Închide meniul
Foto

Iubita fiului Nadiei Comăneci a atras toate privirile la Jocurile Olimpice. Imagini de senzaţie la Paris

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 august 2024, 11:50

Reclamă
Iubita fiului Nadiei Comăneci a atras toate privirile la Jocurile Olimpice. Imagini de senzaţie la Paris

Iubita fiului Nadiei Comăneci a atras toate privirile la Jocurile Olimpice

Nadia Comăneci, la un eveniment / Profimediaimages

Iubita fiului Nadiei Comăneci a atras toate privirile la Jocurile Olimpice. Dylan a venit alături de părinţii săi, dar şi de superba sa iubită la Paris, pentru Jocurile Olimpice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dylan este unicul fiu al Nadiei Comăneci şi trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Scarlette. Aceasta are o relaţie foarte bună şi cu Nadia Comăneci. (VEZI IMAGINI SUPERBE ÎN GALERIA FOTO CU IUBITA FIULUI NADIEI COMĂNECI)

Iubita fiului Nadiei Comăneci a atras toate privirile la Jocurile Olimpice

Cei doi au o relaţi perfectă, lucru ce a fost confirmat în trecut şi de Nadia Comăneci. Se înțeleg foarte bine și asta mă bucură cel mai mult. Sunt colegi de școală”, a declarat Nadia Comăneci pentru prosport.ro despre relaţia lui Dylan. La Paris, unicul fiu al Nadiei Comăneci a făcut senzaţie alături de iubita sa.

Nadia Comăneci este considerată unul dintre cei mai mari sportivi din istoria României. Nadia Comăneci este căsătorită cu Bart Conner şi au împreună un băiat: pe Dylan.

Nadia Comăneci a emigrat în Statele Unite în 1989

Nadia Comăneci s-a retras din activitatea competiţională în 1984, având în palmares 25 de medalii câştigate la Jocuri Olimpice, Campionate Mondiale şi Campionate Europene, dintre care 16 de aur.

Reclamă
Reclamă 4

În codul de punctaj al Federaţiei Internaţionale de Gimnastică (FIG), la paralele inegale sunt incluse două elemente denumite „coborâre Comăneci” şi „salt Comăneci”.

În noiembrie 1989, Nadia a emigrat în Statele Unite ale Americii, apoi în Canada, după care a revenit în SUA şi s-a stabilit la Oklahoma. S-a căsătorit cu Bart Conner, campion de gimnastică al SUA şi campion olimpic. Cei doi au un băiat, Dylan Paul, născut în 2006.

În 1996 a fost aleasă preşedinte de onoare al Federaţiei Române de Gimnastică (FRG). Fundaţia americană pentru Sport Feminin (WSF), care anual premiază femeile cu merite deosebite în sport, i-a acordat „Premiul Flo Hyman” în 1998. De asemenea, Nadia şi performanţele sale remarcabile au fost incluse în „Hall of Fame” al gimnasticii mondiale.

Reclamă

După JO Montreal a devenit Maestru Emerit al Sportului. În 1984, Comitetul Internaţional Olimpic i-a acordat „Ordinul Olimpic de argint”, pentru meritele deosebite în domeniul sportului şi servicii remarcabile aduse cauzei olimpice. Din partea Comitetului Olimpic Român a primit „Colanul Olimpic”.

Care va fi numărul total de medalii câştigate de Team Romania la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:42

Viorel Moldovan nu s-a ferit de cuvinte după Rapid – Sepsi 2-2: „Execrabil”! Mesaj despre Marius Şumudică: „E binevenit”

0:24

„Ne-au călcat în picioare, nu legăm trei pase!” Claudiu Petrila, devastat după Rapid – Sepsi 2-2. Care e noul obiectiv al echipei

0:10

„Demisia, demisia!” Galeria Rapidului a început „revoluţia”! Numele antrenorului cerut insistent de ultraşi în Giuleşti!

23:55 5 aug.

Rapid – Sepsi 2-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care rămân fără victorie în acest sezon din Liga 1!

23:52 5 aug.

Ultimul transfer făcut de Dan Şucu, apariţie surpriză în Giuleşti! Mijlocaşul care vine să scoată Rapidul din criză

23:31 5 aug.

FotoArmand Duplantis şi-a doborât recordul mondial în proba de săritură cu prăjina! Este al nouălea record mondial pentru suedez!

1 FotoNadia Comăneci le-a cerut explicaţii arbitrelor după ce România a ratat dramatic bronzul la sol: „Am fost la arbitra şefă” 2 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 10 | România, eliminată în optimi la tenis de masă! Emoţii în finalele pe aparate 3 FotoJordan Chiles s-a aşezat în genunchi la festivitatea de premiere, după ce i-a „suflat” bronzul româncei Ana Maria Bărbosu 4 Ana Maria Bărbosu a ratat incredibil medalia de bronz în finala la sol! O contestaţie a lăsat-o în afara podiumului 5 România – India 2-3. Tricolorele au luptat admirabil, dar au pierdut în optimile de finală la Jocurile Olimpice 6 Dan Petrescu, devastat după înfrângerea cu U Cluj: „Nu îmi vine să cred”! Ce a spus despre Louis Munteanu, care a debutat la CFR
Citește și