Închide meniul

„E prea mică România?” Mihai Covaliu, tranşant după ce Ana Maria Bărbosu a ratat dramatic medalia de bronz: „Ceva s-a întâmplat”

Bogdan Stănescu Publicat: 5 august 2024, 17:14

Reclamă
„E prea mică România? Mihai Covaliu, tranşant după ce Ana Maria Bărbosu a ratat dramatic medalia de bronz: „Ceva s-a întâmplat

Mihai Covaliu, tranşant după ce Ana Maria Bărbosu a ratat dramatic medalia de bronz

Mihai Covaliu / AntenaSport

Mihai Covaliu a fost tranşant după ce Ana Maria Bărbosu a ratat dramatic medalia de bronz la finala de la sol de la Jocurile Olimpice de la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR) a analizat la cald ce s-a întâmplat în finala de la sol. Ana Maria Bărbosu se afla pe 3 după afişarea tuturor notelor, dar o contestaţie a americancei Jordan Chiles a trimis-o pe locul 4.

„E prea mică România?” Mihai Covaliu, tranşant după ce Ana Maria Bărbosu a ratat dramatic medalia de bronz: „Ceva s-a întâmplat”

Ne-am bucurat două minute. Noi am făcut contestaţie, s-a respins. Ei au făcut contestaţie, li s-a aprobat, exact cât trebuia pentru a trece în faţa Anei.

(n.r.: E prea mică România?) Nu e vorba că e mică România sau nu. Ei sunt specialişti acolo, au analizat. E prea repede să ne dăm cu părerea. Poate Nadia o să spună mai multe. N-am apucat să vorbim cu Nadia. Ceva s-a întâmplat, e cert, şi toată sala a fost surprinsă. Evoluţia şi a Anei şi a Sabrinei a fost una curată, fără greşeli. Probabil acolo, la dificultate, dar nu mă pricep. Vom afla ce s-a întâmplat.

Tristeţe mare. Nu suntem mulţumiţi. Arbitrajul, în continuare, nu e foarte bine pus la punct şi ne pare rău.

Reclamă
Reclamă 4

(n.r.: Cât de tare o va afecta pe Ana?) Din contră, trebuie să o ambiţioneze şi mai tare. Au fost foarte aproape de medalie şi Ana şi Sabrina. Vor avea posibilitatea să îşi ia revanşa peste 4 ani. Asta face orice sportiv care a muncit foarte mult şi a fost la un pas de medalie”, a declarat Mihai Covaliu pentru AntenaSport.

Ana Maria Bărbosu a ratat incredibil medalia de bronz în finala la sol! O contestaţie a lăsat-o în afara podiumului

Ana Maria Bărbosu a ratat incredibil medalia de bronz în finala la sol! Ana Maria Bărbosu a fost timp de două minute pe podium. Contestaţia americancei Jordan Chiles a schimbat totul!

Ana Maria Bărbosu şi Sabrina Maneca Voinea au avut nota 13.700 în finala de la sol. Bărbosu ar fi trebuit să ia bronzul, dar Jordan Chiles, care a avut iniţial 13.666, a beneficiat de aprobarea contestaţiei şi a terminat pe 3. Nota finală a americancei: 13.766.

Reclamă

Pe locul 1 s-a clasat brazilianca Rebeca Andrade, cu nota 14.166. Pe 2 a fost Simone Biles, cu 14.133. România a ratat incredibil a opta medalie de la Jocurile Olimpice de la Paris. Ne-am bucurat timp de 2 minute, exact timpul de la contestaţia americancei până la aprobarea contestaţiei.

 

 

Care va fi numărul total de medalii câştigate de Team Romania la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:42

Viorel Moldovan nu s-a ferit de cuvinte după Rapid – Sepsi 2-2: „Execrabil”! Mesaj despre Marius Şumudică: „E binevenit”

0:24

„Ne-au călcat în picioare, nu legăm trei pase!” Claudiu Petrila, devastat după Rapid – Sepsi 2-2. Care e noul obiectiv al echipei

0:10

„Demisia, demisia!” Galeria Rapidului a început „revoluţia”! Numele antrenorului cerut insistent de ultraşi în Giuleşti!

23:55 5 aug.

Rapid – Sepsi 2-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care rămân fără victorie în acest sezon din Liga 1!

23:52 5 aug.

Ultimul transfer făcut de Dan Şucu, apariţie surpriză în Giuleşti! Mijlocaşul care vine să scoată Rapidul din criză

23:31 5 aug.

FotoArmand Duplantis şi-a doborât recordul mondial în proba de săritură cu prăjina! Este al nouălea record mondial pentru suedez!

1 FotoNadia Comăneci le-a cerut explicaţii arbitrelor după ce România a ratat dramatic bronzul la sol: „Am fost la arbitra şefă” 2 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 10 | România, eliminată în optimi la tenis de masă! Emoţii în finalele pe aparate 3 FotoJordan Chiles s-a aşezat în genunchi la festivitatea de premiere, după ce i-a „suflat” bronzul româncei Ana Maria Bărbosu 4 Ana Maria Bărbosu a ratat incredibil medalia de bronz în finala la sol! O contestaţie a lăsat-o în afara podiumului 5 FotoIubita fiului Nadiei Comăneci a atras toate privirile la Jocurile Olimpice. Imagini de senzaţie la Paris 6 Dan Petrescu, devastat după înfrângerea cu U Cluj: „Nu îmi vine să cred”! Ce a spus despre Louis Munteanu, care a debutat la CFR
Citește și