Închide meniul

Kaylia Nemour a scris istorie la Jocurile Olimpice de la Paris! E prima gimnastă din Africa ce a reuşit să ia ia aurul olimpic!

Publicat: 4 august 2024, 20:48

Reclamă
Kaylia Nemour a scris istorie la Jocurile Olimpice de la Paris! E prima gimnastă din Africa ce a reuşit să ia ia aurul olimpic!

Kaylia Nemour a scris istorie la Jocurile Olimpice de la Paris!

Kaylia Nemour, în lacrimi după ce a devenit campioană olimpică / Profimedia Images

Kaylia Nemour a scris istorie la Jocurile Olimpice de la Paris! Ea a devenit prima campionă olimpică la gimnastică din istoria Africii!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gimnasta algeriană Kaylia Nemour a câştigat, duminică, medalia de aur în finală la paralele, la Jocurile Olimpice de la Paris. România va avea reprezentare, luni, în finalele de la bârnă şi sol.

Kaylia Nemour a scris istorie la Jocurile Olimpice de la Paris! E prima gimnastă din Africa ce a reuşit să ia ia aurul olimpic!

Kaylia Nemour a fost notată cu 15.700, cu care a obţinut aurul olimpic, iar pe podium au mai urcat Qiyuan Qiu (China, 15.500) şi Sunisa Lee (SUA, 14.800), potrivit news.ro.

În prima finală pe aparate la feminin, săriturile, medalia de aur a fost câştigată de Simone Biles (SUA). Luni vor avea loc finale în care şi România este reprezentată, prin Sabrina Maneca Voinea la bârnă şi sol, respectiv Ana Maria Bărbosu la sol.

La individual-compus, medalia de aur a revenit gimnastei Simone Biles, care a câştigat aurul olimpic şi în competiţia pe echipe, în care România a revenit după 12 ani şi s-a clasat pe locul 7.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:49

VideoUPDATE | Incidente în tribune la derby-ul Clujului, dintre CFR şi U! Soțul Vlăduței Lupău, implicat în scandal

22:45

FotoPan Zhanle, o nouă performanţă uriaşă după ce a luat aurul la 100 de metri liber cu record mondial!

22:33

Adrian Păun, gol superb în CFR Cluj – U Cluj! A trimis mingea în poartă cu o „foarfecă” de senzație

22:21

LIVE TEXTCFR Cluj – U Cluj 1-0! Adrian Păun a deschis scorul din foarfecă! Louis Munteanu, debut la CFR

22:16

Ce poreclă i-au pus italienii lui Dennis Man, după ce românul a marcat o „dublă” în amicalul Parma – Atalanta 4-1!

21:37

Gicu Grozav cere noi transferuri la Petrolul: „Sper că vor mai veni jucători”! A anunţat obiectivul uriaş al echipei!

1 FotoImagini de senzaţie cu Ianis Hagi şi Elena în luna de miere. Paradisul unde au plecat cei doi: „Ce frumuseţe!” 2 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 8 | O nouă MEDALIE DE AUR la canotaj! Echipajul de 8+1 feminin a făcut spectacol 3 FotoNovak Djokovic a devenit campion olimpic! Sârbul a izbucnit în lacrimi după ce a cucerit singurul trofeu care îi mai lipsea! 4 Foto„Băi, nu vă e ruşine?” Sandu Lungu a răbufnit din cauza scandalului uriaş de la Jocurile Olimpice: „Până unde merge nesimţirea?” 5 Farul Constanța – Poli Iași 2-0. Prima victorie pentru Gică Hagi în noul sezon. Meciul de la Ovidiu, întrerupt de două ori! 6 FotoSuma pe care o va primi lunar, pentru tot restul vieţii, Novak Djokovic de la statul sârb, după ce a devenit campion olimpic!
Citește și