Închide meniul

„Nu mai face parte din planuri! Îl vindem!” Ianis Hagi, veste teribilă de la antrenorul lui Rangers: „A fost extrem de clar!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 august 2024, 8:40

Reclamă
„Nu mai face parte din planuri! Îl vindem! Ianis Hagi, veste teribilă de la antrenorul lui Rangers: „A fost extrem de clar!

Ianis Hagi, veste teribilă de la antrenorul lui Rangers

Ianis Hagi, în timpul unui meci la Rangers/ Profimedia

Ianis Hagi a primit o veste teribilă de la antrenorul lui Rangers. Philippe Clement a anunţat că internaţionalul român nu mai face parte din planurile sale şi că trebuie să plece.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul lui Rangers a făcut anunţul chiar înaintea meciului din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, pe care scoţienii o vor disputa cu Dinamo Kiev. Ianis Hagi este cotat la 2 milioane de euro de cei de la Transfermarkt.

Ianis Hagi, veste teribilă de la antrenorul lui Rangers

Dacă face parte din planurile mele? Nu, am avut discuții clare înaintea sezonului cu agenții săi despre acest lucru. Trebuie să luăm în considerare mai multe lucruri: salarii, câți jucători putem avea pe o singură poziție, în funcție de bugetul pe care îl avem și așa mai departe. Deci, a fost extrem de clar pentru el că ideea era să îl vindem. Asta își dorea și el, deci situația este limpede„, a spus Philippe Clement, citat de www.footballscotland.co.uk.

Scoţienii anunţă că Ianis Hagi s-a înţeles că noua echipă: „Este clar!”

Presa din Scoţia anunţă că Ianis Hagi s-a înţeles cu italienii de la Fiorentina, acolo unde a mai fost legitimat 2016 – 2018. Rangers vrea pentru Ianis suma plătită în 2020 la Genk: 3.500.000 de euro.

„Este de așteptat ca playmakerul român Ianis Hagi să plece de pe Ibrox fără să mai revină la club, pentru pregătirea dinaintea sezonului. După ce a petrecut un an în Spania, la Alaves, sub formă de împrumut, el s-ar fi înțeles cu Fiorentina.

Reclamă
Reclamă 4

Rămâne de văzut dacă italienii vor plăti suma cerută de Rangers, 3 milioane de lire sterline (n.r. 3,5 milioane de euro), dar interesul este unul clar. Dacă totul va merge conform planului, Rangers va încasa pentru Ianis Hagi suma plătită în 2020 celor de la Genk”, au scris cei de la rangersnews.uk.

De cealaltă parte, italienii au dezvăluit şi ce salariu va avea Ianis Hagi la Fiorentina.

Născut în 1998, Ianis Hagi ar putea pleca din Scoția, după ce s-a înțeles deja cu Fiorentina pentru un salariu de 1 milion de euro pe sezon. Prețul fotbalistului se ridică la 3,5 milioane de euro, iar mutarea nu a fost confirmată oficial, deocamdată. Gică Popescu, președintele celor de la Farul Constanța și fostul agent al lui Ianis Hagi, ar avea un rol important în negocierile secrete.”, scrie fiorentinanews.com.

Reclamă

Care va fi numărul total de medalii câştigate de Team Romania la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:17

Mihai Covaliu a făcut plângere la Federaţia Internaţională de Gimnastică! Cum ar putea Sabrina Voinea să obţină medalia olimpică

13:16

Răzvan Burleanu, cuvinte uriaşe la adresa lui Mircea Lucescu: „Este persoana potrivită de a ne duce la Campionatul Mondial”

12:36

Julian Alvarez pleacă de la Manchester City la Atletico Madrid! Suma uriaşă pe care o plătesc spaniolii

12:03

Prima decizie radicală a lui Mircea Lucescu după ce a devenit selecţionerul României

12:00

LIVE TEXTTeam Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 11 | Bianca Ghelber luptă pentru medalie! Emoţii la atletism şi kaiac-canoe

11:59

„Soţia mi-a spus să nu fac asta!” Nelly Lucescu s-a opus ca Mircea Lucescu să devină selecţioner: „Răzvan mi-a zis asta!”

1 FotoIubita lui Max Verstappen, răvăşitoare la nunta surorii sale. Kelly Piquet a atras toate privirile 2 FotoNadia Comăneci le-a cerut explicaţii arbitrelor după ce România a ratat dramatic bronzul la sol: „Am fost la arbitra şefă” 3 FotoIubita fiului Nadiei Comăneci a atras toate privirile la Jocurile Olimpice. Imagini de senzaţie la Paris 4 FotoJordan Chiles s-a aşezat în genunchi la festivitatea de premiere, după ce i-a „suflat” bronzul româncei Ana Maria Bărbosu 5 FotoArmand Duplantis şi-a doborât recordul mondial în proba de săritură cu prăjina! Este al nouălea record mondial pentru suedez! 6 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 10 | România, eliminată în optimi la tenis de masă! Emoţii în finalele pe aparate
Citește și