lipsea! 2 FotoSuma pe care o va primi lunar, pentru tot restul vieţii, Novak Djokovic de la statul sârb, după ce a devenit campion olimpic! 3 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 9 | Speranţe tricolore la atletism. Bianca Ghelber s-a calificat în finală 4 FotoSchimbare radicală anunţată de Ion Ţiriac, la cinci zile după ce miliardarul i-a promis un cadou uriaş lui David Popovici 5 CFR Cluj – U Cluj 2-3! Derby „nebun” în Gruia! Dan Nistor, gol şi pasă de gol! Ovidiu Popescu, primul gol pentru U Cluj 6 FotoCele mai frumoase imagini după ce Novak Djokovic a devenit campion olimpic! Sârbul şi-a încununat cariera cu un trofeu uriaş!
Citește și