Închide meniul

Rapid – Sepsi 2-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care rămân fără victorie în acest sezon din Liga 1!

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 august 2024, 23:55

Reclamă
Rapid – Sepsi 2-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care rămân fără victorie în acest sezon din Liga 1!

Rapid - Sepsi LIVE TEXT

Imagine din timpul meciului din Giuleşti / Hepta

Meciul Rapid – Sepsi, scor 2-2, din etapa a 4-a a Ligii 1, a putut fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro. Fără Neil Lennon pe bancă, giuleştenii au avut o nouă partidă de coşmar. Au rămas fără victorie în această ediţie de campionat

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alb-vişiniii au primit gol încă din primul minut, după o eroare făcută de Aioani şi Blazek. Rapid a întors scorul, cu golurile lui Blazek şi Petrila. Debeljuh a făcut 2-2 şi a stabilit rezultatul final. 72% a fost posesia lui Sepsi în Giuleşti.

Covăsnenii au deschis scorul încă din primul minut al meciului din Giuleşti, prin Kevin Varga, acesta profitând de o greşeală comună Blazek – Aioani. Rapidul a revenit foarte repede, egalând în minutul 3, prin Blazek. Sepsi a reacţionat prin ocaziile irosite de Debeljuh (min. 17) şi Kallaku, în minutele 26 şi 37, dar cei care au marcat au fost tot giuleştenii. Florent Hasani a pasat şi Petrila a înscris, aducând gazdele în avantaj din minutul 42. Debeljuh a egalat în minutul 68 pentru oaspţi şi partida s-a terminat la egalitate, 2-2.

Sepsi are 8 puncte şi este pe locul 4, în timp ce Rapid are 3 puncte şi ocupă locul 12.

RAPID: Aioani – Braun, Blazek (Cepoi 76), Cr. Ignat – Cr. Manea, Kait, P. Iacob (Oaidă 64), Petrila (R. Pop 76), Micovschi – Hasani (Papeau 64), Burmaz (Jambor 52). ANTRENOR: Bogdan Lobonţ

Reclamă
Reclamă 4

SEPSI OSK: Niczuly – Oteliţă (Oroian 65), D. Ciobotariu, Ninaj, F. Ştefan – Kallaku (Kecskes 85), Alimi, Sota Mino (Siger 65), K. Varga (M. Coman 65) – Neskovic (Breij 85), Debeljuh. ANTRENOR: Bernd Storck

Cartonaşe galbene: Cr. Manea 75, Micovschi 90+5 / Kecskes 90+2

Arbitri: Marian Barbu – Ovidiu Artene, Stelian Slabu – Andrei Moroiţă

Reclamă

Arbitri VAR: Viorel Nicusor Flueran – Ionel Valentin Dumitru

Observator: Eduard Dumitrescu

Rapid – Sepsi LIVE TEXT

Min. 90+8: Final de meci!

Min. 68: Rapid – Sepsi 2-2! Coman a primit o centrare perfectă, dar şutul lui a fost scos de Aioani. Debeljuh a fost pe fază şi marcat!

Min. 52: Burmaz a suferit o lovitură la cap şi a fost scos pe targă de pe teren. A fost înlocuit cu Jambor.

Min. 46: S-a reluat meciul.

Min. 45: Pauză.

Min. 42: Rapid – Sepsi 2-1! Petrila a dat lovitura pe contraatac. A primit o pasă perfectă de la Hasani şi nu i-a dat nicio şansă lui Niczuly!

Min. 37: Dublă ocazie a lui Sepsi! Marian Aioani a reuşit să intervină cu greu la şutul în forţă a lui Kallaku. Imediat după, a fost respinsă şi execuţia lui Alimi.

Min. 3: Rapid – Sepsi 1-1! Blazek a restabilit imediat egalitatea. A trimis mingea în poartă din apropiere, după o respingere greşită a lui Niczuly.

Min. 1: Rapid – Sepsi 0-1! Gafă incredibilă în apărarea Rapidului. Aioani şi Blazek s-au încurcat reciproc, iar Varga a deschis scorul după 42 de secunde.

Min. 1: A început meciul!

Rapid: Aioani – Ignat, Blazek, P. Iacob – Manea, Kait, Petrila, Micovschi, Braun – Hasani, Burmaz
Rezerve: Ungureanu, Săpunaru, Rrahmani, Papeau, Oaidă, G. Gheorghe, Jambor, Borza, Bădescu, Pașcanu, R. Pop, El Sawy
Antrenor: Bogdan Lobonț (îl înlocuieşte pe Neil Lennon, învoit după decesul mamei sale)

Sepsi: Niczuly – Oteliță, Ciobotariu, Ninaj, F. Ștefan – Varga, Alimi, Mino, Kallaku – Neskovic, Debeljuh
Rezerve: D. Moldovan, Gyebge, Kecskes, Bardea, Oroian, Breji, Hajdin, Siger, Drăghiceanu, M. Coman
Antrenor: Bernd Storck

Arbitru: Marian Barbu
A1: Ovidiu Artene
A2: Stelian Slabu
Arbitru VAR: Viorel Nicusor Flueran
Arbitru AVAR: Ionel Valentin Dumitru

Sepsi are un start aproape perfect. Gruparea din Sfântu Gheorghe a adunat 7 puncte în primele trei etape din Liga 1. Are şi amintiri plăcute din meciurile directe cu Rapid. Echipa antrenată de Bernd Storck nu a pierdut în precedentele şase dispute cu giuleştenii.

Nu există meciuri ușoare, am văzut asta. Cred că au început bine sezonul. Sunt o echipă bună, par bine antrenați. I-am analizat mult. Au jucători buni, sunt neînvinși, va fi un meci dificil.

Simțim că nu suntem unde ar trebui să fim din perspectiva punctelor, dar iertați-mă dacă am înțeles greșit, însă cred că nu se decernează niciun trofeu după 3 sau 4 meciuri, ci la finalul sezonului.

Simțim că evoluțiile noastre trebuiau să ne aducă mai multe puncte decât am obținut. Cred că în toate meciurile de până acum am jucat bine doar în anumite perioade, nu am fost constanți. Am jucat pe bucăți, ceea ce este OK, dar asta este ceva la care trebuie să lucrăm.

Avem jucători noi, e un staff nou, un stil nou de joc, iar toate acestea contează. Nu suntem unde vrem să fim ca puncte, dar acum putem să ne uităm doar către următorul meci„, a declarat secundul lui Neil Lennon, Iain Brunskill, la conferinţa de presă.

Care va fi numărul total de medalii câştigate de Team Romania la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:42

Viorel Moldovan nu s-a ferit de cuvinte după Rapid – Sepsi 2-2: „Execrabil”! Mesaj despre Marius Şumudică: „E binevenit”

0:24

„Ne-au călcat în picioare, nu legăm trei pase!” Claudiu Petrila, devastat după Rapid – Sepsi 2-2. Care e noul obiectiv al echipei

0:10

„Demisia, demisia!” Galeria Rapidului a început „revoluţia”! Numele antrenorului cerut insistent de ultraşi în Giuleşti!

23:52 5 aug.

Ultimul transfer făcut de Dan Şucu, apariţie surpriză în Giuleşti! Mijlocaşul care vine să scoată Rapidul din criză

23:31 5 aug.

FotoArmand Duplantis şi-a doborât recordul mondial în proba de săritură cu prăjina! Este al nouălea record mondial pentru suedez!

23:11 5 aug.

„Visăm foarte departe” Elias Charalambous, gata de duelul Sparta Praga – FCSB! Cipriotul, mesaj şi despre Lucescu: „Sunt fericit”

1 FotoNadia Comăneci le-a cerut explicaţii arbitrelor după ce România a ratat dramatic bronzul la sol: „Am fost la arbitra şefă” 2 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 10 | România, eliminată în optimi la tenis de masă! Emoţii în finalele pe aparate 3 FotoJordan Chiles s-a aşezat în genunchi la festivitatea de premiere, după ce i-a „suflat” bronzul româncei Ana Maria Bărbosu 4 Ana Maria Bărbosu a ratat incredibil medalia de bronz în finala la sol! O contestaţie a lăsat-o în afara podiumului 5 FotoIubita fiului Nadiei Comăneci a atras toate privirile la Jocurile Olimpice. Imagini de senzaţie la Paris 6 Dan Petrescu, devastat după înfrângerea cu U Cluj: „Nu îmi vine să cred”! Ce a spus despre Louis Munteanu, care a debutat la CFR
Citește și